Witam. Mam problem: Czy istnieje mozliwosc zakochania sie dwoch chlopakach na raz?Mam chlopaka przez 3 lata.Nie tak dawno poznalam takiego jednego chlopaka. Do obuch cos czuje:( Tesknie za jednym i za drugim... Czy warto sprobowac cos nowego, czy z obecnym to przyzwyczajenie? czy moze jednak zostac z obecnym. Nie chce zranic żadnego z nich.prosze o jakies porady:(
Nie wszyscy...
Sama nie miałam takiej sytuacji, ale mój znajomy miał tak z dziewczynami.
Jednego z nich znasz dłużej, drugiego krócej. Radziłabym się zastanowić czy to co czuję do tego drugiego to nie czysta sympatia:) nie wiem jak długo się znacie i co was łaczy. Zastanów się po prostu co do nich czujesz, i jaką relacje chcialabys z nimi zbudować. Niestety 2 naraz nie da się mieć, więc spokojnie to przemyśl.
Pozdrawiam
wydaje mi się że już byl taki temat, jak nie dwa... poszukaj
My nie znamy ani Ciebie, ani zadnego z tych chlopakow, wiec nie doradzimy Ci, co powinnas zrobic i czy z obecnym laczy Cie tylko przyzwyczajenie, czy tez cos wiecej. Wydaje mi sie jednak, ze gdyby bylo miedzy Wami rzeczywiscie dobrze, nie odczuwalabys pokusy, aby probowac z innym. Z drugiej strony nowy wcale nie musi byc lepszy od starego. Moja rada: sluchaj glosu swojego serca, ale badz rowniez uczciwa wzgledem obydwu chlopcow: jesli masz zamiar "sprobowac" z nowym, koniecznie wczesniej zerwij ze starym.