Jakie zapachy Was podniecają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie zapachy Was podniecają?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 68 ]

1 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2012-06-12 17:03:28)

Temat: Jakie zapachy Was podniecają?

Witam
Zdradźcie jakie zapachy Was podniecają?
Czy są to zapachy perfum- jeśli tak to jakie?
Czy może są to jakieś "osobnicze" zapachy? Jak byście je opisały?

Ostatnio wsiadałam do windy,z której wyszedł facet i zostawił swój zapach.Był to lekko paprykowo- żelazkowy z nutką balsamu po goleniu.Był boski i okropnie podniecający:)
Poza tym uwielbiam acqua di gio men....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie zapachy Was podniecają?

Ja uwielbiam wszelkie męskie perfumy, wody do golenia czy żele pod prysznic(wiadomo nie wszystkie) Ale jak czuję na facecie ładny zapach to generalnie mam ochotę się na niego rzucić:D

3

Jak większość kobiet lubię mocne i zdecydowane męskie zapachy, od których może zakręcić się w głowie. Z bardziej ,,kobiecych" to wanilia, cynamon, róża, wiśnia...
Ulubionych perfum nie mam smile

4

"...Czujesz to? To napalm, synu. Nic na świecie tak nie pachnie. Uwielbiam zapach napalmu o poranku. Raz nasi bombardowali jedno wzgórze przez dwanaście godzin. Kiedy było po wszystkim... nie znaleźliśmy ani jednego trupa. Ten zapach: jak zapach benzyny. Całe wzgórze pachniało... zwycięstwem..."

5

"Czas Apokalipsy" big_smile

A ja lubię najbardziej naturalny zapach świeżego, czystego kobiecego ciała....

6

Ja lubię Old Spice. Murzyn z reklamy mnie przekonał. big_smile

7

gojka102 napisał/a:

To najbardziej seksowny zapach na mężczyźnie :-)) rzecz jasna na każdym ciele ten zapach  jest odrobinę inny ... ale fantastyczny ;-)

8

Nie mam ulubionych perfum, sama rzadko używam. Chyba preferuję taki naturalny zapach, oczywiście nie smród, ale bez psikania się. Jeżeli już perfumy u faceta to jakieś mocne, ciężko mi dokładniej sprecyzować wink.

9

yoghurt007 napisał/a:

Coś musi być w naturalnym zapachu kobiety, bo mój facet też najbardziej lubi, gdy nie używam żadnych pachnideł... wink

10

gothka napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

Coś musi być w naturalnym zapachu kobiety, bo mój facet też najbardziej lubi, gdy nie używam żadnych pachnideł... wink

no nie? mój też tak mówi... hmm, dziwne wink
Jemu pasują tylko jedne z moich perfum, a reszta mu "śmierdzi" tongue tongue tongue i tekst " czym ty się znowu wypachniłaś" tongue
Ja tam uwielbiam męskie perfumy...takie zdecydowane wink
hmm nawet dzisiaj do mojej pracy przyszedł facet tak ładnie pachnący i ahhh... rozmarzyłam się wink zapach jest bardzo pociągający wink

11

Jest jeszcze jeden zapach, który podoba mi się ponad wszystko inne....ale to już kiedy indziej napiszę wink

12 Ostatnio edytowany przez modzia7 (2012-06-12 20:13:25)

a co to za tajemnice tongue znając Ciebie to... tongue

13

Naturalny zapach piersi mojej dziewczyny big_smile big_smile big_smile

14

yoghurt007 napisał/a:

Jest jeszcze jeden zapach, który podoba mi się ponad wszystko inne....ale to już kiedy indziej napiszę wink

Jesteś mistrzem szarad ;-) nikt się nie zorientował tongue

15

sierpniowa napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

Jesteś mistrzem szarad ;-) nikt się nie zorientował tongue

Akurat sobie ćwiczę i miałem przerwę między seriami, to nie chciałem się rozpisywać, co by nie ostygnąć.

modzia7 napisał/a:

a co to za tajemnice tongue znając Ciebie to... tongue

A kiedy ty mnie zdążyłaś tak dobrze poznać? :>

A ten zapach, o który mi chodziło, to zapach pościeli po upojnej nocy z ukochana kobietą. smile

16

Różne zapachy męskich perfum mnie pobudzają, ale Cartier Declaration, jest w tym mistrzem.
Jeden niuch, cycki na baczność a nogi same się oplątują wokół faceta tongue

17

Ale twojego, czy dowolnego? big_smile

18

yoghurt007 napisał/a:

Ahahahaha big_smile:D:D.

