,,TAM''...dzieje się coś dziwnego... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » ,,TAM''...dzieje się coś dziwnego...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: ,,TAM''...dzieje się coś dziwnego...

Moje drogie powiem krótko... coś się mi dzieje w ,,niej'' otóż , wiadomo jak np.mamy ochotę na swojego faceta to mamy tam takzwanie ,,mokro'' i ja mam właśnie taki problem. Od jakiś paru dni zauwarzyłam  że mam stale tam tak dziwnie mokro i nie to że stale mi się chce bo niechce ale rano popołudniu wieczorem no stale...nie wiem czy coś się dzieje czy jak , nigdy tak nie miałam , jest to  dość intensywny śluż taki przezroczysty bez żadnego zapachu...nie wiem już co myśleć ,piszę bo nie miałam tak wcześniej .A teraz mam non stop tak jakby to przerw nie robiło.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ,,TAM''...dzieje się coś dziwnego...

Masz dni płodne.

3

Jeśli nie przejdzie ci po tygodniu idź do gina. A tak jak koleżanka mówiła to są dni płodne. Czy masz stałego partnera i czy używasz prezerwatywy? Pozdrawiam.

4

No mam stałego partnera narzeczonego , nie używamy prezerwatyw , ale teraz ostatnio nie kochaliśmy sie , a pytam bo  nie miałam nigddy aż tak , ale dziękuje Wam bardzo

5

Jeśli jest przezroczysty bez nieprzyjemnego zapachu to najprawdopodobniej masz owulacje, która mogła sie troche przedłużyc.

6

A może to zwykłe podniecenie...

7

Pewnie tak jak mówi NiobeXXX i Kyntia , bo co do podniecenia to nie , nawet o tym nie myślałam więc pewnie odpada , ale z tym poprzednim to tak może być , zbliża mi się miesiączka i pewnie dlatego

8 Ostatnio edytowany przez K_r_o (2012-01-16 22:06:01)

Hormony buzują,  ot co 1  big_smile:D:D

9

TinkaTineczka-pytałam o prezerwatywy bo nie raz jakaś sprawa uczuleniowa się wyłoni. Oki skoro masz stałego sprawdzonego i zdrowego partnera to wszystko powinno być oki. Buziaki.

10

Dziękuję Wam :-*

11

Witajcie big_smile
ostatnio podczas pieszczot z moim paetnerem miałam dość spory wyciek płynów z pochwy. Pierwszy raz coś takiego miałam czy to normalne? co to mógł być za płyn?

12

Ja też tak mam. Przy stymulacji punktu G-normalne.

13

ALe co to za płyn?

14

WPISZ SOBIE W GOOGLACH KOBIECY WYTRYSK. TO JEST COŚ PODOBNEGO. NA POCZĄTKU MYŚLAŁAM, ŻE SIĘ ZSIKAŁAM ALE TO NIE TO smile

15

to nie był gęsty śluź więc nie wiem czy to to hmmm...?

16

To to. Normalne. Nie przeżywaj:)

17

ok:) Dzięki

18

Oj widzę że tu są panie które nawet nie znają swojego ciała....biologii...
Podczas dni płodnych sluz robi się nieprzejrzysty,bezwonny, mokry...jakby woda...wodnisty po prostu,aby ułatwic plemnikom dotarcie do jajeczka, nawilżyć im "autostradę".
Podczas niepłodnych,kwasowosc sie zwieksza aby zabic plemniki, organizm utrudnia plemnikom dotarcie, więc sluz robi się białawy,gęsty,ciągliwy,aby zablokować niechcianych zołnierzy wink

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » ,,TAM''...dzieje się coś dziwnego...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024