Jak pozbyc się dziewczyn które podrywają mojego byłego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak pozbyc się dziewczyn które podrywają mojego byłego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Onaion88 (2011-12-14 18:03:10)

Temat: Jak pozbyc się dziewczyn które podrywają mojego byłego

Hej!
Wiem, że to dość nietypowe pytanie, ale chciałam zasięgnąć porady kogoś neutralnego.

Wszystkie osoby, które piszą, że nie mam nic do tego mają 100% rację i wcale tego nie neguję.
Jednakże słyszałam już podobne stwierdzenia 100 razy i kolejne 100 nie jest mi potrzebne.
Napisałam na tym forum, ponieważ chciałam przeczytać opinie osób, które może mają alternatywny pogląd na tą sprawę.

Jeśli nie ma takich osób to trudno. A jeśli ktoś ma mi napisać znowu, że "mam sobie dać spokój" to dziękuję, ale wiem to.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez SweetHarmony (2011-12-14 14:35:56)

Odp: Jak pozbyc się dziewczyn które podrywają mojego byłego

Jest męzczyzną i to że podoba sie kilku kobietą  łechce jego męskie ego i nic na to nie poradzisz.
Nie masz prawa powiedzieć nikomu że nie moze sie spotykać z twoim jak słusznie zauważyłaś byłym już chłopakiem a jak bedziesz sie tak zachowywała nie zdziwie sie jesli zerwie z toba kontakt.
Nie możesz wybierac z kim bedzie sie umawiał bo nie masz tu nic do powiedzenia.

Generalnie wkurzył mnie twój post szczerze mówiac bo zachowujesz sie jak pies ogrodnika.Daj spokój temu biednego chłopakowi i pozwól mu żyć tak jak on tego chce bez twojego cienia za plecami

3

ale każda tutaj Tobie to powie "dziewczyno ale on dał sobie spokój z Tobą ,w takim wypadku nie istotne to co Ty chcesz "i czy pasuje coś Tobie czy nie,nie jest Twój na własność,ma prawo spotykać się z kim chce co Tobie do tego,będziesz jego nękała? wezmie Cie za wariatkę,a jak dowie się że odganiasz w około wszystkie dziewczyny wokół niego to wścieknie się i znienawidzi .Rozumiem Twój ból doskonale,wiem co czujesz,ale nic tym nie zdziałasz.facet dał sobie spokój,może dojdzie do niego z czasem że jednak chcę być z Tobą ale nie liczyłabym na to...nie wiem z jakiego powodu się rozstaliście ,więc ciężko mi cokolwiek doradzić.Wiem jedno ,trzeba się z pewnymi sprawami pogodzić,niestety,nic na siłe nie ma,nie chce z Tobą być ,wiem,boli ale obojętność będzie najlepszym wyjsciem z tego i urwanie kontaktu

4

Zerwał z tobą a podał jakiś powód takiej decyzji? Bo jeśli powodem było wygaśniecie uczucia z jego strony to na siłę tego nie wskrzesisz.

Do miłości nie można nikogo zmusić, twój chłopak odszedł i jest wolnym człowiekiem.

Skoro mimo ze coś do niego czujesz zgodziłaś się być przyjaciółką to zachowuj się jak przyjaciel.

Przyjaciel nie zazdrości, przyjaciel cieszy się naszym szczęściem, więc jeśli go kochasz daj mu wolność.

On ma prawo szukać nowych przyjaźni, tak jak i ty możesz to robić.

Twoje próby zastraszenia rywalek odebrane będą jak poniżanie się, chęć zmuszenia go do miłości.
Chłopak uzna że robisz wszystko by on był też taki nieszczęśliwy  jak ty.

5

He, he, he big_smile Chciałaby dusza do raju big_smile Fantastyczny przykład psa ogrodnika, taki podręcznikowy smile To, że nie możesz zaakceptować jego nowych znajomości to Twój problem. On jest wolnym człowiekiem i może robić to na co ma ochotę, a ostatnią rzeczą jaką potrzebuje to aprobata od Ciebie. Czas zająć się własnym życiem, a nie wpychać się z buciorami w cudze, zwłaszcza nieproszona.

6

a chcesz go ukarać czy wrócić do niego?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak pozbyc się dziewczyn które podrywają mojego byłego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024