19

O, bardzo mi się podoba Acqua di Gio, mój facet ma perfumy i antyperspirant. Sama używam Acqua di Gioia, to naprawdę wspaniałe kompozycje.

20

Good Man napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

Ahahahaha big_smile:D:D.

Na szczęście jeszcze nie udało mi się wyniuchać tego zapachu na innym facecie, ale jeśli tak będzie, nie ręczę za siebie tongue

21

Skoro zapach już znamy....zapraszam na spotkanie forumowe w takim razie wink stestujemy big_smile

22

Na temat zapachu to i ja się wypowiem.

Dla mnie naturalny zapach kobiety jest najlepszy. A najlepiej pachną miejsca intymne..... mniam smile. Wszelkiego rodzaju kobiece pachnidła, są po prostu nudne, a niektóre wręcz mdlące. A jeśli chodzi o te Aqua di gio men, to powiem, że jaka cena taki zapach. Chyba, że się myle, bo nie miałem okazji wypróbować.

23

No dobra panowie:"naturalny zapach kobiecego ciała","naturalny zapach piersi"- no to może go jakoś specyzujecie,opiszecie?

24

Mnie podnieca zapach, jak wącham szyję i całuję uszko mojego mężczyzny smile Nie umiem tego nazwać, ale kojarzy mi się z jakimś słodkim, seksownym zapachem. Wydaje mi się w ogóle, że mój chłopak wydziela jakieś naturalne feromony, bo uwielbiam jego naturalny zapach smile

25 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2012-06-13 15:48:20)

Zapach podnieconej kobiety uwielbiam smile

26

Naturalny zapach piersi trudno zdefiniować smile Taki ciepły, delikatny, aksamitny, słodkawy i kwiatowy zarazem. Innego czasu pachną jak truskawki, czy maliny. W zależności od nastroju - zdjąć stanik i się w nie wtulać, albo po przytulaniu przejść dalej smile To muszą być feromony ^^

27

kurczakwa napisał/a:

Zapach podnieconej cipki uwielbiam smile

Ha ha ha big_smile Ten zapach działa chyba na każdego faceta ( jeśli nie jast homo)
Wilgotna cipka tuż przed sexem ... Najładniejszy zapach kobiety big_smile

28

Kiedyś na imprezie u kumpla długo była zajęta toaleta jego dziewczyna Ola siedziała w środku , mi się chciało sikać po piwie więc cały czas stałem pod drzwiami... myślałem że robi 2 więc nie będzie miło wejść po niej .
Jak wychodziła uśmiechnęła się i spaliła buraka , ja wszedłem po niej i zdziwiłem się że nie pachnie brzydko smile
Sikając poczułem ten słodki wspaniały znajomy zapach i wywnioskowałem że może ona się zabawiała sama ze sobą !!!
Zapach był świeży i intesywny smile w koszu na bieliznę znalazłem "przemoczone majtki a pod nimi jeszcze ciepły wibrator.
Tego mi było za wiele i ... wąchając te majtki i trzymająć w ręku wibrator... zrobiłem sobie dobrze spuszczając się na ta majteczki ! Ola jest świetną dziewczyną ale niestety zawsze kiedy była wolna ja byłem zajęty i odwrotnie!!!
Najlepsze że każda kobieta pachnie inaczej a ja nadal pamietam tamten zapach smile

29

kurczakwa napisał/a:

