Feromony - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lena (2012-04-26 13:50:00)

Temat: Feromony

Mam pytanie czy feromony działają na facetów? Jeśli działają to jakie wybrać? Mam na oku coś stąd spam może mi pomoże złapać księcia z bajki.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez aggy (2012-04-26 15:11:41)

Odp: Feromony
meli 19 napisał/a:

Mam pytanie czy feromony działają na facetów? Jeśli działają to jakie wybrać? Mam na oku coś stąd spam może mi pomoże złapać księcia z bajki.

Ta 19 to Twoj wiek? Jesli tak to ja wspolczuje......siegac po jakas niby chemie zeby zlapac faceta? i co bedziesz sie nimi pryskac juz do konca swiata z tym facetem? Ogladalas film Jasminum? Polecam

Sorry sprawdzilam na forum podajesz ze masz 21 lat. To tez chyba dobry wiek zeby na swoje wlasne wdzieki zlapac faceta co?

3

Odp: Feromony

Jeśli chcesz sięgać po feromony to na pewno księcia możesz sobie z głowy wybić. Poza tym nawet gdy ktos jest przystojny i zdolny to zazwyczaj moze sobie pozwolic na bycie niemiłym, zna swoją wartość, nie ma więc w całości księciów. Zastanawiałaś się może kiedyś jak te feromony mogłyby działać? Czy na Ciebie, czy moze na potencjalnego partnera? W jaki sposób? Jeśli działają, to historie o super skuteczności tego który ich używa można wstawić miedzy bajki. Dlaczego? Ano dlatego, że jeśli działają, to w ten sposób że podniecają, zwiększają wrażliwość, popęd, ale nie na Ciebie a ogólnie na wszystkich, jedyny sens to ma jeśli byłabyś sam na sam, inaczej nie ma żadnego wpływu ktory by Cię wyróżnił. Poza tym co później, myślisz że zapewniłoby to szczęście, szczerość? Zapomnij feromony, idź do kosmetyczki.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024