Zmieńmy coś w życiu... Czyli ZADBAJMY O SIEBIE ! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Zmieńmy coś w życiu... Czyli ZADBAJMY O SIEBIE ! :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Zmieńmy coś w życiu... Czyli ZADBAJMY O SIEBIE ! :)

Witam wszystkie NetKobietki !
Otóż nadchodzi piękny czas WIOSNA !Co mam na celu, zakładając ten wątek ? Chciałabym was wszystkie piękne panie, zachęcić do pracy nad sobą, rozwijaniu siebie, zadbaniu o figurkę, o zdrowe odżywianie, rozwijaniu naszych pasji i hobby.Pragnę byśmy wszystkie podzieliły się swoją częścią życia- może każdy znajdzie coś dla siebie i uzyska cenne porady! Jak byście chciały zmienić swoje życie i kto zaczyna ze mną ? smile Za tydzień zaczynam nowe życie ! To już postanowione, mam zamiar schudnąć- i to sporo i w końcu czuć się piękną i pewną siebie! zapisać się na kurs fotografii i tańca towarzyskiego.Więcej ruchu- od tego zacznę swoje życie ? To jak przyłączacie się  :> ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmieńmy coś w życiu... Czyli ZADBAJMY O SIEBIE ! :)

ja bym się chętnie gdzieś zapisała, na jakiś fitness czy siłownię, ale jest jeden mały problem... brak kasy i takich ośrodków w okolicy big_smile
jak narazie mam postanowienie, żeby uskładać sobie coś pieniędzy i kupić rower. od czegoś trzeba zacząć smile

3 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-03-07 13:21:01)

i ja sie dołączam mysle tez wiecej ruchu na wiosne miec. Mysłalam o kupnie kijkow do nord walkingu

4

iw25 napisał/a:

i ja sie dołączam mysle tez wiecej ruchu na wiosne miec. Mysłalam o kupnie kijkow do nord walkingu

O po patrz świetny pomysł smile ja nie mam u siebie w mieście idealnych warunków na takie spacerki niestety sad
Ja od poniedziałku zaczynam Dukana, i wprowadzam troszkę ćwiczeń :)Ale boje się niestety że coś to nie wypali bo choróbsko mnie dopadło, a jakoś nie mam ochoty trzymać diety w chorobie:)
Zamierzam tez się wybrać do fryzjera, bo moje włosy wołają o pomstę do nieba

5

ja jakoś nie mam przekonania do diet. i przede wszystkim pieniędzy, żeby kupować te specjały big_smile

6

RoBaCeK78 napisał/a:

ja jakoś nie mam przekonania do diet. i przede wszystkim pieniędzy, żeby kupować te specjały big_smile

a dieta dukana, chodź mówią że nie należy do zdrowych, to prawda, lecz jak się ją umiejętnie prowadzi jest naprawdę wspaniała.W tamtym roku byłam dosłownie miesiąc bo nie wytrzymałam i musiałam zjeść coś słodkiego, to schudłam 6 kg, i było to po mnie BARDZO BARDZO widać, i o wiele lepiej wyglądałam, w tym roku mam zamiar dłużej ją potrzymać tak myślę że do połowy maja lub końca :)Zresztą do tej diety wcale nie trzeba wydatków, kupuje się to co zwykle, a nawet powiem że można na niej zaoszczędzić ! smile

7

Ja też się dołączam, tylko w odwrotną stronę.. Muszę przytyć smile Przydałoby mi się jakieś 5 kg smile

8

Słonik1234 napisał/a:

a dieta dukana (...) Zresztą do tej diety wcale nie trzeba wydatków, kupuje się to co zwykle, a nawet powiem że można na niej zaoszczędzić ! smile

co np jest w jadłospisie?

Nadis napisał/a:

Przydałoby mi się jakieś 5 kg smile

chętnie oddam big_smile nawet i 15 big_smile
tylko nie wiem jak tongue

9

Odchudzać się nie muszę , ale mam zamiar rano biegać.Chciałabym posmakować jakiegoś tańca ( może kurs). Z bieżących spraw to fryzjer , jakiś nowy ciuch na wiosnę  i więcej optymizmu.Pozdrawiam  i życzę udanych postanowień.

10

a moje postanowienie?
nie zwariować jeszcze bardziej wink

11

super wątek smile dołączam się. Marzy mi się rower już od dawna, ale nie mam kasy na razie bo jestem bezrobotna sad ale jak tylko znjadę pracę,to kupuję. Trzeba zadbać o formę big_smile na razie ćwiczę sobie w domu. Staram się robić to codziennie. Na youtube są fajne filmiki z cwiczeniami. Fitnes za darmo tongue

12

Ullalal kobitki widzę że nie jestem sama w tym wszystkim:) powiem prosto z mostu mam zamiar się wziąć za siebie jak już wspomniała któraś z was wcześniej czas wreszcie być piękną i świetnie się poczuć. Przede wszystkim nabrać pewności siebie . Ale plan mam inny szatański. Może ktoś chce wiedzieć jaki?? Zapraszam na priva

13

Super pomysł smile
Też się dołączam.
Ćwiczenia w domu, dużo spacerów i ogólnie ruchu to moje postanowienie. Fryzjera też może odwiedzę...;)
Czas znaleźć motywację tylko ;p

14

zrobię porządek z moimi relacjami z ludźmi smile

15

Ja równiez się dołączam! Tej wiosny zamierzam zadbac o swoja kondycje psychiczną, rozwinąć poczucie własnej wartości, nabrać pewności siebie. Postanowiłam skorzystac z pomocy psychologa:)

16

nadal ćwiczę w domu smile suuuuper się czuję, mam więcej energii i poprawiła mi się kondycja big_smile

17

Ja stosuję metodę małych kroków - zmiana całego życia z dnia na dzień mi nigdy nie wyszła, choć wielokrotnie próbowałam wink Póki co zaczęłam się zdrowiej odżywiać i chodzić na siłownię. Przyjdzie jeszcze czas na rozwijanie swoich pasji smile

18

A ja zapisałam się na zumbe i jest świetnie,a teraz czas na dalsze zmiany tego jaka jestem,ale to bedą najtrudniejsze zmiany

19

no to podziwiam was dziewczyny, bo dla mnie jakiekolwiek ćwiczenia to jest najgorsza kara .

20

Hello Dziewczyny,
Ja tez dołączam do tej cudownej wiosennej grupy, jakoś nie bardzo dowierzam dietom.
No moze jednej - MZ ( mniej zryj;-)
Dlatego teraz u mnie w obiegu rowerek treningowy, spacery i bieganie na zewnątrz, słodycze pójdą w bok za to wiecej warzyw i owoców :-)

21

Catwoman napisał/a:

no to podziwiam was dziewczyny, bo dla mnie jakiekolwiek ćwiczenia to jest najgorsza kara .

dla mnie kiedyś też były karą wink najgorzej jest zacząć, a potem już z górki big_smile

22

smile mam podobnie hehe

23

Ale dziś przeczytałam tu że można zapisać się na bezpłatne badania dotyczęce wagi itp. nasza kobieca strefa-dieta to wpisałam do wyszukiwarki i zapisałam się.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Zmieńmy coś w życiu... Czyli ZADBAJMY O SIEBIE ! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024