Jak trzymać GO na dystans ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak trzymać GO na dystans ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1

Temat: Jak trzymać GO na dystans ?!

Wieczór nadszedł a mnie znowu męczą wyrzuty sumienia, i głupie myśli. Niektóre z was pewnie kojarza mnie z innego posta o seksie kiedy wypada ?

Dzisiaj chce wam krótko naświetlić moją nowa sytuacje, poznałam faceta spotykamy się często, chodzimy do kina, spacerujemy po plaży a nawet został u mnie na noc, lecz nic sie nie wydarzyło, oczywiście całusy dotykanie ale On nie nalegał na nic więcej, wiem że bardzo mu się podobam on z resztą też mi się podoba, pewnie zauważyłyście z wcześniejszego posta że jestem mega kochliwa smile Ten facet na prawde się stara, zna moich rodziców ponieważ pracuje z moim ojcem w jednej firmie, zna moją siostre i mame, a dopiero niedawno poznał mnie i odkad sie poznaliśmy codziennie piszemy, widujemy się często i przedstawił mnie juz swojej mamie. Ja dzisiaj leżac w łozku próbujac zasnąc myslalam o tym jak trzymać go na dystans? Na wstepie powiem, że od początku znajomości on dawał z siebie bardzo duzo i ja rownież, tak na prawde nie musiał się jakoś bardzo wysilić zeby dostać moj numer i zebym się z nim spotkała. On dzisiaj zaproponował mi abym jutro została u niego na noc obejrzymy dvd zjemy coś i bedzie miło.
NO WŁAŚNIE! i tu jest problem, ja bardzo bym chciala spedzic z nim tą noc aczkolwiek zdałam sobie sprawe, że chyba wypadałoby żeby on poczuł się troche niepewnie, i żeby wiedział że JESZCZE MNIE NIE MA i nie wiadomo czy będzie w ogole miał, obawiam się ze jak podaje mu tak siebie na tacy bez zadnych sprzeciwów to zostawi mnie jak mój ostatni. Przezywałm wiele na prawde cięzkich związków, i byłam długo sama. Teraz chce wreszcie kogoś poznac i być z kimś, z tego co wiem to on również od 4 lat nikogo nie miał, ma jednak dziecko z dziewczyną która była wpadką i jedyne co ich łączy to corka ktorej i tak On nie widuje, bo matka dziecka się nie zgadza. Czesto powtarza, że wszyscy jego znajomi już sie ustabilizowali a on jedyny singiel. Kurcze nie wiem czy dobrze to wszystko opisałam, mam po prostu prośbe do was abyście powiedziały mi co zrobić zeby on poczuł troszke chłodu, ale zeby nie dał sobie spokoju. Żeby po prostu zaczal lekką wariacje na moim punkcie. Mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi, dodam jeszcze że to Anglik który mieszka w irlandii, ja w irlandii również mieszkam od 8 lat, co się okazało jego tato sprowadził mojego tate przez internet do irlandii na kontrakt  który trwa do teraz, i własnie tam pracuje moj M. Jestem na prawde szczesliwa z myślą ze poznałam Go, i chce sie z nim spotykac i wiem że on też chce, ale czuje że musze go troche potrzymać w niepewności, tak troszeczke !  PROSZE pomóżcie mi jak to zrobić smile bardzo chętnie poczytam opinie mężczyzn co wy na to.

Pozdrawiam serdecznie!

PS. miało być krótko ha ha ha smile nie wyszło.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak trzymać GO na dystans ?!

