Indywidualny zapach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Indywidualny zapach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Indywidualny zapach

Każdy facet w miejscach intymnych mimo tego,że jest umyty,perfumuje się(przynajmniej ja to czuje)to gdy pieścimy się oralnie(chodzi o bezpieczeństwo pachnie inaczej; Jeden starą chatą,drugi ptakiem,czyli świeżo odświeżonym f...m,a innny piernikami,jakby nasiąkł od ubrań.

Macie podobne odczucia,a może jest jedna prawda,jak powinien pachnieć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Indywidualny zapach

Kurde, zupełnie nieskładna ta Twoja wypowiedź. Wynika z niej, że każdy facet perfumuje się w miejscach intymnych, przy czym ja się z czymś takim jeszcze nie spotkałam... I o jakie bezpieczeństwo znowu chodzi? Tego już w ogóle nie rozumiem. Wiadomo, że każdy ma swój własny zapach, ale znowu: co znaczy, że facet "powinien" jakoś pachnieć? Wybacz, ale naprawdę niewiele udało mi się z Twojej wypowiedzi zrozumieć.

3

To tak samo jak z cipkami, każda nie dość że pachnie inaczej to i każda smakuje inaczej i wygląda inaczej jedna jest duża z obfitymi falbankami druga to pierożek jak u nastolatki itd itd i o to chodzi smile

4

perfumowanie w miejscach intymnych?? przecież to chyba skóre może podraznić;p ja też nic nie rozumiem

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Indywidualny zapach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024