Temat: Feromony dla kobiet

Witam. Chciałbym prosc o rade wszystkie panie. Planuje zakup feromonów dla żony,jednak nie wiem czy to rzeczywiscie działa i które sa najlepsze... Znalazłem taki sklep internetowy na temat którego krążżą bardzo dobre opinie. Znalazłem coś dla zony tutaj feromony.pl moze zapachwe będą lepsze?? CO o ytm sądzicie???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Feromony dla kobiet

Kupiłem na feromony.pl Obsługa miła i profesjonalna,ale zobaczymy jaka bedzie moja opinia jak przyjdzie paczka.

3

http://www.netkobiety.pl/t2552.html

4

No i juz mam:) Jestem zadowolony bo feromony naprawde maja coś w sobbie i sa warte kazdej ceny,teraz to wiem. Opinie dla sklepu feromony.pl pozytywna. Nie było zadnych problemów. Szybka przesyłak. Dzieki i Pozdrawiam.

5

Czytałam dobre opinie na temat tych feromonów The-EDGE podobno dla mezczyzn najlepsze. O sklepie feromony.pl tez słysze same pozytywy. Pozdrawiam.

6

Tez moge potwierdzic ze maja dobre feromony smile Jesli ktos sie bedzie w najblizszym czasie decydowal na zakup mam dwa kody na darmowa przesylke smile Chetnie sie podziele smile

7

Witam smile

Kupiłam fiolkę feromonów, nie działają wogóle, zapach dosyć przyjemny, ale z czasem powoduje (w moim przypadku) koszmarny ból głowy ;/ Wg mnie szkoda pieniędzy, zdecydowanie!

Pozdrawiam smile

8

hej, beznadziejne sa te feromony z feromony.pl sad strasznei smierdzą ble:( kupilam je - nawet nie przetestowalam dzialania bo nie daje rady z tym smrodem. za drugim razem zrobilam podejscie do feromonów love&desire z intymnosci. Ufff, te tak nie capia wink - ale jesli ktos nie lubi zapachu stylizowanego na Miracle to wlasnei taki zapach maja. jesli chodzi o dzialanie to trudno stwierdzic. Na bank nikt nie klei sie do mnie jak mucha do smoly...ani nie zlatuje jak mucha do G... wink desire se spoko

9

Większość dostępnych w wolnej sprzedaży feromonów to fake
Nie polecam kupować nigdzie indziej niż w aptekach, aczkolwiek tu nie łatwo na nie natrafić