Biseptol na zapalenie jajników? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Biseptol na zapalenie jajników?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Biseptol na zapalenie jajników?

Ostatnio gin przepisał mi właśnie ten lek za zapalenie jajników. W ogóle z tą diagnozą to też dziwna historia - gin twierdził uparcie że nic mi nie jest, a ja uparcie że bolą mnie jajniki, mam opuchniętą macice i boli mnie krzyż. Z uporem maniaka mówił że nic nie widzi, ale postawiłam na swoim i zrobił mi USG, po czym stwierdził (alleluja!) że mam przechodzone zapalenie jajników... Ech... Chciałabym się zorientować czy biseptol to normalny lek jaki sie w tym stanie przypisuje? Dostałam jeszcze dodatkowo Feminelle. Tylko z tym Biseptolem mi jakoś nie pasuje. Czy może któraś z Was drogie Panie też przez to przechodziła?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Biseptol na zapalenie jajników?

nikt nic nie pomoże?

3

Odp: Biseptol na zapalenie jajników?

biseptol to w sumie antybiotyk,nie wiem na ulotce nic nie pisze o leczeniu takich dolegliwości jak ty masz,chociaż ja stosowałam ten lek na zęby a o tym tez tam nie pisze

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Biseptol na zapalenie jajników?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024