Robot kuchenny - najlepszy! (wg. ciebie) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Robot kuchenny - najlepszy! (wg. ciebie)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Robot kuchenny - najlepszy! (wg. ciebie)

Pomyślałam sobie, założę temat, może ktoś udzieli mi paru informacji i podzieli się własnymi doświadczeniami w sprawie r. kuchennego? smile Czeka mnie taki zakup, bo mój poprzedni oddałam do "muzeum". Nie miałam innego wyjścia. Rozważam zakup nowego, bo nie wyobrażam sobie kuchni bez robota. A ciasta kupne nie smakują tak samo jak te domowe, prawda? Za jakim waszym zdaniem jest się warto rozejrzeć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Robot kuchenny - najlepszy! (wg. ciebie)

ja poleca robot kuchenny firmy ZELMER smile - bardzo często używany i sprawdza się znakomicie smile

3

Przejrzę, dziękuję Nysza smile Poszukuję właśnie takiego do "wyzwań", bo mam zamiar z niego często korzystać. Ostatnio mama doradzała mi robota Kasię - MPM. Znajoma też posiada od ładnych paru lat i tak coraz częściej chodzi mi po głowie. Co o nim myślicie? Nie uwierzę, że tylko na forum Nysza posiada robot wink

4 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-12-10 00:44:47)

Ja mam robota kuchennego Bosha. Kroi, miesza, rozdrabnia, ubija, uciera i ugniata. Bardzo fajna sprawa dla osób, które nie lubią się bawić nożem, tylko zależy im na czasie. Poza tym w takim robocie można zrobić praktycznie wszystko, a i tak się nie zniszczy. Pojemnik jest ze stali nierdzewnej więc nie muszę się martwić, że coś mi się ukruszy, albo zardzewieje. Taki sprzęt można kupić w wielu sklepach, ja postawiłam na spam- od dłuższego czasu zaopatruję się u nich.

5

Ja również ma robota Boscha, jest fantastyczny- funkcji tyle, że nawet nie mam kiedy ze wszystkich skorzystać. Generalnie jestem za kupowaniem tego typu urządzeń, niesamowicie oszczędzają nasz czas i koją nerwy:) Co do Boscha to uważam, że to świetna firma- mam w kuchni jeszcze parę rzeczy z tej firmy i jestem zachwycona.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Robot kuchenny - najlepszy! (wg. ciebie)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024