Kiedyś na imprezie u kumpla długo była zajęta toaleta jego dziewczyna Ola siedziała w środku , mi się chciało sikać po piwie więc cały czas stałem pod drzwiami... myślałem że robi 2 więc nie będzie miło wejść po niej .
Jak wychodziła uśmiechnęła się i spaliła buraka , ja wszedłem po niej i zdziwiłem się że nie pachnie brzydko smile
Sikając poczułem ten słodki wspaniały znajomy zapach i wywnioskowałem że może ona się zabawiała sama ze sobą !!!
Zapach był świeży i intesywny smile w koszu na bieliznę znalazłem "przemoczone majtki a pod nimi jeszcze ciepły wibrator.
Tego mi było za wiele i ... wąchając te majtki i trzymająć w ręku wibrator... zrobiłem sobie dobrze spuszczając się na ta majteczki ! Ola jest świetną dziewczyną ale niestety zawsze kiedy była wolna ja byłem zajęty i odwrotnie!!!
Najlepsze że każda kobieta pachnie inaczej a ja nadal pamietam tamten zapach smile

O kurka! Ciebie to strach zapraszać na imprezę bo grzebiesz w koszu na bieliznę:)
Jakoś nie wyobrażam sobie,żeby dziewczyna szła na imprezę z wibratorem,używała go w kiblu kumpla a potem chowała go razem z własnymi majtkami w koszu na bieliznę kumpla.Chyba wyobraźnia Cię ponosi:)

30

Ona była w swoim mieszkaniu smile a ja grzebałem tylko dlatego, że poczułem w nozdrzach ten zapach !

31

Zaliczyłem setki jak nie tysiące różnych imprez i naprawdę różne rzeczy widziałem i robiłem....ale w takie bajki to nie uwierzę. Wibrator i mokre majtki w koszu na bieliznę leżące razem? I ot tak sobie zacząłeś szperać po całej łazience licząc na właśnie takie znalezisko? I ona poszła zabawiać się do łazienki sama, a bez swojego faceta? I czemu zostawiła przemoczone majtki, skoro w łazience mogła je spokojnie zdjąć do zabawy? Jak jest taka ostra, to na taką imprezę albo nie założyłaby majtek, albo zabawiłaby się wcześniej, nie czekając tak długo....

Poza tym, za Chiny Ludowe nikt tego zapachu nie wyczuje na imprezie zakrapianej alkoholem, gdzie nie dość, że po mieszkaniu unosi się zapach jedzenia i alkoholu to jeszcze różnych perfum i papierosów (nawet przy mega optymistycznym założeniu, że palacze palili na balkonie/poza mieszkaniem). Tym bardziej, że wentylacja zapachy zawsze wciąga do łazienki, gdzie jeszcze imprezowicze załatwiali swoje (różne) potrzeby, dziewczyny się odświeżały itp.

No na pewno....gawędziarz -erotoman to z ciebie niezły.

32

Zapach wyczułem bedąc już w toalecie, nie czytasz uważnie posta. Po drugie to jej łazienka podejrzewam że zdjeła mokre matki i założyła suche. Ps. to na ilu imprezach byłeś nie świadczy o tym że musiałeś spotkać to samo co ja smile
ps. życie pisze scenariusze lepsze niż film

ale ok nie musisz mi wierzyć ja na siłę nie będę cię przekonywać telefonu do koleżanki też ci nie dam byś się jej zapytał smile

33

Po drugie to jej łazienka

Zerknijmy do poprzedniego posta....

Kiedyś na imprezie u kumpla

I chyba tyle w temacie....

34

Dalej nie umiesz czytać ?

"Kiedyś na imprezie u kumpla długo była zajęta toaleta jego dziewczyna Ola siedziała w środku"

Czego tu nie możesz zrozumieć ?
Byłem u mojego kumpla a jego dziewczyna siedziała w łazience.
Mieszkają razem tak miałem napisać ?
Napisać powinienem jeszcze czy wynajmują czy własnościowe mieszkanie?

Nie wiem jakie sprzeczności znalazłeś?

35

Zapach kobiety jest zapachem delikatnym i dość ulotnym. Musiałaby śmierdzieć jak wół, aby na imprezie i imprezowej mieszance zapachów alkoholu, jedzenia, papierosów, perfum kilku-kilkunastu ludzi, mydła i odświeżacza w łazience dało się to wyczuć.

