jak się ubierać w pewnym wieku :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jak się ubierać w pewnym wieku :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez swiat-nocy (2012-05-03 21:56:52)

Temat: jak się ubierać w pewnym wieku :-)

Ciekawi mnie jak się ubieracie.Tzn niektórzy w moim otoczeniu uważają że gdy kobieta dobiega 30 stki i ogólnie wzwyż to powinna się stosownie do tego wieku ubierać bo niektórych strojów poprostu nie wypada nosić w pewnym wieku.

Ja np za 2 msc skończę 30 lat  i ubieram się młodzieżowo bo tak się dobrze czuję,swobodnie i jestem sobą.Ale np znajoma młodsza ode mnie o 5 lat kilka dni temu widząć moje poprzecierane z przodu spodnie stwierdziła że nosiła takie a gimnazjum :-)
Nie wiem jak długo jeszcze będę się tak ubierała,ale jak narazie czuję się młodo i niech tak zostanie

Moje zdanie jest takie że każdy powinien się ubierać tak jak lubi bez względu na to co myślą inni

Dlatego dodałam ten wątek bo ciekawa jestem czy wy miałyście/liście takie sytuacje i jakie jest wasze podejście  :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak się ubierać w pewnym wieku :-)

Nosze to co chce. I uwazam ze wlasnie poki co mozesz nosic co chcesz. 30 lat to mlodosc. Dojrzala ale jeszcze mlodosc. Chcesz nosic przetarte spodnie? To nos. Chcesz nosic krotka spodnice? Nos. Chcesz nosic trampki? Nos.Uwierz mi znacznie gorzej wyglada 70 latka w krotkiej spodnicze niz ladna, dojrzala 30latka. Kiedy masz nosic szpilki czy trampki jak nie teraz? Jak bedziesz miala 80 lat?

3

Zgadzam się z Sadie, kiedy będziesz nosić sukienki mini i buty na obcasie jak nie teraz smile ? Najlepiej nosić to w czym czujesz się dobrze i pewnie.

4

Może dodam jeszcze że adekwatnie do figury smile . A reszta to tak jak pisza koleżanki. Tak jak Ci pasuje smile. Ja mam 33 i uwielbiam styl sportowy i nikt mnie do innego nie przekona bo taki lubie i juz smile

5 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-05-05 12:10:22)

Mam 27lat jestem młodsza od Ciebie , ubieram się młodzieżowo bo nie uważam się za starą d****** po prostu czuję się w tych rzeczach rewelacyjnie smile Ale słyszałam opinię starszych kobiet w okolicach wieku dajmy na to 50 i co taka kobieta ma sobie kupić jak wszystko jest szyte i robione pod młodych ludzi te nadruki , wycierane spodnie itd dużo by wymieniać . Widzę bardzo często na mieście właśnie kobiety w właśnie takim wieku a nawet po 50-tce a ona na sobie ma bluzkę w frędzelki a druga na głowie ma opaskę z kwiatkiem aż to nie ładnie wygląda uwierzcie mi ja jak bym dożyła wieku 50 to nie ubrała bym się jak nastolatka lub młodzież , ale jak tak będzie to chyba w lumpeks jak słyszałam będzie trzeba się zaopatrzyć. A moje zdanie do takiego sklepu jest negatywne .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jak się ubierać w pewnym wieku :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024