Wątek założyłam po przeczytaniu posta pewnej forumowiczki
No więc drogie Panie, pochwalmy się naszymy związkami i czymś radosnym
Pozdrawiam ![]()
Mój ukochany robi najlepszy masaż na świecie....:) zawsze mogę na nim polegać.....i jestem dla niego najważniejsza na swiecie....Nigdy w życiu mnie nie zawiódł w żaden sposób.....
Pytanie banalne jak dla mnie ![]()
Bo Go kocham, a On kocha mnie i chcemy być ze sobą, wspierać się nawzajem, kochać, kłócić się, denerwować na siebie i dawać sobie nawzajem to, co mamy najlepszego.
4 2009-03-13 17:46:25 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-03-13 19:41:29)
hmm zastanawiam się czy to nie ja apelowałam w którymś z wątków o temat, którry wspomniała Bliźniaczka22
ale wracając do zapytania.. hmmm kocha się za wszystko, nawet czasem za rzeczy które nas drażnią- czyli wbrew wszystkiemu również ![]()
5 2009-03-13 17:47:07 Ostatnio edytowany przez Bliźniaczka22 (2009-03-13 17:55:41)
Jestem z moim M. bo mnie kocha
, czuję się z nim bosko, nie jest o mnie zazdrosny (choć twierdzi, że jest ale tego nie okazuje
bo nie chce bym myślała, że mi nie ufa ), jest wyjątkowym facetem i moim pierwszym
Kocham Go Nad Życie i świetnie gotuje ![]()
Zgadza się noelle87
Pozdrawiam Rówieśniczkę ![]()
Ja jestem z moim P. bo to ta osoba, która jest mi pisana - wiem to na 100%
Tylko On w ciągu 5 minut jest w stanie mnie rozśmieszyć do łez, wzruszyć do łez i wkurzyć.
Tylko z Nim czuję się bezpieczna, doceniona, kochana.
Nikt nigdy nie był mi taki bliski.
Możemy sobie powiedzieć o wszystkim, bez najmniejszego skrępowania.
Świetnie mnie zna, wie co lubię, jakie mam słabości, wady i w pełni to akceptuje. Działa to w obie strony.
Poza tym .... jest fantastyczny w łóżku!!!
![]()
We wszystkim mysli o mnie, kocha mnie, ufa mi , ma najpiekniejsze najweselsze i madre niebieskie spojrzenie! Jest nieziemsko przystkojny i cudownie całuje;)
Podje za nim w ogien, oddam zycie! :* Niesamowity optymista.Idealny w kazdym calu.
bo stara się rozwijać razem ze mną, dopingujemy się we wszystkim. Czuje się potrzebna. ciągle dostarcza mi emocji i pozytywnych i negatywnych. bo dopełniamy się . bo jest dla mnie wyzwaniem. bo sex smakuje jak maślana ciepła bułeczka, lub jak kombinacja chili i tequili.
bo przy mnie zamienia się w potulnego piesiaczka. bo czuję do dziś przy nim za każdym razem motyle w brzuchu o których już daaaawno zapomniałam...........
Mój ukochany robi najlepszy masaż na świecie....:) zawsze mogę na nim polegać.....i jestem dla niego najważniejsza na swiecie....Nigdy w życiu mnie nie zawiódł w żaden sposób.....
Na tle innych odpowiedzi jedynie z twojej bije niesamowity egoizm,próżność i postawa w stylu "brać nie dając z siebie nic", "wymagać od innych czegoś czego nie potrafie(nie potrafiłam) wyegzekwować od siebie".....takie "emocjonalne pasożytnictwo"......... "byle tylko dowartościowac się tym że jest ktoś kto się mną interesuje".
Mam nieodparte wrażenie że bardzo dobrze cie znam, że wiem kim jesteś............postawiłbym na to dolary przeciw orzechom.........te słowa i zwroty (tyle razy powtarzane, że muszą być puste), styl wypowiedzi......hm.....
Bernard Show napisał:
"Ludzie niegodziwi to ci, w których nie ma miłości. Dlatego i wstydu w nich nie ma. Oni mają siłę i odwagę prosić o miłość, bo jej nie potrzebują; oni mają nawet czelność ofiarować miłość, bo nie mają jej do dania."
Bo mnie kocha
Bo to mój zazdrośnik jeden ![]()
Bo zrobi dla mnie wszystko
Bo żyć beze mnie nie może
Bo mam w nim oparcie
Bo zawze mogę na niego liczyć
Bo rozumię mnie bez słów
Bo zna mnie dobrze
Bo rozumie moje humorki
Bo stara się zrozumieć kobietę
Bo robi świetne masaże
Bo smuci się razem ze mną
Bo moje problemy są jego problemami
Bo umiemy się dogadać
Bo tęskni za mną
Bo jestem całym jego światem
Bo jesteśmy jednocześnie różni i podobni do siebie
Bo uwielbiam jak mnie przytula
Bo całuje najlepiej
Bo zna i docenia moje pasje
Bo mnie zawsze wspiera
Bo tępi moje lenistwo
Bo szanuje moje zdanie
Bo mogę mu ufać
Bo wiem, że mnie nie zawiedzie
Bo czuję się przy nim bezpieczna
Bo jestem mu potrzebna
Bo tworzymy jedność
Bo nie jest idealny
Bo nie wobrażam sobie życia bez niego
Bo kocha mnie drażnić
Bo wie co mnie doprowadza do szału
Bo jest opiekuńczy
Bo dba o mnie
Bo szanuje mnie
Bo jest wesoły
Bo ma cudowną minę jak śpi xPP
Bo ciągle się stara
Bo ma swoje pasje i hobby
Bo jest jaki jest i się nie zmienia
Bo bylo nam pisane być razem
Bo kocham każdy jego szczegół
Bo potrafi mnie rozśmieszyć do łez
Bo jest przystojny ![]()
Bo to dobry człowiek
Bo teraz właśnie śpi...xDDDDDDD
Może troszkę odbiegnę od tematu,ale nie za dużo.Trudno jest mi tak w kilku słowach odpowiedzieć"dlaczego" więc przedstawię wam wiersz,który otrzymał mój mąż w pierwszą rocznicę naszego ślubu,a może się spodoba i przyda którejś z Was.
