dlaczego?
1 2012-06-14 18:33:39 Ostatnio edytowany przez ppaula (2012-06-14 20:37:30)
Moim zdaniem to tylko sentyment..tylko i wyłącznie. Bądźmy szczerzy chłopak najwidoczniej również nie traktował Ciebie poważnie, bo nie potrafił się określić co do Ciebie i Jego byłej. Trzymaj się swojego chłopaka jeśli Go kochasz. Podam Ci na swoim przykładzie. Mam 20 lat, a wspominam chłopaka z 2 gimnazjum kiedy pojechałam na wycieczkę i amorek strzelił mnie i Jego w dupkę w tym samym momencie, każde z Nas wymieniało się spojrzeniami był moment, że potrafiliśmy na siebie patrzeć 3 minuty jak zahipnotyzowani i żaden do żadnego nie podszedł, On wyjeżdżał z hotelu już stał z torbami, a ja 20 metry dalej z moją grupą, stał z walizkami patrzał na mnie, ja na Niego, kolega nie umiał Go odciągnąć do autobusu i co? i dupa, do tej pory Go wspominam do tej pory żałuję, że nie podeszłam..po prostu masz w sobie żal do losu, ze nie wykorzystałaś okazji, takie rzeczy się zdarzają, głupi przykład podałam, ale jestem już stara koza:P a dalej czasem mi się wspomni, dalej jak słyszę jedną piosenkę to mi się płakać chce..czasem nawet byl moment, ze szukalam sobie GO na portalach internetowych, bo jedyne co to wiedziałam, że ma na imię Łukasz i jest z Łodzi. Nie masz czym się przejmować to tylko zwykły sentyment, piękne wspomnienie, pierwsza taka miłość i zawsze się robi ciepło na serduchu i zaczyna szybciej bić. Ja też nie wiem jakbym się zachowała jakbym poznała i zobaczyla po latach tego chłopaka, serce by mi chyba wyskoczyło , i zobacz mnie nawet nic z tym kimś nie łączyło, nie umiem nawet tego uczucia co pierwszy raz się zobaczyliśmy opisać taka miłość od pierwszego wejrzenia, trochę jak w bajkach, ale uwierz mi. Trzymaj się swojego tym barziej, że jest tak bardzo dobry dla Ciebie, nie można dać się nabrać przeszłości:*