Wampiry energetyczne... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wampiry energetyczne...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Wampiry energetyczne...

Miałam przyjaciółkę. Ale dziś nie wiem czy to była przyjaźń. Zawsze zjawiała się lub dzwoniła wtedy,gdy miałam jakiś krótki nawet okres szczęśliwych lub spokojnych dni. A po spotkaniu z nią wszystko się psuło. Atmosfera robiła się gęsta. Gdy chodziłyśmy razem do knajpki potańczyć,wszyscy prawie faceci zwracali uwagę tylko na nią. Nie była ładna,była chuda jak anorektyczka,miała okulary i długie rude włosy. Świetnie tańczyła. A faceci jak zaczarowani... Kontakt nam się urwał gdy poznała bogatego,starszego od siebie o 20 lat mężczyznę. Szybko go omotała,wyszła za niego. Nie dopuszczała do niego nikogo prócz swojej rodziny. Jej męża poznałam na zdjęciu,po jego śmierci. Zaprosiła mnie wtedy do swego domu na obiad,który w sumie ja przygotowałam. Potem zaczęła wymieniać co ma,za ile itd... Nie zazdrościłam jej,tylko dziwiłam się,że tak się bardzo zmieniła. Cóż,może zawsze była taka,tylko nie widziałam tego. A może Wy napiszecie o Waszych podobnych historiach? Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wampiry energetyczne...

Piszesz o przyjaźni a dałaś ciekawy temat wątku. Dlaczego?

3

bo ta dziewczyna byla chyba takim wampirem energetycznym potrafila przyiagnac do siebie innych ludiz zapanowac nad nimi zeby byli na jej rozkazy. sa takie osoby sama znam takie osoby.... a dlugo byli malzenstwem? zmienila sie przez ten czas?

4

też znam ale....siła wampira maleje gdy NIE MA do czynienia z typem ofiary smile

5

sa wampiry znalam....pozbylam sie....

6

Macie rację,była wampirem,który żerował na czyimś nieszczęściu. Kiedy prosiłam ją o pomoc,najczęściej słyszałam odpowiedź,że sama sobie na coś zasłużyłam,a ona nie potrafi mi pomóc. Kiedyś byłam w szpitalu na badaniach i zadzwoniła po długiej przerwie z pytaniem " Co słychać?". Odpowiedziałam,że nie mogę rozmawiać i się rozłączyłam. Napisała mi smsa,że czuła,że jestem w szpitalu. Byłam jej potrzebna jako ofiara. Kiedyś przedstawiłam ją znajomemu,a on następnego dnia zadzwonił do mnie z prośbą,abym z nią więcej nie przychodziła,bo jest jakaś dziwna.

7

pozbylam,sie wylogowujac sie z tad...radze...powodzenia

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wampiry energetyczne...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024