w Październiku minie 20 lat naszego małżeństwa, Kocham Żonę jest dla mnie wszystkim.
Jestem alkoholikiem, robiłem straszne awantury i niestety biłem ją zastraszałem że zabije.
Wiem to nie jest Miłość ale kocham i jestem wstanie wybaczyć i pragnę aby mi wybaczyła.
Nie robiłem prezentów bez okazji, brak komplementów z mojej strony.
Widziałem że super wygląda, spodniach czy bluzce i fryzura lecz tego Jej nie powiedziałem
bo ta myśl że to dla innego. Nie dla mnie.
Miałem nauczkę Żona pisała na czacie z gościem powiedziała że ją zauroczył miłymi słowami, ale skończyła tą znajomość dla dobra naszego było dobrze, ale ja wszystko niszczę.
I jest ta sama sytuacja ma kogoś, niby pisze tylko o pracy ale w końcu powiedziała ze to coś więcej niż przyjaźń ale to skończyła i zostaną przyjaciółmi z pracy i mam jej wierzyć.
Ale chciałem zobaczyć co z nim pisała to znaczy czy na prawdę napisała że to tylko przyjaźń i koniec romansów to niestety nie da rady.
Kochani nie ważne czy z nim spała itp, jednego potwierdzenia chcę?
Powiedziała że będzie dobrze abym Jej zaufał, tylko ja się boje że będę ok a moja Żabka będzie się uśmiechać i do mnie i do niego.
Nie chcę szpiegować, sprawdzać ale ta nie pewność, żeby od razu powiedziała że jest taka sytuacja a nie kłamała inaczej bym patrzył i nie wierze, a bardzo bym pragną że go nie kocha, że jeszcze zależy Jej na mnie.
Proszę o jakąś poradę.