Jak to miło ze strony Boga, że wybrał ciebie na mojego męża.
On to sprawił, że wśród tylu ludzi na świecie akurat my spotkaliśmy się,
że właśnie nasze ścieżki skrzyżowały się, przeżycia nas połączyły,
a nasze myśli zbliżyły się tak, że kiedy rozmawiamy, bardzo często
odnajdujemy nowe prawdy, nowe spojrzenie na miłość, życie, wiarę.
Dziękuję ci za to, że jesteś przy mnie i w deszczowe, i w słoneczne dni;
że jesteś zawsze blisko, zawsze gotowy do słuchania, do radości
i do szlochania ze mną, i do modlitwy.
Dziękuję ci za dłoń spoczywającą na moim ramieniu, zabawną pocztówkę,
bukiet kwiatów i ciastko. Za to, że wiesz, kiedy poprzeć mnie i kiedy
sprowadzić na ziemię, kiedy odwieść od złego, a kiedy pobudzić
do działania we właściwym kierunku.
Dziękuję ci za radość, problemy, przyjemności i ból dzielone ze mną.
Dzięki temu czuję, że jestem dla ciebie kimś bardzo ważnym,
że nasze małżeństwo ma sens.
Jesteś dla mnie kimś wyjątkowym. Dzięki naszej miłości
staję się człowiekiem. Mam nadzieję, że ty również.
Dziękuję ci za to, że jesteś moim mężem.
Marion Stroud
że właśnie nasze ścieżki skrzyżowały się, przeżycia nas połączyły,
Dzięki naszej miłości
staję się człowiekiem.Marion Stroud
Piękne ![]()
no coz... moj mnie nie rozumie,nie smuci sie ze mna,nie jest zbyt opiekunczy,napewno nie zrobilby dla mnie wszystkiego,zyc bezemnie tez da rade,ale kocham go za te male minusy,nikt przeciez nie jest doskonaly:) a plusiki-kocha mnie,jest przystojny,zabawny,swietny w lozku,ambitny,i wytrzymuje ze mna! a to naprawde nie jest takie proste!
ilu facetów tyle powodów do kochania ich!!! ![]()
noelle87 dokładnie ![]()
Pytanie banalne jak dla mnie
Bo Go kocham, a On kocha mnie i chcemy być ze sobą, wspierać się nawzajem, kochać, kłócić się, denerwować na siebie i dawać sobie nawzajem to, co mamy najlepszego.
Ja również to samo ![]()
Ja swego czasu (młoda byłam
) wypisałam mu 100 powodów dla których go kocham. Myślę, że najważniejsze iż On wie
a pisać tutaj o tym... Oiii nikt by tego nie przeczytał, a poza tym lista już na pewno urosła ![]()
bo jestem od niego uzalezniona jak alkoholik od alkoholu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Bardzo popieram zadawanie sobie właśnie tego pytania: Dlaczego z nim jestem, za co go kocham. Bo jeśli się tego nie robi można tkwić w toksycznym, niszczącym związku i tłumaczyć to "miłością mimo wszystko". Tak naprawdę mimo wszystko można kochać tylko swoje dzieci...
W poprzednim związku byłam właśnie dlatego, że on mnie "kochał", że byłam od niego uzależniona, że przystojny...Sporo wycierpiałam zanim zrozumiałam jak to mało...Za mało żeby stworzyć zdrowy związek.
A teraz jestem z moim Miśkiem bo jest moim największym przyjacielem...rozumiemy się, wspieramy, potrafimy rozmawiać o naszych problemach i wspólnie je rozwiązywać. Czuję, że jestem dla niego najważniejsza, jest szczery, czuły, opiekuńczy, odpowiedzialny i dojrzały. Traktuje mojego syna jak własne dziecko, uwielbia spędzać z nim czas. Nigdy nie wypomina mi przeszłości. Nigdy nie podnosi na mnie głosu. Nigdy nie zwraca się do mnie obraźliwie nawet jak się pokłócimy. Bo przy nim ja i mój syn jesteśmy bezpieczni, spokojni, szczęśliwi. Jest moim partnerem w pełni tego słowa znaczeniu w życiu, w łóżku, we wszystkim co razem robimy. Bo mogę z nim stworzyć mojemu dziecku bezpieczny dom...
Mogłabym wymieniać jeszcze długo. Cieszę się, że zrozumiałam, że nie po to się wiążemy żeby było nam w życiu ciężej tylko łatwiej. Że nie warto marnować życia przy kimś, kto tylko mówi, że kocha, a jego postępowanie świadczy o czymś zupełnie odwrotnym. Wiążmy się po to by mieć przy sobie bratnią duszę, prawdziwego przyjaciela. Problemy są zawsze, ale o ile lepiej jest je rozwiązywać razem. Mam nadzieję, że daję mu z siebie choć porównywalnie tyle ile on daje mnie. Dziękuję, że jesteś:)
Witam ![]()
Ja jestem z M., bo chyba jesteśmy dla siebie stworzeni...
Bo daje mi to co najważniejsze.... wspracie, miłość, przyjaźń, oddanie... a ja to odwzajemniam....