Ten dziwny dystans - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ten dziwny dystans

Mam pewnego kolegę, który przez pewien okres czasu jak zauważyłam patrzył mi się prosto w oczy (nie, nie wydawało mi się). Jest to taki rodzaj wzroku dosłownie jakby zatapiał się w moich oczach. Można by rzec, że mu się podobam, tak mi się też przez pewien czas wydawało, jednak to chyba nie to. Bo On miał do mnie wyraźny dystans, na imprezach wolał tańczyć z innymi dziewczynami. Przenigdy mnie nie wyrwał do tańca. Jestem osobą dosyć spokojną i nieśmiałą, jednak ten kolega wyznał mi kiedyś, że mnie lubi. Miałam z nim raczej dobry kontakt, czasami On powiedział mi szczery komplement czy śmiał się gdy coś powiedziałam. Nie wiem co mam o tym myśleć, dlaczego tak się zachowywał w stosunku do mnie? Jest On osobą bardzo towarzyską i sprawia wrażenie osoby pewnej siebie, także gdybym mu się podobała to pewnie zainicjowałby jakiś kontakt ze mną. A On wolał na mnie po prostu patrzeć. Dziwne, ale przez to jego patrzenie chyba zaczęłam coś do niego czuć. Czy to przez moją nieśmiałość czuł się przy mnie onieśmielony? Jak uważacie? Bo ja pogubiłam się w tym.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Zbyś (2014-12-30 19:37:04)

Odp: Ten dziwny dystans

Jeseś dla niego ideałem kobiety (zjawiskowa piękność ) która jest wielbiona.
Stąd takie a nie inne relacje między wami.
Podejrzewam że daży cię wielką miłością stąd jego nieśmiałośc i dystans w stosunku do twojej osoby.
Zaproś go na spacer porozmawiajcie na pewno się otworzy w czasie rozmowy sama zobaczysz co czuje.

Wykonaj pierwszy krok a nie pożałujesz.   Zbyś.     / youtube.com/watch?v=yHzBXTu3Hqw&list=RDyHzBXTu3Hqw#t=8 /

P.s. On jest w tobie zakochany po same uszy.

3

Zbyś napisał/a:

Jeseś dla niego ideałem kobiety (zjawiskowa piękność ) która jest wielbiona.
Stąd takie a nie inne relacje między wami.
Podejrzewam że daży cię wielką miłością stąd jego nieśmiałośc i dystans w stosunku do twojej osoby.
Zaproś go na spacer porozmawiajcie na pewno się otworzy w czasie rozmowy sama zobaczysz co czuje.

Wykonaj pierwszy krok a nie pożałujesz.   Zbyś.     / youtube.com/watch?v=yHzBXTu3Hqw&list=RDyHzBXTu3Hqw#t=8 /

P.s. On jest w tobie zakochany po same uszy.

A ja, wręcz przeciwnie, uważam, że chłopak zachowuje się dziwnie, wysyła sprzeczne sygnały, być może z Tobą pogrywa.
Przede wszystkim, takie intensywne wpatrywanie się w kogoś jest nietaktowne. Co chciał osiągnąć? wprawić Cię w zakłopotanie, zwrócić na siebie uwagę? Pomyślałabym, że może mam okruszki na twarzy.
Ludzie na ogół dyskretnie przyglądają się osobom które im się podobają. Piszesz, że on do nieśmiałych nie należy, nawet zagadnął do Ciebie parę razy...i na tym koniec. Gdyby mu naprawdę zależało na Tobie, to dlaczego nie miałby z Tobą zatańczyć?
Nie wkręcaj się za bardzo, bądź miła, gdy się odezwie, ale baw się świetnie z innymi, nie zwracając nie niego zbytniej uwagi.

4

Josz, wezmę sobie Twoje uwagi do serca. Zbysiu, skąd Ty masz tą pewność, że On jest we mnie zakochany?

5

To bardzo proste. Darzy Cię uczuciem, które ukrywa smile A skąd mogę to wiedzieć? Nie wiem, ale tak sądzę bo miałam, MAM podobną sytuacje, która się rozwiązała. Zawsze tylko patrzył, tańczył z innymi, ale obserwował. To jest standardowe zachowanie NORMALNYCH CHŁOPAKÓW. Dystansują się bo boją się tego co czują i Twojej reakcji. Nie chce stracić z Tobą kontaktu, bo nie wie jak zareagujesz na to co chciałby Ci wyznać. Bądź cierpliwa. Albo Ci powie co czuje, ale schowa to głęboko na dnie. To zależy tylko od niego.

6

Nie rozumiem tylko jednego. Skoro mu się podobam, to dlaczego jeszcze do mnie nie napisał? Ja jestem w nim zakochana i nie mogę się na niczym skupić, a On mnie zwyczajnie olewa.

7

Emma1994 napisał/a:

Nie rozumiem tylko jednego. Skoro mu się podobam, to dlaczego jeszcze do mnie nie napisał? Ja jestem w nim zakochana i nie mogę się na niczym skupić, a On mnie zwyczajnie olewa.

Obserwuje  jak myśliwy zwierzynę. Czeka na twój ruch.  Nie powinnaś mu wierzyć.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024