Miesiąc temu odstawiłam tabletki ze względu na poważne skutki uboczne dostałam nowe tyle że okres powinnam była dostac 10 dni temu pare dni temu byłam u lekarz tyle że powiedział że mam objawy zbliżającego się okresu a tabletek na wywołanie mi na razie nie da bo lada moment będzie.
W ciąży na pewno nie jestem a nie wiem czy sa jakieś metody na wywołanie okresu, jakieś tabletki bez recepty, cokolwiek?
Może by ci pomogła gorąca kąpiel w wannie pijąc lampkę wina,pamiętam,że moja koleżanka tak wywoływała okres.
Ja kiedyś słyszałam, że mój wujek przez przypadek najadł się takich tabletek, bo myślał, że to jego leki na serce , więc chyba takie tabletki są, ale nie mam pojęcia jak się nazywają.
W każdym razie mój wujek miesiączki nie dostał hehehehehehe
Przepraszam - piszesz o poważnej sprawie, a ja tu z wujkiem wyjeżdżam, ale nie mogłam się powstrzymać.
Moja mama tez mowila mi zeby np. trzymac nogi w garacej wodzie, ale nie za goracej zeby sie nie poparzyc
bóle niby mam tyle ze same bóle
Zapomniałam dodać,że wino musi być czerwone:)
No nic spróbuje
Picie malwy czarnej skutkuje, wyprobowalam:))
kup luteine. dwie tabletki dziennie, pod jesyk i ssij. po max 4 dniach masz okres- prtzynajmniej na mnie skutkuje.
Witam.
Mam pewno pytanie do Was. Gdzie można dotać tabletki na wywołanie okresu...
Proszę o pomoc
Szybką...
kieruj się do ginekologa przepisze tabletki i wywołasz z łatwością okres
Jeżeli lekarz uznał, że wszystko jest ok i, że nie da Ci tabletek bo okres niebawem powinien się rozpocząć to po co tak rozpaczliwe chcesz go wywołać ? Może zaufaj lekarzowi i poczekaj nie faszeruj się nie potrzebnie chemią.
a po co masz wywoływać okres? Przecież to jest normalne po piksach, że przez dłuższy czas może go nie być. Sam się pojawi wtedy, kiedy organizm się na to normalnie przygotuje. Po co zbędnie się czymś szprycować?
u mnie ostatnio poskutkował ostry seks-nie żartuję
kiedyś pytałam o to lekarza i nie potrafił mi na to pytanie odpowiedziec..na koncu powiedzial zeby nie wygłupic organizmu robieniem czegos na sile..
Witam forumowiczki .
Mam taki problem. nie dawno byłam w szpitalu z powodu pęknięcia torbiela na jajniku.Lekarz przepisał mi luteinę ponieważ 1go stycznia miałam dostać okres. niestety ,do tej pory nie dostałam mimo iż brałam luteinę 1x2tabletki. Lekarz powiedział także że za ok.2-3 dni powinien się pojawić okres.Czy któraś może zna jakiś sposób na wywołanie okresu, lub była w podobnej sytuacji ?
Mi lekarz dał zastrzyk na wywołanie okresu i po 3- 4 dniach się pojawił.