Zależy mu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zależy mu?

Hejka smile
Mam malutki problem. Teoretycznie znam odpowiedź, ale wole się upewnić:) Spotykam się z pełnym chłopakiem. Na początku było wszystko w jak najlepszym porządku. Ale z biegiem czasu tak jakby musiałam się ,,upominać" o spotkania. Pewnego dnia dałam sobie luz i stwierdziłam że nic na siłę. Wówczas zaczął proponować spotkania ale o godz. 22! Dzieli nas 30 km, więc zbytnio nie uśmiechało mi się jechać o tej godz do niego i odmawiałam. Po ostatniej odmowie przestał się odzywać.  W niedzielę mieliśmy się spotkać ale nie odzywał się i spotkanie się nie odbyło. Po 3 dniach napisałam mu czy jego milczenie oznacza koniec znajomości? Odpisał że ja również milczałam a po za tym nie miał czasu, był zapracowany. Ok. Następnego dnia żeby nie było napisałam do niego propozycję spotkania. Oczywiście odmówił by już się z kimś umówił! Myślałam że wyjdę z siebie. Najpierw pisze ze nie ma czasu a za chwile ze się już z kim spotyka. Podniósł mi tak ciśnienie, że napisałam mu że to koniec znajomości, ze nie chce angażować się w coś co i tak nie ma sensu. Myślałam że nic nie odpisze, oleje mnie albo napiszę spoko. A on stwierdził że nie umie się rozdwoić. Umówił się już i nie może odwołać. Ok rozumiem, tez nie lubię jak ktoś się najpierw umawia a potem odwołuje. Odpisałam mu na to że oczekuje od niego choć minimalnego zainteresowania. Cisza. Zastanawiam się czy czasem nie za szybko napisałam mu ze to koniec. Ale z drugiej strony jak mu będzie zależało to odezwie się. Tak myślę:) Doradźcie mi czy dobrze myślę:)
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zależy mu?

No z tym końcem  to trochę szybko napisałas. Ty mu odmawiałas kilka razy spotkania i on też od razu nie kończył znajomości. Poza tym tak naprawdę nie wiesz z kim i w jakim celu się umówił. Może nie idzie na kawę ale ma coś ważnego do załatwienia. Mogłas zaproponować inny termin a później dodać, że chciałabyś żeby wykazał zainteresowanie itd.
Uważam, że jeżeli jest normalny, wyrozumiały i mu zależy to się odezwie. Chyba że uniesie się honorem i już tego nie zrobi. Też w jego oczach wyszłas dziwnie kończąc znajomość z tak blachego powodu. Więc nawet jeśli mu zależało mógł zmienić  zdanie... Bo to takie trochę dziecinne zachowanie.
Długo się spotykaliście? Czas pokaże czy się odezwie czy nie... Cierpliwości

3

No niby tak.... dzisiaj trochę zaczęłam żałować ze za szybko napisałam ta wiadomość. Ale kiedy on tylko na początku proponował spotkania, a potem usiadł na laurach. Tylko było poczekam poczekam aż się odezwie. I nic.  Jak ja nie zaproponowałam to on w ogóle. A ja mu odmówiłam, bo jaka normalna dziewczyna będzie leciała do faceta o 22?!Tym bardziej że codziennie jestem u niego w miejscowości bo tam pracuje. Zawsze ja przyjeżdżałam do niego(chodzi o miejscowość), on zawsze miał wymówkę jak miał do mnie przyjechać. A jak zaproponowałam mu ze on tez może o tej godz do mnie przyjechać to odmówił. Jakie to skomplikowane:/

4

Jeśli facetowi zależy to choćby się paliło i waliło to by znalazł chociaż chwilkę czasu. Nie zależy mu. Odłóż emocje na bok, idź dalej, do przodu smile

5

też uważam, że niestety mu nie zależy. Byłaś mu "wygodna" póki nie wyagałaś aby sie wykazał. "Gdy ktoś chce, znajdzie sposób, jeśli nie, znajdzie powód"

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024