Zazdrość i zaufanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość i zaufanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zazdrość i zaufanie

Cześć wszystkim,pomoglibyście mi z tą cholerną zazdrościa? sad
jestem z mim chłopakiem od 2 lat,po prostu jestem o niego strasznie zazdrosna,o każdą koleżankę z którą rozmawia,lub jak jakaś napisz,albo on... ;/. Nie daje mi niby powodów zazdrości,ale nie daje sobie z nią rady...,proszę pomóżcie mi jakoś sad. Chcę mu ufać i nie być zazdrosna,ale nie wiem jak... sad. piszcie jak coś na mojego maila też..
POMÓŻCIE!!! sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość i zaufanie

nie chcę Cię wpędzać w kolejne paranoje ale skoro kobieta jest zazdrosna to:

A - ma niskie poczucie własnej wartości

B - ma powody (intuicja ma niezbadaną moc)

zastanów się, która z powyższych możliwości jest dla Ciebie bardziej prawdopodobna, w zależności od tego co wybierzesz, jest kilka rozwiązań sytuacji.

Pozdrawiam wink

powodów on raczej mi nie daje sad,mam chyba poczucie własnej wartości,tylko jak to zmienić? sad

4

Czesc.Idz do psychologa,on wejdzie w ten problem i znajdzie odp o przyczyne Twojej zazdrosci ,oraz poda wskazowki jak z tym walczyc.Na poczatek-wlacz logiczne myslenie,emocje na bok!Powodzenia!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zazdrość i zaufanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024