Dokładnie w piatek wieczorem postanowiłam użyć szamponetki z Mariona w celu uzyskania blondu z jasnego brązu, nałożyłam szamponetke na włosy odczekałam 30 minut płukałam,rano sie budze a polowa włosów ufarbowała sie na kolor zółty blond a druga polowa jest takiego koloru jak była czyli jasny brąz . Jak mam sie pozbyć niechcianego zółtego koloru? Czytałam o tym szamponie z joanny ultra color system na blond ale niewiem czy powinnam stosowac go na moją "2 kolorowa fryzure". Prosz pomóżcie niby to szamponetka a myje juz 4 raz głowe a efekt mysle ze taki sam:(
1 2012-06-03 02:10:19 Ostatnio edytowany przez kiciiikiciii (2012-06-03 10:37:56)
Nie wiem może kup sobie jeszcze raz szamponetkę i od nowa spróbuj z włosami szamponetka to jeszcze nic strasznego gorzej z farbą do włosów . Albo spróbuj szamponu z Joanny ULTRA COLOR System ten fioletowy nadaje włosom platynowy odcień. Obecnie taki używam do moich pasemek ale ja bylam u fryzjera to co innego.
chodzi ci ta szamponetka z jonny soczysta oberzynka?:) mi sie bardzo podobala na sloncu mialam piekny fiolet ale niestety znowu sie przezucilam na marion orzechowy braz. :<
Moim zdaniem powinnas kupic jeszcze jedna ta szamponetke. Ale na wypadek dokup ciemniejszy kolor ;D jezeli wyjdzie niewiadomo co ![]()
Moja kolezanka kupila szamonetke z granatem. Ciekawie wygladala
tam gdzie miala jasne pasemka wyszly niebieskie ![]()
Dokładnie w piatek wieczorem postanowiłam użyć szamponetki z Mariona w celu uzyskania blondu z jasnego brązu, nałożyłam szamponetke na włosy odczekałam 30 minut płukałam,rano sie budze a polowa włosów ufarbowała sie na kolor zółty blond a druga polowa jest takiego koloru jak była czyli jasny brąz . Jak mam sie pozbyć niechcianego zółtego koloru? Czytałam o tym szamponie z joanny ultra color system na blond ale niewiem czy powinnam stosowac go na moją "2 kolorowa fryzure". Prosz pomóżcie niby to szamponetka a myje juz 4 raz głowe a efekt mysle ze taki sam:(
Szampon ten raczej nie da efektów natychmiastowych. Dopiero po dłuższym stosowaniu. Spróbuj wypłukać w occie - pomaga po 1 wypłukaniu włosów, szamponetka schodzi od razu, przynajmniej tak było w moim przypadku
Więcej przeczytasz w moim poście;)
Różnie to bywa, niektórym nie udaje się od razu uzyskać dobrego kolorku.
Spróbuj tak jak poprzedniczki wspomniały.
Płucz w occie ![]()