Chłopak, jego była i smsy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chłopak, jego była i smsy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Chłopak, jego była i smsy

Cześć dziewczyny; )
Mam taki problem, spotykam się z chłopakiem od pół roku, on rozstał się  z dziewczyną 2 miesiące przed naszym poznaniem. Od początku naszej znajomości ona nie dawała nam spokoju, pisała, dzwoniła.  Rozmawiałam z nim o tym, mówiłam, że mi to przeszkadza, że nie każę mu rezygnować z kontaktu z nią, ale niech go ograniczy, bo ja się wykończę psychicznie.
Obiecał, że z nią pogada... Wiem, że nie powinnam tak robić, ale ostatnio zaczął znów dostawać smsy i unikał odp od kogo, domyśliłam się, że od niej, więc jak poszedł spać(wiem nieładnie, ale musiałam się upewnić) przeczytałam te smsy... Ona mu pisze, że powinni, albo do siebie wrócić, albo przestać ze sobą pisać, bo ona nie wytrzyma, reszta rozmowy była na gadu, ale do niego nie mam dostępu..Pomóżcie mi... Nie wiem jak mam z nim o tym porozmawiać. [Myślałam, że to ten jedyny, miałam do niego 100% zaufanie, a teraz zbliżają się wakacje, będziemy prawie 200 km od siebie, a ona z nim w jednym mieście]

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak, jego była i smsy

Kiedy następnym razem zobaczysz, że z nią pisze też mu powiedz, że powinni albo do siebie wrócić, albo zerwać kontakt. Bo to jest racja- niech się chłopak zdecyduje.

3

Red dobrze powiedziane. Niech się chłopaczyna zdecyduje - woli ją czy Ciebie. Ja rozumiem, kontakt z ex, ale kurcze sporadyczny (czytaj życzenia na święta). To trochę przesada jak on się zachowuje...

4

Dziękuję Wam za odpowiedzi, czas pokaże jak to między nami będzie..

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chłopak, jego była i smsy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024