Chcesz go trzymać na dystans,okazać swoją chłodną stronę,ale chcesz,żeby nadal się o Ciebie starał. Czy Ty nie wymagasz za wiele? Opisałaś,że 4 lata nie ma nikogo i chciałby się w końcu ustatkować,a Tobie też zależy na nim. To rób coś w tym kierunku! Idź do niego na noc,obejrzyjcie film,zjedźcie pyszną kolacje,poprzytulajcie się i zaśnij w jego ramionach. Nie musisz uprawiać z nim seksu. Wystarczy,że nie dasz tego czego tak naprawdę pragnie. Nie oszukujmy się,ale faceci liczą na seks. I tym mu pokażesz szacunek samej do siebie i,że oczekujesz od niego tego samego. Bycie ciągle chłodną i trzymanie na dystans też nie wróży nic dobrego. Czasem warto spróbować. Życie mamy jedno.

3

Beata810 napisał/a:

Idź do niego na noc,obejrzyjcie film,zjedźcie pyszną kolacje,poprzytulajcie się i zaśnij w jego ramionach. Nie musisz uprawiać z nim seksu. Wystarczy,że nie dasz tego czego tak naprawdę pragnie. .

Poprzytulajcie się?? Myślę, że też BOUNTY będzie chciała się z Nim kochać. Tez mam podobny problem. Postanowiłam wogóle Jego nie zapraszać do domu, aby nie robić sprzyjających okazji do seksu, bo nie odmówiłabym [za bardzo na mnie działa].
Na Twoim miejscu spotykałabym się z Nim w takich miejscach aby seks nie był możliwy:)

4

Beata810 Też tak sobie powtarzam, że mamy jedno życie i trzeba z niego korzystać, ale z drugiej strony boje się znowu kopniecia w dupe. Kurde mam cały dzien na podjęcie decyzji, ale na prawde nie wiem co robić.

5

Lepsze jest wrogiem dobrego, wiec Kolezanka sobie wymyśliła, ze mamy jej pomóc obmyślić jakąś grę, dzieki której jej chłopak bedzie szalał "z miłości i pożądania". W tym udziału nie wezmę.
Natomiast odezwalam sie z powodu jego corki. Zwalił winę na byłą dziewczynę, nie ładnie! Nie spotyka sie z nią bo mu tak wygodnie, czy sie mylę?
Akceptujesz to, ze ma juz dziecko (z którym co prawda nie ma kontaktu, ale jezeli sie mu zachce to Ona moze byc w jego życiu wazna osobą)?

6 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-20 12:58:59)

nie zastanawiaj się tylko idz do niego,tylko zrób właśnie tak jak Beatka zasugerowała  ,ubierz się ładnie ,zadbaj o to ,możecie się "poprzytulać" ale sex odpada .myślę że to jego dodatkowo nakręci i zdobędziesz tym jego szacunek.A jeśli chodzi o te ochłodzenie...czasami np możesz odmówić jakiegoś spotkania,ale tylko CZASEM!! i pod pretekstem że masz coś ważnego do zrobienia i nie masz czasu i podaj jemu inny termin.Nie jestem zwolenniczką typowego ochłodzenia,jak nie odpisywanie jemu na wiadomości ,ciągły brak czasu i zlewanie kogoś...mógłby odebrać to negatywnie i zrozumieć to jako brak zainteresowania z Twojej strony a tym samym chłopak przestanie się narzucać i da sobie spokój...także może to mieć odwrotny skutek do zamierzonego .

7

bounty napisał/a:

i tu jest problem, ja bardzo bym chciala spedzic z nim tą noc aczkolwiek zdałam sobie sprawe, że chyba wypadałoby żeby on poczuł się troche niepewnie, i żeby wiedział że JESZCZE MNIE NIE MA i nie wiadomo czy będzie w ogole miał, obawiam się ze jak podaje mu tak siebie na tacy bez zadnych sprzeciwów to zostawi mnie jak mój ostatni.

