Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn

Czy jest mozliwe, ze intensywne dzienne cwiczenia - gra w tenisa okolo 4h dziennie - moga wplynac na obnizenie meskiego libido? Bo rozumiem przemeczenie, depresje, problemy finansowe itp maja wplyw, ale od momentu gdy moj zaczal duzo cwiczyc, mam wrazenie, ze jego poped zmalal... juz mija ponad tydzien a tu nic... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn

Przemęczenie, depresja, problemy - owszem. Ćwiczenia, wysiłek fizyczny - raczej przeciwnie... Trening fizyczny, wysiłek poprawiają kondycję i wzmagają libido. Może jest jeszcze za wcześnie na efekty (rozumiem, że trwa to raptem tydzień), więc nie doszukuj się tu czegoś niepokojącego. Nie mniej jednak obserwuj uważnie rozwój sytuacji...

3

Odp: Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn

Hmm, ja myślę, że może i ma to jakieś znaczenie. Może to dla niego zbyt ostry trening? Dawka ruchu raczej zwiększa libido, ale może to dla niego zbyt duża dawka i po takiej dawca pada?
Może to chwilowe przemęczenie, nie martw się na zapas.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Intensywne cwiczenia a ochota na seks u mezczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024