skończyłam z nim,ale mam wielką złość w sobie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » skończyłam z nim,ale mam wielką złość w sobie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: skończyłam z nim,ale mam wielką złość w sobie

Witajcie,
mam 20 lat,przez rok kręciłam z Nim, sama to zaczęłam,najpierw pisaliśmy,potem on proponował spotkania,wszystko fajnie,pięknie. z każdym spojrzeniem czułam poprostu ogień między nami, była jakaś niewidzialna nic porozumienia, dochodziło też do intensywnych kontaktów cielesnych, jednak stawiałam granice, poprostu nie chciałam się z nim przespać.

z czasem zaczeliśmy się spotykać przypadkiem w soboty w pubie,ja bylam z przyjaciółką, on tam wpadał z kolegami,których ja bardzo dobrze znam,więc kończylo sie przy jednym stoliku,wymowne spojrzenia miedzy nami, siedział naprzeciwko mnie i pisał smsy, zebysmy wyszli. efektem tego były nocne spacery, namiętne pocałunki i nie tylko. pamietam jak przez mgłę,że cos wspominał o jakiś głębszych uczuciach,ale nic konkretnego.trwałam w takim zawieszeniu.

dwa razy były sytuacje,ze sama do niego napisałam bedac po kilku piwach, z dosyć jasnym przekazem, że mam ochotę się spotkać i powtorzyć różne przyjemności, jeden raz odpisał że jest chory,za drugim razem odezwal się następnego dnia ze byl akurat zajęty. poczułam się tak upokorzona,ze postanowilam to wszystko skonczyć. zdałam sobie sprawę ze podałam mu się na tacy i to był mój błąd,którego nie cofnę.

jest między nami cisza trzy tygodnie, nie pierwszy raz,bo on do mojego miasta przyjezdza tylko na weekendy i jakoś szybko czas mu ucieka.
mam chęć pokazania mu,że mam go gdzieś, szczerze to czekam az sie odezwie zeby poprostu nie odpisac, ale mam tez ochote mu nawrzucac, wyrzucic siebie cały żal jaki mam do niego,że potraktował mnie tak przedmiotowo. staram sie o tym nie myslec, ale chce mu pokazać za wszelka cene ze sobie radze,dostałam prace, ide na moje wymarzone studia, ale to wszystko we mnie siedzi, wczoraj tez dostałam wiadomosc ze kolezanka kolezanki chyba z nim kreci, ale nie sa to sprawdzone zródla,ale jednak mnie skreca na sama mysl, rodzi to we mnie jeszcze wieksza zlosc do niego, wiem,ze najlepiej jest olac, ale nie wiem jak sobie poradzić....doradźcie co mam w tej sytuacji zrobić, pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skończyłam z nim,ale mam wielką złość w sobie

Najlepszym sposobem pokazania, że sobie radzisz jest nie zaprzątanie sobie nim głowy smile mówisz - chcesz mu nawrzucać i sorry co Ci to da? Ulgę? Bo na pewno on nie zrozumie - inaczej by się odezwał a nie milczał. Lepiej daj sobie z nim spokój - mówię serio. Wiem, że siedzi w Tobie złość itp, ale lepiej wyrzuć wszystko na kartkę i schowaj gdzieś głęboko, albo spal. Sama myśl o nim i to jak Cię potraktował (a jak było fajnie) powoduje, że się nakręcasz sama... Serio nie warto smile

3 Ostatnio edytowany przez fairytale (2012-04-23 14:57:19)

Niestety wygląda na to, że trafiłaś na faceta, ktory raczej woli bajerować panienki i zaciągac do łóżka bez zobowiązań.
Masz pretensję, że facet potraktował Cie przedmiotowo, ale przecież sama chcialaś takich kontaktow. Wiesz, jeżeli już od początku chciałaś się z nim spotykac na różnego rodzaju "igraszki", a nie było między Wami żadnego zobowiązania to niestety, ale można było się tego spodziewać, że facetowi nie zalezy na niczym innym. Może jego slowa brzmialy pięknie, ale to tylko slowa... Licza się czyny, a nie gadanie po pijaku. Zreszta, napisałaś że nie było zadnych deklaracji.. Jeżeli facetowi zalezy to naprawdę potrafi się zdeklarować, stawia sprawę jasno, a nie kręci. Facet zauwazył, że Ty coś do niego poczułaś, a on nie tego szuka - stąd te jego wykręty. To tchorz któremu głupio jest powiedzieć "wiesz, miałem takie cisnienie na sex że nagadałem ci glupot, ale mi nie zalezy na tobie", dlatego zmyśla że jest chory czy że nie ma czasu.  Nie pisz do niego i zapomnij. Rozumiem, że może jesteś niedoswiadczona osobą i nie zdajesz sobie sprawy, że nie wszystkie słowa należy brać na poważnie. Jednakże chyba większośc dziewczyn coś takiego przeszła - zauroczenie facetem, ktory okazał sie dupkiem. Ja też smile Ale dzięki temu doświadczeniu będziesz już wiedziala, jakich typow unikać smile glowa do góry, on nie jest Ciebie wart.

I nawet nie myśl o tym, aby mu nawrzucać! on pomyśli sobie, ze jest taki fajny, że Ty wciąż o nim myślisz i jeszcze z siebie dumny będzie smile nie ma sensu. Lepiej zignorować typa.

4

Rozumiem Cie doskonale co czujesz... Ale to że mu wygarniesz wszystko to nic nie da. Pokaż mu że masz go gdzies smile Niech widzi Cie szczęsliwą, a na pewno nie odzywaj sie do niego pierwsza!

Powodzenia smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » skończyłam z nim,ale mam wielką złość w sobie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024