A nie można poprostu poludzku porozmawiać, a nie stosować gierki i bawić się druga osobą -  robić nadzieje, podsycać namiętność a potem dystansować się i ochładzać znajomości. Jeśli uważasz, na tym etapie związku na sex jest za wcześnie to mu to powiec. Że nie jesteś jeszcze na to gotowa. Może jestem staroświecka, ale uważam, że najpierw bliskość dusz, w sensie wspólne porozumienie, podobne pragnienia i rozmowy, a potem dopiero sex.  A jeśli uważasz, że to własciwa pora, aby pójść z nim do łóżka, to poprostu to zrób.

bounty napisał/a:

Przezywałm wiele na prawde cięzkich związków, i byłam długo sama. Teraz chce wreszcie kogoś poznac i być z kimś (...) Kurcze nie wiem czy dobrze to wszystko opisałam, mam po prostu prośbe do was abyście powiedziały mi co zrobić zeby on poczuł troszke chłodu, ale zeby nie dał sobie spokoju. Żeby po prostu zaczal lekką wariacje na moim punkcie.

jeśli prawdziwy związek Ci się marzy, to kiepski pomysł budować go już na samym początku od kłamstwa, podchodów i gierek

bounty napisał/a:

Jestem na prawde szczesliwa z myślą ze poznałam Go, i chce sie z nim spotykac i wiem że on też chce, ale czuje że musze go troche potrzymać w niepewności, tak troszeczke

rozmowa, rozmowa i rozmowa - własnie to mu powiec, że szczęśliwa jestes, ze go poznałaś, ze chcesz się z nim spotykać, ale na sex jeszcze za wcześnie. On będzie wiedział na czym stoi, a ty bedziesz miała czas, aby upewnić się, czy to szansa na trwały związek

8

Powinnaś zrobić tak jak napisała Beata, na pewno nie bawić się w jakieś gierki , bo odmawiając spotkań czy unikając go może to przynieść odwrotny skutek, może pomyśleć, że nie traktujesz tego poważnie.

9

Bounty

Zrobisz jak uważasz,tylko taki dystans nie zawsze jest zdrowy,możesz go odstraszyć od siebie,a tego,byś z pewnością nie chciała.

Daj znać co zdecydowałaś.

10

alaclaudie napisał/a:

Lepsze jest wrogiem dobrego, wiec Kolezanka sobie wymyśliła, ze mamy jej pomóc obmyślić jakąś grę, dzieki której jej chłopak bedzie szalał "z miłości i pożądania". W tym udziału nie wezmę.
Natomiast odezwalam sie z powodu jego corki. Zwalił winę na byłą dziewczynę, nie ładnie! Nie spotyka sie z nią bo mu tak wygodnie, czy sie mylę?
Akceptujesz to, ze ma juz dziecko (z którym co prawda nie ma kontaktu, ale jezeli sie mu zachce to Ona moze byc w jego życiu wazna osobą)?

Dziewczyna zaszła z nim w ciąze, ponieważ się podłożyła słyszałam o tym już wiele lat temu, byla bardzo w nim zakochana a on nie chciał z nią być, przespali się i wyszło dziecko, ona jest zła na niego że nie jest z nią ze wzgledu na dziecko dlatego wlasnie zabronila mu sie widywać z dzieckiem. Szczerze mówiac nie obchodzi mnie to czy ma dziecko czy nie, kocham dzieci sama chce mieć czwórke, wiem że gdyby mógl na pewno częściej widywałby się z córką, ja osobiscie rowniez cieszyłabym się gdyby ich kontakt się polepszył. Dzieci są najważniejsze, i nigdy w zyciu nie chciałabym aby traktował mnie lepiej niż swoje dziecko. smile

smutny_miś Absolutnie nie chce grać z nim w żadne gierki, ale też nie chce mu dać satysfakcji że ma mnie już na bank i nie musi się starać.

Grudka Kochana no właśnie problem może być w tym, że ja sie nie powstrzymam i dojdzie do seksu, będę się starać ! wink))

Beata810 Właśnie wrocilam z zakupów kupilam nową bielizne, piżamke i raczej zostane tam na noc, idziemy najpierw do kina poźniej do niego. Mieszka z rodzicami więc troszke się obawiam zapoznawania jego braci i ojca no ale kiedyś trzeba będzie to zrobić.

