już nie mam siły - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: już nie mam siły

Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego się facet tak zachowuje?? bo ja już nie mam pomysłów:(:(Poznałam go ponad dwa lata temu, dwa lata temu się spotkaliśmy po raz pierwszy, i cos zaiskrzyło, ale nie wyszło:( później się odzywał i nie odzywał... ale wracał, albo po miesiącu albo po 3 tygodniach, ale do spotkania więcej nie doszło, bo zawsze coś wypadało albo z jego str albo z mojej. Nigdy się sama nie odzywam, zawsze on pierwszy, nie powinnam jemu odpisywać, bo mnie przecież olewał, ale ciągnie mnie do niego pomimo tego że wiem że nigdy nie bedziemy razem. Owszem, pisałam jemu co o nim myślę, i zawsze focha strzelał i nie odpisywał. Wiele razy już myslałam że to koniec tej chorej znajomości ale nie!!!wraca po paru tygodniach jak by nigdy nic. Powiedzcie mi dlaczego on tak się zachowuje??bo ja jego nigdy nie zrozumiem. Aha i on wie ze mi się nadal podoba, ale też wie że ja go nie chce, bo wielokrotnie się mnie pytał czy go chcę. Proszę, pomóżcie mi zrozumieć tego faceta, bo ja chyba zwariuje przez niego;(

Pytałam się jego wielokrotnie dlaczego, to mi odpowiadał, że jemu się podobałam i podobam nadal, że podobam sie jemu fizycznie (czyli z najgorszej str;() a się nie odzywa, bo czeka jak się wycisze (wtedy kiedy mówie co o nim myśle) że mam cieżki charakter (bo nie lubię chamstwa i mówie co myśle) ale dla niego jestem jak zagadka, i to się jemu podoba. No ale cieżko jest mi w to uwierzyć, bo przecież to nie trwa miesiac, dwa ale parnascie miesięcy;(a ja nadal nie wiem dlaczego tak się zachowuje, dlaczego nie da mi spokoju:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: już nie mam siły

Powiem krótko... On dlatego tak się zachowuje, ponieważ Ty nie jesteś konsekwentna w tym co mówisz... Najpierw piszesz mu "że go nie chcesz", a potem dalej utrzymujesz z nim kontakt odpisując na jego wiadomości. Jeśli na prawdę nie chcesz z nim być, ani nie chcesz tej znajomości, to zmień po prostu numer telefonu, albo przestań mu odpowiadać. Wtedy zrozumie. A tak...to dlaczego ma się nie odzywać, skoro Ty jesteś na "jego zawołanie"...? Myśli, ze sie z nim droczysz, a i tak zawsze się odezwiesz jak tylko będzie miał na to ochotę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024