Jak spędzacie SYLWESTRA? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak spędzacie SYLWESTRA? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Jak spędzacie SYLWESTRA? :)

Czekam na odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spędzacie SYLWESTRA? :)

Ja teraz przed kompem. Happy new year czy coś tam

3

Ja rowniez przed kompem, bo jedyny facet, na jakim mi zalezalo, wolal pojsc sie upic, niz spedzic go ze mna.

4

Spedziłam sylwestra ze znajomymi i było bardzo fajnie smile

5

Z dziewczyną i jej rodziną smile

6

Sylwestra spędziłam z mężem i znajomymi muszę przyznać, że tak zwanego "szału" nie było. Był to dzień jak co dzień. Nawet nie uszykowałam się jakoś sylwestrowo. W ogóle nawet humoru nie miałam... Obym cały rok taka nie była smile

7

a ja byłam na wspalanilej zabawie z chlopakiem i znajomymi... Tak tancowalam, ze ledwo chodze, bo mnie nogii bola.. big_smile

8

u mnie świetnie jak nidgy dotąd u kolegi:)

9

kłócimy się niestety

10

a ja byłam w kinie na sylwestrowym party:)
było fajnie, to była moja pierwsza tego typu imprezka:)

11

aero - fajna sygnatura, aż zazdroszczę ;-) A ja spędziłem najlepszego Sylwestra od lat w towarzystwie zupełnie nieznajomej kobiety (już nie tak nieznajomej ;-)). Życzę wszystkim lepszego Nowego Rocku niż ten poprzedni ;-)

12

Ja spędziłam do około 23 z przyjaciółką, potem niestety musiała iść, ale o 23 wpadł mój chłopak. Nasze świętowanie trwało bardzo długo, pojechał dopiero dziś po 17. Usnąl ok 4, ja niestety ok 8 rano. Ale bawiliśmy się super, taki Sylwester we dwoje uwielbiam smile.

13

Ja sy;westra spedzilam z chłopakiem i znajomymi. Do godziny jakos 1 bylismy u znajomych, a pozniej z M. wrocilismy do domu i swietowalismy dalej do ok godz 4:) choc mielismy inne plany na sylwestra, a tey wyszło tak spontanicznie, to i tak nie zaluje, bo mialam przy sobie osobe, ktora kocham smile

14

Ja spędziłam Sylwestra u znajomych mojego kolegi, znałam w sumie jakieś 6 osób na 30, ale spoko było smile około 2 zasnęłam na siedząco. Nie wypiłam wcale dużo, ale organizm nie wytrzymał smile I nie spotkałam księcia, jak sobie wymarzyłam sobie ;p

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak spędzacie SYLWESTRA? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024