zbyt namiętna w łózku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zbyt namiętna w łózku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: zbyt namiętna w łózku

mialam faceta ukladalo sie nam super, zero klotni...nagle pewnego dnia ze mna zerwal...nie podajac konkretnego powodu...dzis mi powiedzial ze jestem zbyt namietna w łozku...mozecie mi to wytlumaczyc?wydaje mi ze wymyslil ten powod...czyli co faceci lubia jak kobieta lezy w lozku jak kloda?dodam ze to nie byl jakis wyuzdany seks, bez przemocy, nawet anala nie bylo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zbyt namiętna w łózku

chyba to jest wyssane z palca ... bardzo głupi powód wręcz śmieszny troszke ... no chyba że chłopak naprawdę się Ciebie krępował, ale przecież byś to zauważyła, zresztą nawet gdyby tak było to troszke dziwne żeby faceta przerażała namiętność przecież o to w tym wszystkim chodzi im większe zaangażowanie tym lepszy seks. Jeżeli mówił szczerze to chyba ma jakiś problem ze sobą, a Ty przypadkiem nie zmieniaj się w kłodę wink

3

głupszej wymówki nie było..

4

hehe smieszne  ale powód wymyslił, to własnie powinien sie cieszyc że jesteś namietna w łóżku a nie zrywac........ dziwny typ hehe. Aj tam to wymyslone miał inny powód ,bo jak mozna zerwac z takiego powodu . smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zbyt namiętna w łózku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024