Zepsułem sprawę... druga szansa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zepsułem sprawę... druga szansa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2012-04-17 22:57:31)

Temat: Zepsułem sprawę... druga szansa?

Znałem ją długo, nie wiedziałem, że coś do mnie czuje.. Powiedziała mi to, olałem, nie szukałem dziewczyny, leczyłem się z nieudanego związku. Nie dawała za wygraną.. Tyle, że zaczęła mnie po prostu irytować, nie miałem ochoty wychodzić z nią na spacery a proponowała parę razy.. No i przestała się odzywać. Zaczęło mi brakować rozmów z nią, a kiedyś gadaliśmy codziennie - tematy były, tej samej muzyki słuchamy to i wspólne plany koncertowe były. Dowiedziałem się od mojej koleżanki, do klasy z nią chodzi, że ta umawia się z jakiś typem z innego miasta.. No i coś się we mnie obudziło nagła wściekłość zazdrość.. i teraz zrozumiałem , że straciłem świetną dziewczynę i teraz nie wiem.. Głupio mi do niej napisać bo miałem ją w dupie, a tu nagły przebłysk ? Prosić o drugą szansę? Nie wiem co robić chciałabym ją jakoś odzyskać..  [color=wulgaryzm[/color] Jak myślicie da się to jakoś odbudować ? Chciałbym odnowić naszą relację.

Proszę, abyś więcej nie używał wulgaryzmów (również, a może przede wszystkim, w tytule wątku!), zapoznaj się z Regulaminem Forum. Pozdrawiam, Moderatorka Olinka

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Olinka (2012-04-17 22:58:32)

Odp: Zepsułem sprawę... druga szansa?

wulgaryzm i tyle. Zapomniała o Tobie, więc nie mieszaj jej się w życie, daj święty spokój. Tak będzie lepiej i dla niej i dla Ciebie.

3

Chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytania, jeżeli brakuje ci tej dziewczyny, czujesz samotnośc, to rób co w Twojej mocy, pisz, dzwoń jak najszybciej, rozmawiaj, żeby tylko nie było za późno. Wg mnie nie ma nad czym się zastanawiać, jak możesz zrób to od razu, napisz sms "co słychać, brakuje mi ciebie"

4

Jeżeli naprawdę Ci na niej zależy to walcz o Nią, może nie wszystko stracone. Na początek zamiast pisać do Niej spróbuj porozmawiac osobiście, wyjaśnij wszystko, przeproś, wyznaj co czujesz. Szczerość czasami potrafi zdziałać cuda- przynajmniej tak było w moim wypadku smile Trzymam kciuki

5

nunka88 napisał/a:

Jeżeli naprawdę Ci na niej zależy to walcz o Nią, może nie wszystko stracone. Na początek zamiast pisać do Niej spróbuj porozmawiac osobiście, wyjaśnij wszystko, przeproś, wyznaj co czujesz. Szczerość czasami potrafi zdziałać cuda- przynajmniej tak było w moim wypadku smile Trzymam kciuki

Tez bym zaryzykowala.

6 Ostatnio edytowany przez soniiia (2012-04-18 07:51:43)

Dobra40 napisał/a:
nunka88 napisał/a:

Tez bym zaryzykowala.

co ci szkodzi, nic nie tracisz

7

Przede wszystkim zastanów sie czego chcesz i czy na pewno to jest ta dziewczyna.Wielu jest mężczyzn których można nazwać mianem "pies ogrodnika sam nie weźmie i komuś nie da". Jeśli jesteś PEWIEN, że z nia chcesz być to walcz! Poproś o spotkanie, najpierw takie koleżeńskie, przeproś że tak głupio wyszło itp. Na koniec spotkania zaproponuj kolejne, a kiedy Cię zapyta "o co Ci chodzi" powiedz jej wprost co czujesz, żeby ona niepotrzebnie nie snuła domysły.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zepsułem sprawę... druga szansa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024