Nawet jeśli się zabawiła sama (pytanie zasadnicze czemu sama, skoro swojego faceta miała na wyciągnięcie ręki) to twoje znalezisko jest tak prawdopodobne jak to, że za chwilę meteor spadnie na Stadion Narodowy. No ale opowieści przy ognisku komputerowego zasilacza to można snuć.....czemu nie.

Kolejna sprawa - jak bardzo trzeba być chorym człowiekiem, aby grzebać w cudzych brudach i spuszczać się na majtki dziewczyny kumpla?

36

Fajnie że ty wiesz lepiej niż ja będąc tam smile chyba wiem jaką partię polityczną popierasz.
Po 2 czemu robiła sobie dobrze sama (co mnie to obchodzi - ty byś zapytał?  to zapytaj sie swojej czemu nie bawi się z tobą bo chyba twoja akurat nie chce seksu z tobą ?

Ps. a to że zrobiłem tak a nie inaczej to cóż dumny z tego nie jestem ale cóż miałem lat 19 i też nie zamierzam się z tego spowiadać nikt o tym nie wie więc i krzywdy nie widzę wielkiej, myślę że chory to jesteś ty na nietolerancję i ważne że ty jesteś taki super jak trzeba smile

37

Zaczynamy wycieczki personalne?

Sorry, ale nie uwierzę, że wyczułeś zapach kobiety przy takiej mieszance zapachów jaka towarzyszy imprezie. Takie bajki to opowiadaj napalonym małolatom, którym takie historyjki imponują. Dla mnie to po prostu śmieszno-tragiczne banialuki.

38

Ja wam powiem jedno - być może to tylko złudzenie węchowe a nie rzeczywistość ale wiele wskazuje na to, że jestem w stanie wyczuć okres u mojej na ok. 10 dni przed. Nie mam na myśli tego, że Jej charakter i mentalność zmieniają się w wszystko co najgorsze ze Bestiariusza Sapkowskiego,))))
mam na myśli "prawdziwy" zapach, którego notabene nie potrafię opisać.

39

Ja niekiedy byłem w stanie wyczuć kiedy była miała owulację, bo wtedy faktycznie jej zapach się zmieniał, ale to ulotna woń, której nie da się opisać, a za tp bardzo łatwo ją ukryć choćby dezodorantem czy zapachem świeżo przygotowanego jedzenia.

Nie mam na myśli tego, że Jej charakter i mentalność zmieniają się w wszystko co najgorsze ze Bestiariusza Sapkowskiego,))))

Leżę i kwiczę ze śmiechu big_smile

40 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2012-06-13 15:40:48)

Yoghurt, sądzę,że Kurczakwa jest fanem pułkownika Franka Slade z "Zapachu kobiey".Być może nawet jest niewidomy:)

41 Ostatnio edytowany przez Good Man (2012-06-13 17:47:02)

gojka102 napisał/a:

No dobra panowie:"naturalny zapach kobiecego ciała","naturalny zapach piersi"- no to może go jakoś specyzujecie,opiszecie?

To jest bardzo ciężkie do sprecyzowania. Inaczej pachną włosy kobiety, szyja, plecy, a inaczej miejsca intymne, (które tak swoją drogą mają najlepszy zapach). A poza tym każda kobieta jednak pachnie inaczej. Myślę, że tutaj działają też kobiece feromony, bo tych zapachów nie można konkretnie nazwać, czy do czegoś porównać. Po prostu jest przyjemny i podniecający smile - zwłaszcza u kobiety, którą się kocha smile.

Zastanawiałyście się dziewczyny, dlaczego niektórzy faceci zabierają ze sobą do domu bieliznę swoich kobiet (mówię o bieliźnie, którą miały na sobie), jeśli się nie widzą z nimi np po kilka dni??? Zapach kobiety na majteczkach, utrzymuje się 2-3dni, a to pomaga przetrwać facetowi ten czas rozłąki, gdy musi pojechać na ręcznym, to chociaż ma zapach swojej kobiety. Wiem co mówię tongue.

