Wydzielina z pochwy co może oznaczać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wydzielina z pochwy co może oznaczać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wydzielina z pochwy co może oznaczać

Witam wszystkich jestem tutaj nowa mam na imię Kasia i mam 19 lat. Chciałabym się poradzić w pewnej sprawie.Ostatnio uprawiałam sex z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. I od 3 dni mam taki problem że wypływa ze mnie biała wydzielina, jest bardzo gęsta i pojawia się to w nieoczekiwanych momentach. Nie ma żadnego zapachu. Nie wiem sama co z tym dalej zrobić dodam jeszcze ze zdarza się to 2razy na dzień. Od 3 dni nie kochałam się ze swoim partnerem. Proszę o jakieś porady lub wyjaśnienie tej sytuacji z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam Kasia  smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wydzielina z pochwy co może oznaczać

Wydzielina zmienia się w zależności od dnia cyklu. Jeśli dobrze kojarzę, to taka gęsta towarzyszy dniom płodnym. Skoro nie ma żadnego niepokojącego zapachu, ani nie towarzyszy jej żadne nieprzyjemne uczucie w okolicy intymnej, to raczej nie masz powodu do obaw;)

3

Odp: Wydzielina z pochwy co może oznaczać
red napisał/a:

Wydzielina zmienia się w zależności od dnia cyklu. Jeśli dobrze kojarzę, to taka gęsta towarzyszy dniom płodnym. Skoro nie ma żadnego niepokojącego zapachu, ani nie towarzyszy jej żadne nieprzyjemne uczucie w okolicy intymnej, to raczej nie masz powodu do obaw;)

dokładnie, wydaje mi się, że to normalne u każdej kobiety. nie zaobserwowałaś nigdy takiej wydzieliny u siebie. ja mam tak zawsze z tydzień moze trochę dłużej przed okresem. nie powinnaś się niepokoić smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wydzielina z pochwy co może oznaczać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024