chłopak-co zrobić zerwać z nim czy nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » chłopak-co zrobić zerwać z nim czy nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez sendi33 (2012-04-10 17:31:03)

Temat: chłopak-co zrobić zerwać z nim czy nie

Chodzę z chlopakiem dość długo.Coś między nami sie psuje.Zamiast cieszyc sie soba i przytulać to coraz to mniej sie przytulamy o całowaniu to już nawet nie będe wspominac bo to to juz wogóle masakra,mam takie odczucie że czasami przytuli i pocałuje bo ja mu o tym powiem.Nie jest mną zainteresowany tak jak kiedyś.Woli sobie popisać ze swoją byłą dziewczyną z którą kiedyś kręcil ale ona go nie chciała,niedawno mówil,ze jest głupia,ale ja znalazlam ich rozmowe na gg w archiwum mojego chlopaka no i nie bylo mi do śmiechu.Ta dziewczyna ma chlopaka a pisze do mojego,nie rozumiem tego.Raz nawet napisała na tel że jest przystojny!!!A wogóle to moj chlopak ma hasla w tel i nie umiem w nim poszperac.Wczoraj powiedział mi że też mogę popisac z kolegami bo pisanie to przecież nie zdrada,ale po co ta dziewczyna pisze do mojego chlopaka,ze nie chce słyszeć o ślubie ze swoim chłopakiem i że chyba zostanie zakonnicom,a na to mój chłopak nie nie rob tego proszę.Chyba będe musiala z nim zerwać,mimo tego ze jestem z nim juz 3 lata.A i jeszcze uwielbiam jeździć na disco zabawy a on tylko techno i techno i powiedziął mi że to każdy niech jedzie tam gdzie chce,no ale przecież na disco zabawach tanczy sie w parze z drugim chlopakiem ,ja już nie wiem o co chodzi i ci robic zakończyć to czy nie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chłopak-co zrobić zerwać z nim czy nie

Wiesz,że pierwsza miłość najlepsza i tą się pamięta. Ma do niej sentyment a jak ona mu prawi komplementy to on w 7 niebie dlatego Ty na boku. Postaraj się. Ale jeżeli blokuje tel to to źle świadczy!

3

pogadaj z nim szczerze, rozmowa tylko pomoze.

4

najlepszym rozwiązaniem będzie tak jak 'cisowianka' już wspomniała SZCZERA ROZMOWA.

5

A wy dziewczyny nie znacie zycia???? Przeciez szczera rozmowa z facetem w takiej sytuacji nie wchodzi w rachube. On powie swoje ,ona ma sie dostosowac. Zaden facet nie potrafi rozmawiac otwracie.
Jezeli ta jego eks byla jego wielka miloscia,to moze byc ciezko.....Ja mialam podobna sytuacje...I szczerze? Daj sobie z nim spokoj. Takie jest mohe zdanie.

6

Faceci to jednocześnie bardzo złożone i bardzo proste osobniki. Ja miałam okazję być na weselu ze swoim mężem (wtedy był moim narzeczonym), gdzie była również jego ex. Nie rozumiał czemu się czepiam o nią, prawie doszło do rozstania, zrozumiał jak naklęłam mu jak diabli i zaczęłam się pakować. Prośbami i spokojnymi rozmowami nie poskutkowało, dopiero prawdziwy szok dał mu do myślenia wink

7

Pytanie tylko, czy to jego ex jest przyczyną rozkładu Waszego związku. Jeżeli nie ma między Wami już żadnego uczucia, to nie ma znaczenia czy on z nią pisze czy nie, bo i tak by Wam się nie układalo.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » chłopak-co zrobić zerwać z nim czy nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024