DZIEKUJE BARDZO za każdy post jestescie na prawde niezawodni wink

11

Wiesz, gdyby mu zależało, to spotykałby się z dzieckiem. Mimo, ze z wpadki. Wbijałby oknami i kominem, jeśli by mu zależało, bez względu na matkę.

Nie graj w nagłe oziębienie. Jeśli nie chcesz, żeby wszystko było na heja, zaproponuj mu zamiast filmu u niego- kino. Alternatywę, bezpieczniejszą, bo nie stworzycie dwuznacznej sytuacji, w jakiej mogłabyś się znaleźć.
Z drugiej strony on u Ciebie na noc został, więc czemu Ty miałabyś uciekać? Jeśli iskrzy, to warto to podtrzymać. Tym bardziej, ze w domowych warunkach łatwiej rozmawiać, więc możesz mu powiedzieć po prostu, jakie masz obawy.

12

Byyyyyło cudownie wink

13

bounty napisał/a:

Byyyyyło cudownie wink

no i tyle z trzymania na dystans... -.-

14

Hahaha!

15

bounty jestem z Ciebie dumna ! big_smile

16

Beata810 wszystko odpukać w nie malowane idzie w dobrym kierunku, przespałam sie z nim i on wciaz dzwoni pisze, przyjeżdza. Chce ze mną być !! Łoooł. smile

WESOŁYCH ŚWIAT!

17

Aż mi się humor poprawił jak przeczytałem post Smutnego Misia. Dobrze, że na świecie są jeszcze tak mądre i inteligentne kobiety jak Smutny Miś. Szkoda, że ja w swoim życiu nie spotkałem takiej kobiety, która uważa że przede wszystkim rozmowa i jeszcze raz rozmowa a nie jakieś głupie gierki.

18

Was ciągnie do dupy, a nie do rozmowy !

19

Beata810 napisał/a:

bounty jestem z Ciebie dumna ! big_smile

Możesz mi wyjaśnić z czego jesteś taka dumna odnośnie bounty?

bounty napisał/a:

Was ciągnie do dupy, a nie do rozmowy !

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

bounty napisał/a:

Beata810 wszystko odpukać w nie malowane idzie w dobrym kierunku, przespałam sie z nim i on wciaz dzwoni pisze, przyjeżdza. Chce ze mną być !! Łoooł. smile

Gdybyś się z nim nie przespała to by nie dzwonił i nie przyjeżdżał? Ile ty masz lat 14?

bounty napisał/a:

Dziewczyna zaszła z nim w ciąze, ponieważ się podłożyła słyszałam o tym już wiele lat temu, byla bardzo w nim zakochana a on nie chciał z nią być, przespali się i wyszło dziecko, ona jest zła na niego że nie jest z nią ze wzgledu na dziecko dlatego wlasnie zabronila mu sie widywać z dzieckiem.

Nie chciał z nią być ale do łóżka chętnie z nią poszedł. Zabroniła mu się widywać z dzieckiem normalnie zła kobieta z niej jest. . Sorki ale jak czytam takie pierdoły to śmiać mi się chce smile. To świadczy tylko o nim. Nie chce być złym prorokiem ale żebyśmy za tydzień nie przeczytali, że wspomnienia Twoje będą wcale nie lepsze niż z Twojego poprzedniego wątku.

McMiodek napisał/a:

Wiesz, gdyby mu zależało, to spotykałby się z dzieckiem. Mimo, ze z wpadki. Wbijałby oknami i kominem, jeśli by mu zależało, bez względu na matkę.

Dokładnie tak.

20

Zwykły facet słaby z Ciebie prorok, i chyba wstałes lewą nogą wink

21

Co do proroctwa to obym był jak najgorszym prorokiem smile. A co do lewej nogi smile wyraziłem swoje zdanie bo wydaje mi się, że nie patrzysz ,,trzeźwo" na całą sytuację. Życzę powodzenia i obym się mylił smile.

22

Oby! smile

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak trzymać GO na dystans ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024