Witam, mam nie zbyt ciekawą sytuacje i nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić.
Dowiedziałam się co zamierza zrobić moja siostra. Może zacznę od początku żeby były wiadome wszystkie fakty.
Jutro moja młodsza siostra ma urodziny i planuje iść ze znajomymi do knajpy. Nigdy dotąd nie zapraszała mnie na imprezy ze swoimi znajomymi. Dowiedziałam się że planuje z wieloma osobami doprowadzić do rozdzielenia mnie z moim chłopakiem. Plan ma być podobno taki: mam zostać zaproszona na ten wypad z moim chłopakiem (biorą pod uwagę że przyjdę sama bez niego bo on idzie najprawdopodobniej do pracy); gdy już tam będę ma mnie ktoś podrywać i doprowadzić do tego żebym zdradziła mojego faceta (dla mnie zdrada to również całowanie się z inną osobą) lub przypadkowe zdjęcia z "kolegami" (których nie znam oczywiście) które ma zobaczyć mój chłopak i ma to pokazać że wole innych nić jego. jest to podobno tak zaplanowane,że nawet jeśli się nie zgodzę żeby tam pójść to mają mnie do tego przekonać nawet rodzice;/
Ja i mój chłopak dowiedzieliśmy się o tym i wiemy oboje o tym co jest planowane. Celem tego planu jest rozdzielenie mnie z chłopakiem przez zdradę lub zdjęcia mówiące o zdradzie:/
Ja nie mam zamiaru rozstawać się z moim chłopakiem bo jest nam naprawdę ze sobą dobrze ale inni tego nie rozumieją bo nie pozwalam na wtrącanie się innym w mój związek.
Co mam zrobić? Przyjąć te zaproszenie i iść? Nie przyjmować? nie wiem co mam zrobić