Jak pozbyc sie czarnej farby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak pozbyc sie czarnej farby

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Jak pozbyc sie czarnej farby

Witajcie big_smile

Od kilku miesiecy farbuje sie na czarno popszedni moj kolor byl piekny jasny blond. Bardzo bym chciala wrocic do kolorku blond. Bylam u fryzjerki powiedziala mi ze musze odczekac az moje wlosy mi odrosna ja niestety nie jestem na tyle cierpliwa by czekac az tyle czasu:)
Byl ktos w takiej sytuacji jak moja ? jak sobie poradzilyscie i jakie macie propozycje dla mnie. : D

Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pozbyc sie czarnej farby

może zacznij swój "powrót do przeszłości" od jasnych pasemek, tak stopniowo wracaj do swojego koloru, bo farbowanie na pewno wyniszczyło Twoje włosy więc dlatego fryzjerka zaleciła Ci poczekać. więc kilka jasnych pasemek i coraz więcej i w którymś momencie odzyskasz swój kolorek a może i jakis ładniejszy odcień blond? smile

3

yhm smile racja zacznę od paru pasemeczek i tak co jakiś czas aż dojdę do tego co miałam przed farbowaniem na czarno smile

4

a następne pytanko - znacie jakieś domowe sposoby na ściągniecie choć troszkę tej czarnej farby z włosów ? ?  wiem wiem ze z tym powinnam była iść do fryzjerki tylko ze taki zabieg jest strasznie ciężki dla włosów i strasznie je by zniszczył a moje są za bardzo zniszczone ;d

Czekam na wasze propozycje możne któraś z was była w podobnej sytuacji jak ja z włosami ;p

5

ja Ci to odradzam, a już na pewno na własną rękę! spróbuj tego o czym tu pisałyśmy, uzbrój się w cierpliwosć chyba że wolisz być łysa za jakiś czas wink spokojnie, włosy są delikatne i trzeba o nie dbac a chemia którą je traktujesz na pewno nie pomoże!! a poza tym cóż będzie za kilka miesięcy efekt blond jak włosy będą baaardzo słabe i baaaardzo zniszczone- zastanów się  smile

6

Byłam w takiej sytuacji jak Twoja Jessi663...
i tak jak pisze Noelle87 - najpierw zrobiłam pasemka blond, tzn. oczywiście fryzjerka mi je zrobiła...samemu lepiej nie próbować wink
Wyszły bardzo ładne na moich włosach, a po drugim razie takich pasemek już miałam bardzo jasne włoski...
Nie radzę eksperymentować samemu...

Pamiętam jak chciałam, żeby choć troszkę ten czarny kolor był jaśniejszy...to myłam włosy 1-2 razy dziennie wink trochę pomogło, ale bez rewelacji

7

Dzieki za odpowiedz smile)

8

Idź do fryzjera na dekoloryzacje wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak pozbyc sie czarnej farby

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności