Problem z Zółtymi "Pasemkami" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z Zółtymi "Pasemkami"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez kiciiikiciii (2012-06-03 10:37:56)

Temat: Problem z Zółtymi "Pasemkami"

Dokładnie w piatek wieczorem postanowiłam użyć szamponetki z Mariona w celu uzyskania blondu z jasnego brązu, nałożyłam szamponetke na włosy odczekałam 30 minut płukałam,rano sie budze a polowa włosów ufarbowała sie na kolor zółty blond a druga polowa jest takiego koloru jak była czyli jasny brąz . Jak mam sie pozbyć niechcianego zółtego koloru? Czytałam o tym szamponie z joanny ultra color system na blond ale niewiem czy powinnam stosowac go na moją "2 kolorowa fryzure". Prosz pomóżcie niby to szamponetka a myje juz 4 raz głowe a efekt mysle ze taki sam:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z Zółtymi "Pasemkami"

Nie wiem może kup sobie jeszcze raz szamponetkę i od nowa spróbuj z włosami szamponetka to jeszcze nic strasznego gorzej z farbą do włosów . Albo spróbuj szamponu z Joanny ULTRA COLOR System ten fioletowy nadaje włosom platynowy odcień. Obecnie taki używam do moich pasemek ale ja bylam u fryzjera to co innego.

3

chodzi ci ta szamponetka z jonny soczysta oberzynka?:) mi sie bardzo podobala na sloncu mialam piekny fiolet ale niestety znowu sie przezucilam na marion orzechowy braz. :<
Moim zdaniem powinnas kupic jeszcze jedna ta szamponetke. Ale na wypadek dokup ciemniejszy kolor ;D jezeli wyjdzie niewiadomo co wink
Moja kolezanka kupila szamonetke z granatem. Ciekawie wygladala wink tam gdzie miala jasne pasemka wyszly niebieskie wink

4

kiciiikiciii napisał/a:

Dokładnie w piatek wieczorem postanowiłam użyć szamponetki z Mariona w celu uzyskania blondu z jasnego brązu, nałożyłam szamponetke na włosy odczekałam 30 minut płukałam,rano sie budze a polowa włosów ufarbowała sie na kolor zółty blond a druga polowa jest takiego koloru jak była czyli jasny brąz . Jak mam sie pozbyć niechcianego zółtego koloru? Czytałam o tym szamponie z joanny ultra color system na blond ale niewiem czy powinnam stosowac go na moją "2 kolorowa fryzure". Prosz pomóżcie niby to szamponetka a myje juz 4 raz głowe a efekt mysle ze taki sam:(

Szampon ten raczej nie da efektów natychmiastowych. Dopiero po dłuższym stosowaniu. Spróbuj wypłukać w occie - pomaga  po 1 wypłukaniu włosów, szamponetka schodzi od razu, przynajmniej tak  było w moim przypadku smile Więcej przeczytasz w moim poście;)

5

Różnie to bywa, niektórym nie udaje się od razu uzyskać dobrego kolorku.

Spróbuj tak jak poprzedniczki wspomniały.

Płucz w occie wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z Zółtymi "Pasemkami"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024