plany na przyszłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » plany na przyszłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: plany na przyszłość

Hej smile Jestem z chłopakiem 1,5 roku i chciałabym wiedzieć jakie ma plany wobec mnie. Boję się jednak sama poruszyć ten temat i nie bardzo wiem jak. Mój chłopak czasem używa sformułowań jak "nasze dzieci" albo kiedy oglądamy coś w sklepie mówi, że chce żebyśmy mieli coś takiego w domu. Nie wiem jednak czy mogę to odbierać jako sygnały, że myśli o mnie poważnie czy to tylko takie gadanie. Nie zależy mi na szybkim ślubie ale też nie chcę, żeby skończyło się tzw. "przechodzonym związkiem".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: plany na przyszłość

Moze po mesku wprost: "Kochanie, wiem, ze moze to za wczesnie, choc z drugiej strony jestesmy razem 1,5 roku, wiec w sumie to czasem sie zastanawiam jak bedzie wygladac nasza przyszlosc. Fajnie mi tak jak jest i lubie czasem marzyc sobie, ze nasz zwiazku to taki na cale zycie i ze w przyszlosci bedzie nam ze soba rownie dobrze jak teraz. A Ty jak myslisz?"

Albo po kobiecemu, dyplomatycznie: kiedy on wspomni "nasze dzieci", "w naszym domu". Wtedy pociagnij temat smile

3

No wiesz, skoro jesteście razem 1,5 roku to raczej nie jest to dla zabawy. Gdyby chłopak nie myślał o Tobie poważnie to nie przeszloby mu przez głowe żeby miec z Tobą dzieci tongue Ale pytaj, jeżeli chcesz to od niego usłyszeć. Nie ma czego się bać - jeżeli facetowi zależy to takie pytanie go przecież nie odstraszy od Ciebie, zreszta każdy dojrzały facet powinien umieć się w tej kwestii określić.

4

Podzielam zdanie koleżanek.
Zapytaj przy możliwej do tego sytuacji- będziesz wiedziała na czym stoisz:)
Powodzenia!

5

Porozmawiaj z nim inaczej sie nie dowiesz,faceci czesto uzywaja takich okreslen o przyszlosci

6

littlesadgrl napisał/a:

Hej smile Jestem z chłopakiem 1,5 roku i chciałabym wiedzieć jakie ma plany wobec mnie.

Parsknelam tu smiechem big_smile W sumie wiem o co Ci chodzi, ale tak naprawde w tym MY Ci nie pomozemy wink Tylko Twoj facet.
Ale skoro mowi o dzieciach, czy wspolnym domu.. to chyba jednak troche powaznie mysli wink oni raczej nie "szastaja" takimi tekstami smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » plany na przyszłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024