42

``acqua di gio men``

Teraz niewiem czy to to samo.. ale ja uwielbiam Giorgio Armani Aqua :)mmm

Ogolnie ja wole dla kobiet zapachy slodkie.. ale teraz moim fanem nr. 1 jest Dolce Gabana the one..
Dosc intensywny ale kiedy troszcke ``wywietrzeje`` pozostawia wspanialy zapach smile

43

yoghurt007 napisał/a:

Nawet jeśli się zabawiła sama (pytanie zasadnicze czemu sama, skoro swojego faceta miała na wyciągnięcie ręki)

No kurczę. Czasami seks wymaga za dużo zachodu, a ciśnienie jest na tu i teraz. Czasami zdarzają się dni, że facet obok, a wolę zagrać solo.

44

busiu napisał/a:
yoghurt007 napisał/a:

Nawet jeśli się zabawiła sama (pytanie zasadnicze czemu sama, skoro swojego faceta miała na wyciągnięcie ręki)

No kurczę. Czasami seks wymaga za dużo zachodu, a ciśnienie jest na tu i teraz. Czasami zdarzają się dni, że facet obok, a wolę zagrać solo.

Coz za strata meskiego czlonka big_smile
Co do zapachow to nie znam nazwy ale jest taki jeden...jak to ktoras pisala nogi same sie oplataja wokol faceta smile  Mysle ze to jest Hugo Boss Sport. Ale nie dm sobie reki uciac...

45

Shiseido napisał/a:

``acqua di gio men``

Teraz niewiem czy to to samo.. ale ja uwielbiam Giorgio Armani Aqua :)mmm

Ogolnie ja wole dla kobiet zapachy slodkie.. ale teraz moim fanem nr. 1 jest Dolce Gabana the one..
Dosc intensywny ale kiedy troszcke ``wywietrzeje`` pozostawia wspanialy zapach smile

Tak to jest to samo,tylko pisze się tak jak ja napisałam:).Spisywałam prosto z pudełka:)

46

Ja uwielbiam axe czekoladowy, kiedyś strasznie mnie robił Hattrick, jakiś str8 też był niezły, ale nie pamiętam jaki... I za cholerę nie pamiętam jakich perfum używa mój facet, ale też mnie jarają. A z takich dziwnych, to zapach mokrej gąbki kąpielowej big_smile

47 Ostatnio edytowany przez Doonna (2012-06-14 14:43:12)

Moj maz twierdzi ze podnieca go zapach mojej czekoladowej dziurki...ale to swir, wiec nie ma co sie dziwic.

Kurczakwa ja ci wierze calkowicie, tylko ten zapach moze sobie wyobraziles myslac o tym co ona tak dlugo robi w tej lazience.
A wstydzic sie niema czego, kazdego czasem cos najdzie.

48

Ja uwielbiam męski zapach Chrome Azzaro.... jest po prostu nieziemski big_smile
No i jeszcze, choć to podobno zapach dla dojrzalszych mężczyzn, klasyczny Fahrenhait Diora.... hmmm.... nie da się za tak pachnącym mężczyzną nie obejrzeć big_smile

49

Nie wiem czy jestem normalna.. ale strasznie lubię, żeby nie powiedzieć podnieca mnie zapach rąk, które obierały cebulę. Gdy ja to robię, zapach czuję na rękach do 3 dni mimo mycia. Hm.. jest on na tyle miły (w niczym nie przypomina normalnego zapachu cebuli big_smile), że tulę głowę w ręce i delektuję się zapachem xD hmm ;]

50

Lusija prawda! Też uwielbiam i chodzą z dłońmi przy nosie big_smile Ale nie podnieca mnie, a taki był temat. Lubię zapach benzyny:P

A z podniecających to chyba zapach świeżosci, mięty, orzeżwienia

51

ja najbardziej lubie zapach mojego chlopAKA PO SEKSIE:)  gdy jest spocony, jego cialo tak pięknie i zmysłowo pachnie...
to najbardziej przyciągający jak dla mnie zapach smile

52

Kurcze jak miala taka ochote to mogla wziac jakiegos kumpla pod pache i
... zrobic sobie dobrze nim tongue

53

Doonna napisał/a:

Moj maz twierdzi ze podnieca go zapach mojej czekoladowej dziurki...ale to swir, wiec nie ma co sie dziwic.

