zwolnienie do KRUS-u??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: zwolnienie do KRUS-u???

JAK BYŁAM W CIĄŻY TO BRAŁAM ZWOLNIENIE LEKARSKIE Z 4 RAZY DO KRUS-u,ZWOLNIENIA MIAŁM WYPISANE ALBO NA 15DNI ALBO NA 30/31DNI,URODZIAŁM TROCHE SZYBCIEJ BO CIĘZKO ZACHOROWAŁM TA CHOROBA NIE POZWALA MI CIĘZKO PRACWAĆ PRZECIĄZAC SIĘ ANI NIC BO MOŻE SIE NAWRÓCIC A WTEDY MOGE NIE MIEĆ TYLE SZCZĘŚCIA,SPRAWA WYGLADA TAK ŻE PPOSZAŁM Z MIESIAC TEMU DO SWOJEJ LEKARKI W PRZYCHODNI  ŻEBY SIĘ ZBADAĆ I WZIĄĆ ZWOLNIENIE PARE DNI TEMU ODESŁali MI ODMOWE ZAPŁACENIA CHOROBOWEGO A DOKŁADNIE TAK TAM PISZE:    ZGODNIE Z ART.......................... ZASIŁEK CHOROBOWY  PRZYSŁUGUJE UBES.,KTÓRY WSKUTEK CHOROBY JEST NIEZDOLNY DO PRACY NIEPRZERWANIE CO NAJMNIEJ PRZEZ OKRES 30 DNI,JEDNAK NIE DŁUŻEJ NIŻ 180DNI.W ZWIAZKU ZE ZŁOŻENIEM ZWOLNIENIA LEKARSKIEGO NA 26 DNI BRAK PODSTAW DO DOKONANIA ŚIWADCZEŃ ZA OKRES 21.O5-15.96:"    NIE ZNAM SIĘ ZA BARDZO NA TYCH ZWOLNIENIACH BO NOIGDY NIE CHOROWAŁAM,WIEC POTRZEBUJE POMOCY CZY ZASIŁEK MI SIE NIE NALKEŻY PO PROSTU CZY MOŻE LEKARKA SKRZANIŁA ZWOLNIENIE BO NAPISALA NA 26 DNI,PROSZE WYTŁUMACZCIE MI TO BO JA JESTEM Z TEGO CIEMOGRÓD:-) z góry DZIEKI

Wyłącz Caps Lock. Pisanie dużymi literami w internecie oznacza krzyk.
moderatorka apoteoza

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024