wysoki puls - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » wysoki puls

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: wysoki puls

witam czy wy tez macie wysoki puls w ciąży?? ja mam 90 do nawet 115, najgorzej jest do południa serce skacze mi jak oszalałe, a czasem ciężko się mi oddycha, co prawda mówiłam o tym mojemu lekarzowi , to on powiedział mi żebym się wybrała do ogólnego na badanie, i tak się właśnie zastanawiam czy w ciąży to normalne, macie też tak?? dodam że jest w 15 tygodniu ciąży.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wysoki puls

Tacerka ja miałam nawet 140 yikes ja mam tachykardie zatokową i tak mi skakało w ciąży smile nie szkodziło to ani mnie ani dziecku smile w ciąży serce zaczyna pracować szybciej smile nie martw sie tym ale lekarzowi rodzinnemu powiedz to Ci posłucha serduszka smile na pewno jest wszystko ok smile nie myśl o tym bo jak myślisz toi serce Ci mocniej wali wink :*

3

Odp: wysoki puls

Twój układ krążenia "pracuje" za dwoje smile generalnie w ciąży jest wiele tego rodzaju "anomalii;)", chociaż warto uważać i monitorować też ciśnienie tętnicze krwi oprócz pulsu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » wysoki puls

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024