ZDRADZAM - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: ZDRADZAM

Jestem mężatką rok temu przeżyłam zauroczenie swoim instruktorem, wszystko się rozwaliło lecz niestety od tej pory ciągle mieszam się w jakies nowe znajomości, jest mi ciężko bo zdaje sobie sprawę że krzywdzę, osoby z którymi się spotykam ponieważ nie mówię im o swojej sytuacji rodzinnej. Rozmawiałam z mężem o rozwodzie proponowałam żebyśmy rozstali się kulturalnie ale on absolutnie nie chce słyszeć o rozwodzie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ZDRADZAM

Witaj Kamelio23!
Jeśli Twój mąż nie wyraża na razie zgody na rozwód, to możesz wystąpić do sądu o rozdzielność majątkową, oraz wprowadzić faktyczną separację, czyli prowadzenie osobnych gospodarstw, dzielenie płatności po połowie, itd. Możesz też wyprowadzić się, wówczas separacje łatwiej będzie Ci udowodnić przed sądem i wówczas wystąpić do sądu z wnioskiem o rozwód. Możesz też skorzystać z jednorazowej porady prawnej (nie jest to wielki koszt) i dopytać prawnika o wszelkie szczegóły rozwiązania Twego małżeństwa.

3

Wielokropek. Masz to za sobą ale czy to konieczność czy kamelia musi. Czy to powód bo chce mieć czyste sumienie wobec męża i sama dowoli bedzie zmieniać partnerów bo jej to się spodobało?
Kamelia jaki temu powód?

4

PiotrrtoiP napisał/a:

Wielokropek. Masz to za sobą ale czy to konieczność czy kamelia musi. Czy to powód bo chce mieć czyste sumienie wobec męża i sama dowoli bedzie zmieniać partnerów bo jej to się spodobało?
Kamelia jaki temu powód?

Nie rozumiem. Co mam za sobą?

5

Piotr chyba wywnioskował, że znasz ten problem z autopsji wink

6

To wszystko nie jest takie łatwe bo jaki kolwiek ruch w sądzie w stosunku do mojego męża to on rozpęta burze a prawda jest smutna ja nic na niego nie mam nie jest pijakiem jest pracowity wykształcony opanowany nawet nie podnosi głosu

7

Nie znam z autopsji. smile

Kamelio23,
przecież pamiętam. By rozwieść się nie trzeba mieć "czegoś" na swego męża. Możesz udowodnić, jeśli tak jest i zależy Ci na tym, rozpad waszego związku.
Tkwienie zaś tak długo w tym związku, bez żadnej możliwości jego naprawy, ma jakiś sens?

8

Kamelio, ale myślisz, że on tupnie nogą, powie sądowi, że jest wspaniały i nie dadzą wam rozwodu? Zradzasz go. Ostatecznie weź winę za rozpad związku na siebie i tyle.

9

Annalea napisał/a:

Kamelio, ale myślisz, że on tupnie nogą, powie sądowi, że jest wspaniały i nie dadzą wam rozwodu? Zradzasz go. Ostatecznie weź winę za rozpad związku na siebie i tyle.

Chyba oszalałaś wiesz o tym że rozwód z mojej winy to np. alimenty na męża lub prawo opieki naszego syna dla męża

10

Kamelia23 napisał/a:
Annalea napisał/a:

Chyba oszalałaś wiesz o tym że rozwód z mojej winy to np. alimenty na męża lub prawo opieki naszego syna dla męża

halo, halo

ale co w tym złego, że dziecko zostanie z porzádnym ojcem? przecież to nie ojciec zdradza, może jeszcze ojciec ma się wyprowadzić z domu bo ty chcesz rozwodu?
ciebie zaswędziała to walizki w r?czkę i bay, bay. Daj mężowi spokojnie żyć i  synowi w domu rodzinnym bo to nie oni zawinili tylko ty. ty weź na klatę odpowiedzialność za to co nawyrabiałaś i odejdź, daj im spokojnie żyć. A ty szukaj szczęścia w polu.

11

Motylewemgle napisał/a:
Kamelia23 napisał/a:
Annalea napisał/a:

halo, halo

ale co w tym złego, że dziecko zostanie z porzádnym ojcem? przecież to nie ojciec zdradza, może jeszcze ojciec ma się wyprowadzić z domu bo ty chcesz rozwodu?
ciebie zaswędziała to walizki w r?czkę i bay, bay. Daj mężowi spokojnie żyć i  synowi w domu rodzinnym bo to nie oni zawinili tylko ty. ty weź na klatę odpowiedzialność za to co nawyrabiałaś i odejdź, daj im spokojnie żyć. A ty szukaj szczęścia w polu.

zgadzam się. czy autorka myślała że zabawa w małżeństwo jej się znudziła i może zapakować zabawki które chce i wyjść? a mąż ma się dostosować? śmieszne jest to że płaczesz bo nie masz nic na męża!!!
a pomyślałaś że może on cię kocha i nie chce rozwodu właśnie dlatego?!! pomyślałaś co zrobiłaś jemy i waszemu synowi?!! lepiej już żeby chłopak został z ojcem przynajmniej nie zobaczy tabuniku w sypilani matki

12

Ja pierniczę, ja rozumiem jakieś takie poszukiwanie miłości, etc. Że zły mąż, że się stało...Gdzie ty masz pokorę?
Zdradziłaś i zdradzasz, chociaż masz syna, chociaż masz dom. Bierz odpowiedzialnosc za wlasna chuc i z pokora glowe schylaj, bo to Ty jestes winna. Zal mi Twojego meza, ze musi to przezywac. Ja bym ciebie z chaty wywalila, a on chce malzenstwo utrzymac...

13

Jesteś wyrafinowana "kobieta" zeby brzydko tego nie ująć. Nie martwisz sie o waszego syna ze on to przezyje, itd, tylko o to ze bedziesz musiala placić alimenty na męża jak rozwód bedzie z orzeczeniem o winie, twojej winie.Widać ze nie bardzo można Ci ufać jeden kurs na prawo jazdy a ty odrazu w długa poleciałaś. ŻAŁOSNE!!!

14

Zdrada kobiet nie bierze się bez przyczyny ja wogóle uważam że jeśli w związku jest dobrze to zdrada się nie pojawi a jeśli jest kiszka to niestety, absolutnie nie czuje się winna moje małżeństwo była to emocjonalna pustka musiało się to skończyć...a dziecko nigdy nie pozwolę by zostało z ojcem..bo zapewni mu taką emocjonalną pustkę jaką zapewnił mi

15

Kamelia23, założyłaś już dwa tematy dotyczące spraw, o których piszesz tutaj. Takie działanie jest sprzeczne z regulaminem forum, proszę Cię więc o kontynuowanie któregoś z poprzednich swoich wątków.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024