Zakochałam się w rozwodniku. Chcę go zdobyć, ale on się chyba boi. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w rozwodniku. Chcę go zdobyć, ale on się chyba boi.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zakochałam się w rozwodniku. Chcę go zdobyć, ale on się chyba boi.

Witajcie netkobietki!
Jestem tu pierwszy raz właśnie założyłam konto, ponieważ potrzebuje rady, doradzić się mam nadzieję że mi pomożecie:(
Od pół roku pracuje z pewnym chłopakiem, który mi się podobał od samego początku moje serduszko szybciej bije gdy jest obok mnie nie mam stu procentowej pewności ale wydaje mi się, że troszeczkę mu się podobam albo więcej niż troszeczkę tego nie wiem bo jest bardzo skrytym po przejściach mężczyzną zaprosiłam go raz na kawę przyjechał!bez jakiegoś tam proszenia, dziś był drugi raz nawet mnie pocałował i przytulił tylko nie wiem co robić ,bo ja mam 24 a on 35 lat(chociaż nie wygląda na tyle, dałabym mu 28)jest po rozwodzie i ma 3 letnią córeczkę, nie wiem co robić mam wrażenie że mu się podobam że chciałby mieć dziewczynę ale czuję się tak jak by on się bał tego związku myślałam że chyba boi się tego że po raz kolejny będzie miał zranione serce(bo żona go zostawiła)jakby nie był gotowy chociaż już po rozwodzie jest kilka lat co mam robić dziewczyny ja go uwielbiam a on nie daje nam szansy czy mam z nim porozmawiać na ten temat???co mam mu powiedzieć?jak go zdobyć?ja znając swoich rodziców  którzy go nie zaakceptują bo rozwódek i dziecko chcę zaryzykować spróbować chociaż  rodzice tego nie zaakceptują być może z nimi się skłócę ale czego nie robi się dla miłości?a może on nie chce ze mną się złączyć bo wie że będą problemy i cierpienia przez to??a mi bardzo zależy na tym, na nim bo gdy tylko go ujrzałam to się w nim zakochałam pomóżcie mi co robić:(

Temat postu powinien w maksymalnym stopniu odzwierciedlać jego treść - pokrótce opisywać problem. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
moderatorka apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochałam się w rozwodniku. Chcę go zdobyć, ale on się chyba boi.
tunia1987022 napisał/a:

...
Od pół roku pracuje z pewnym chłopakiem...wydaje mi się, że troszeczkę mu się podobam albo więcej niż troszeczkę tego nie wiem bo jest bardzo skrytym po przejściach mężczyzną zaprosiłam go raz na kawę przyjechał!bez jakiegoś tam proszenia, dziś był drugi raz nawet mnie pocałował i przytulił tylko nie wiem co robić ...
czuję się tak jak by on się bał tego związku myślałam że chyba boi się tego że po raz kolejny będzie miał zranione serce(bo żona go zostawiła)jakby nie był gotowy chociaż już po rozwodzie jest kilka lat co mam robić dziewczyny ja go uwielbiam a on nie daje nam szansy czy mam z nim porozmawiać na ten temat???co mam mu powiedzieć?jak go zdobyć?ja znając swoich rodziców  którzy go nie zaakceptują bo rozwódek i dziecko chcem zaryzykować spróbować chociaż  rodzice tego nie zaakceptują być może z nimi się skłócę ale czego nie robi się dla miłości?

Naprawdę masz 24 lata a nie 15?
Bo wiesz, po drugiej kawie to dorosła osoba raczej nie mówi o wielkiej miłości w imię której rozważa skłócenie z rodzicami.
Co to ma być wielka epopeja brazylijska?
Może daj sprawie trochę czasu - nie oczekuj jeszcze żadnych deklaracji a daj się poznać i poznaj jego. Przecież tak NAPRAWDĘ to Wy się wcale nie znacie. Pozwól znajomości się rozwijać powoli, bez zbędnej egzaltacji i kręcenia nierealnych scenariuszy.
Chłopak po przejściach raczej ucieknie od niedojrzałej i nachalnej dziewczyny - pokaż, że jesteś w stanie spokojnie i bez nacisku spędzać z nim czas. Dużo rozmawiajcie, poznawajcie się, zobaczcie czy macie podobne poglądy na życie i sprawy różne, podobne wartości są dla Was ważne. Co nagle to po diable mówią. To może zrazić... Spokojnie smile
Powodzenia

3

Anhedonia popieram twoją wypowiedz..
Porozmawiajcie na spokojnie..Najpierw go dobrze poznaj.A wtedy stwierdz że to właśnie miłość na którą czekałaś..No wiesz mężczyzna jest po rozwodzie nie dziwie się że jest ostrożny..Udowodnij mu że jesteś jego warta i przy tobie się nie rozczaruje..Powodzenia!

4

Pamiętaj, że jest to mężczyzn dużo straszy od Ciebie, po przejściach i ma 3-letnie dziecko, więc nie oczekuj od niego, że zachowa się jak nastolatek, rzuci się w wir miłości i odda jej całkowicie. Tak jak pisały poprzedniczki, Wy praktycznie się nie znacie, więc nie oczekuj, że wszystko potoczy się błyskawicznie. Daj sobie a przede wszystkim jemu czas, zobaczysz jak sytuacja się rozwinie i za żadne skarby na niego nie naciskaj i nie oczekuj deklaracji bo facet zwieje gdzie pieprz rośnie.
Musisz zachować się jak osoba dojrzała i zrozumieć wszystkie okoliczności, które was otaczają.

5 Ostatnio edytowany przez mata hari (2011-12-16 16:09:55)

Zgadzam sie z wypowiedziami wyzej. Zwroc jeszcze uwage, ze inaczej na zwiazek patrzy wolna dziewczyna w wieku 24 lat, a inaczej facet po rozwodzie, z malym dzieckiem. Zauroczenie ok, ale do wielkiej milosci jeszcze jest kawalek. Staraj sie go poznac, ale nie nachalnie, pamietaj, ze mezczyzni to zdobywcy. Jeszcze inna rzecz, ze teraz piszesz, ze Ci sie podoba, ale musisz pamietac, ze to nie jest kawaler i zawsze w jego zyciu bedzie dziecko i na pewno jakis kontakt z byla zona. Nigdzie sie nie spiesz z dzialaniem. A co do rozmowy z nim: absolutnie nie! Jeszcze nie czas na zadne powazne rozmowy - kawa, kino, spacer - poznajcie sie lepiej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w rozwodniku. Chcę go zdobyć, ale on się chyba boi.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024