Przytulałam się z kolegą, a teraz mam wyrzuty. Bardzo proszę o pomoc! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przytulałam się z kolegą, a teraz mam wyrzuty. Bardzo proszę o pomoc!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Przytulałam się z kolegą, a teraz mam wyrzuty. Bardzo proszę o pomoc!

Witam Wszystkich!

Zacznę od tego, że mój 3-letni związek zakończył się około miesiąc temu. Okres "martwy" trwał już dłużej. Nie ukrywam, że mimo rozstania staram się z moim byłym mieć dobry kontakt. Jest miedzy nami sporo serdeczności- rozstaliśmy się ale powodem tego nie była zdrada. Po prostu po raz ostatni do nas dotarło, że nie potrafimy ze sobą być. Bez nienawiści.

Ostatnio po domówce nocowaliśmy sporą grupką u kolegi. Położyliśmy się wszyscy spać. Zasnęłam obok kolegi. Przytulił mnie i pocałował. Nie pozwoliłam na to by doszło do czegoś więcej. Nie nalegał. Wymieniliśmy pare BUZIAKÓW (nie całowaliśmy się nawet) i tylko przytulaliśmy. Było to miłe..

Problem w tym, że teraz mam wyrzuty sumienia w stosunku do byłego (?!). Czy słusznie? Czy powinnam mu powiedzieć o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przytulałam się z kolegą, a teraz mam wyrzuty. Bardzo proszę o pomoc!

Skoro rozstałaś się z byłym to miałaś pełne prawo zrobić coś więcej niż wymienić się kilkoma buziakami.

Wyrzuty sumienia świadczą jednak o tym, że ciągle coś czujesz do byłego.

3

Dziwne ,czyli teraz ciągle będziesz miec wyrzuty sumienia po tym,gdy jakikolwiek facet się do Ciebie zbliży ?
Były to były, przeszłośc to przeszłośc .
Ciekawe ,czy on też ma zamiar przed Tobą się tłumaczyc z powodu nawiązania z kimś jakiejś bliższej znajomości.

4 Ostatnio edytowany przez Grinder (2012-03-26 10:32:48)

Mam wyrzuty, bo wiem, że mój był mnie kocha. Na pewno przez dłuzszy okres nie będzie się z nikim spotykał.

nie wiem czy powinnam mu powiedzieć o tym co sie stało.. Nie chciałabym, żeby dowiedział się od kogoś innego...

Czuję straszny wstyd

Chciałabym jeszcze dodać, że nie należę do osób które miewają "przygody". Ten kolega to jest moja pierwsza taka fascynacja...

5

Nie powinnaś mieć w ogóle wyrzutów. Skoro związek został zakończony obustronnie to jest wsio ok. Nawet zakładając że były wciąż Cię kocha, to nie zmienia to faktu że masz prawo do szczęścia. Polecam przemyślenie tego wszystkiego i zaakceptowanie tego że teraz wasze relacje biegną na innych zasadach. A jeżeli za długo będziesz mieć takie poczucie winy (którego mieć nie powinnaś)... nie daj Boże jeszcze jakiś blok się w Tobie uruchomi.

Czyli jeżeli ta "fascynacja" kręci Cię... to dlaczego masz sobie odmawiać czegoś takiego? (zważywszy że jest to 1) zgodne z prawem i 2) nie niemoralne)

6

Hej kobietki czy jest tutaj ktos z Koszalina bądz okolic?

7

Witaj Grinder.
Według mnie nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów sumienia, rozstaliście się i obie strony sie na to zgodziły, a więc jesteś wolną singielką wink Kolega, a czemu by nie przytulać się, całować itd ??
Twój eks, zadaj sobie pytanie, ; gdyby twój były pocałowałby się z jakąś swoją koleżanką właśnie teraz- po waszym rozstaniu, powiedziałby Ci to??

Dziewczyno, KOCHAJ< SZALEJ< NIE PYTAJ CO DALEJ wink)

Pozdrawiam Marzena wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przytulałam się z kolegą, a teraz mam wyrzuty. Bardzo proszę o pomoc!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024