W takim razie ja też jestem świrem big_smile, ale nie przeszkadza mi to tongue.

54

Ciekawy temat wink.

gojka102 napisał/a:

Kilka dni temu kupiłem właśnie te perfumy i muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się tak pięknego zapachu....
Było mi szkoda kasy, ale tylko do czasu gdy poczułem zapach big_smile.

55

Dagger- obym Cię nie spotkała na swojej drodze:))
Miło,że zostałeś zainspirowany:)

56

Acqua di Gio są trochę oklepane, bo dużo osób ich używa, w tym również ja wink Stosuję je na co dzień, natomiast na spotkania do pubu, klubu, ze znajomymi mam inne zapachy, które nie powinny się zdublować tongue

57

gojka102 napisał/a:

Dagger- obym Cię nie spotkała na swojej drodze:)

Ja nie mam nic przeciwko, uciekał nie będę smile

58

nbm napisał/a:

Acqua di Gio są trochę oklepane, bo dużo osób ich używa, w tym również ja wink

Ciekawe tylko, ilu używa "oryginalnych", a ilu podróbek z Allegro...

59

busiu napisał/a:
nbm napisał/a:

Acqua di Gio są trochę oklepane, bo dużo osób ich używa, w tym również ja wink

Ciekawe tylko, ilu używa "oryginalnych", a ilu podróbek z Allegro...

To już swoją drogą, wyznaję zasadę, że jak coś kupować to raz a porządnie tongue

60 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-06-17 18:32:59)

Ja uwielbiam i podnieca mnie zapach dobrych markowych perfum i wód po goleniu smile Old Spice i jeszcze jeden ale nie pamiętam jak się nazywał czuję woń jeszcze pod nosem smile także kiedyś podniecał mnie zapach ciała mojego byłego faceta:)

61

mnie jarają tonino lamborghini mitico czy jak tam to się pisze:) są nieziemskie i tylko mojemu facetowi za bardzo sie nie podobają i nie używa ich zbyt często. Jednak kiedy już sie psiknie to spokojnie koło mnie nie przejdzie big_smile

62 Ostatnio edytowany przez Bullinka (2012-06-19 16:36:29)

Mi po raz pierwszy w zyciu zdarzylo sie, ze uwielbiam nie zapach pachnidel a zapach ciala mojego faceta...
Gdy pojawia sie w poblizu to wskazniki w mojej glowie zaczynaja wariowac smile
Najlepiej jak jest prosto spod prysznica... i przygotowuje mi sniadanie... mmmmm smile

Czesto smieje sie, ze ma idealnie dobrany pod moj gust zestaw feromonow smile

63

Zapach ciała partnera powinien się podobać, ale jakieś dobre perfumy też fajnie pachną, na każdym inaczej i to jest najciekawsze. Ja swojemu kupuję takie
http://tagomago.pl/imgv2n/products/625624880002176722.jpg/0/0/Man-Eau-Fraiche-Woda-toaletowa-spray-100ml

i bardzo mi się podobają, są delikatne, ale męskie.

64

Polecam zapach dla kobiet Armani Si zmyslowy zapaszek.

65

gojka102 napisał/a:

Witam
Zdradźcie jakie zapachy Was podniecają?
Czy są to zapachy perfum- jeśli tak to jakie?
Czy może są to jakieś "osobnicze" zapachy? Jak byście je opisały?

Ostatnio wsiadałam do windy,z której wyszedł facet i zostawił swój zapach.Był to lekko paprykowo- żelazkowy z nutką balsamu po goleniu.Był boski i okropnie podniecający:)

Mój partner uwielbia, gdy używam Coco Chanel Mademoiselle, natomiast ja szaleję na punkcie AB SPIRIT MILLIONAIRE Cologne for Men. Niestety ostatnie flakony zostają i chyba końcówka produkcji tego zapachu.

Posty [ 1 do 65 z 68 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie zapachy Was podniecają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024