Jak się tylko zakumplować z chłopakiem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jak się tylko zakumplować z chłopakiem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Adellaa (2012-06-22 14:05:33)

Temat: Jak się tylko zakumplować z chłopakiem?

Jak się zakumplować z chłopakiem, aby nie myślał, że się w nim zakochałam?

Nigdy nie miałam większych znajomości z chłopakami, a teraz poznałam takiego, z którym mi się fajnie gada, ale rzadko się widujemy. Chciałabym częściej z nim gadać, ale czysto koleżeńsko. Gdybym miała zaproponować spotkanie od razu myślałabym, że on pomyślał, że mi się podoba czy coś. Do tego nie chciałabym się narzucać, bo wiem, że on ma dużo zajęć.

Macie jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się tylko zakumplować z chłopakiem?

znalezc wspolne zainteresowania, jakies rzeczy ktore mozecie robic razem. np uczestniczyc w zajeciach jakiegos klubu, poprostu miec wspolne hobby. tylko nie wszystkie na raz. bo od razu sie zorientuje ze cos kombinujesz ale jedno z wielu moze?

3

Ja sporo kolegów miałam i zazwyczaj zaczynało się od rozmów na jakiś ciekawy temat, a potem któreś z nas wychodziło z propozycją, żeby "wyskoczyć na piwko". Wspólne picie piwa facetom kojarzy się z kumplami, a nie dziewczyną. Tylko, żeby nie iść przypadkiem do restauracji, czy kawiarni bo to rodzi skojarzenia z randką. Lepiej wybrać pub, ogródek piwny, albo coś w tym stylu. A jak już się spotkacie to ubierz się tak jak chodzisz codziennie, tak żeby było ci wygodnie.
Przy jakiejś okazji wspomnij, że faceci to cię akurat nie interesują. Jeśli on zacznie gadać o jakiejś dziewczynie to się nie oburzaj, tylko zaproponuj mu, że jak jest fajna to czemu nie ma spróbować jej poderwać. Ja taki tekst sprzedałam kumplowi który zaczął myśleć, że coś innego może u mnie osiągnąć. Przez tydzień się boczył, a potem mu przeszło i do tej pory się kumplujemy. I przede wszystkim z koledze szczerze można powiedzieć, że jako twojego faceta to go w ogóle nie widzisz.

4

Po prostu traktuj go jak kumpla, nie flirtuj z nim, nie staraj się przy nim, bądź totalnie sobą, czasem nawet pokaż się bez makijażu big_smile

5

Why Men and Women Cant be friends

6

red napisał/a:

Po prostu traktuj go jak kumpla, nie flirtuj z nim, nie staraj się przy nim, bądź totalnie sobą, czasem nawet pokaż się bez makijażu big_smile

hahaha! big_smile to ostatnie zadziała na 100%! zwłaszcza jeśli to 18 latek big_smile
ALE GDYBY NIE zadziałało, po prostu mu to powiedz! Nie rób dwuznacznych sytuacji, jasne granice się wyczuwa.

7

Stwórzcie umowę i ją oboje podpiszcie smile

8

Przede wszystkim zachowuj się naturalnie tak jak w stosunku do innych znajomych. W zasadzie nie wiem skąd się wziął taki problem, ja od zawsze mam więcej kolegów, niż koleżanek i nigdy nie myślałam tak jak Ty - bądź sobą i tyle, trzymaj dystans.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jak się tylko zakumplować z chłopakiem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024