Czy ona go podrywa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona go podrywa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy ona go podrywa?

Hej mój chłopak(23) pracuje w sklepie komputerowym. Dwa tygodnie temu przyjęli pewna Kasie lat (19). Wydaje mi się, ze go podrywa. Po wigilii firmowej o drugiej w nocy zaczęły się sms czy już śpi, czy jest już w domu. Do tego od dłuższego czasu, prawie codziennie przynosi mu słodkości a to Grzesiek, a to omlecik. Ja wiem, że on to olewa bo powiedział mi, że tylko na tym korzysta, bo nie musi słodkiego do pracy przynosić (on to taki łasuch na słodycze jest). Podryw czy zwykła koleżeńska relacja?Miałyście takie sytuacje?:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona go podrywa?

Zdecydowanie podryw, a On będąc świadomy tego faktu jeszcze wykorzystuje sytuacje ("korzysta") - świnia!

3

Odp: Czy ona go podrywa?

Pewnie, że go podrywa. Twój chłopak może i na tym korzysta skoro łasuch na to mogłabym przymknąć oko, ale nocne smsy i jakiekolwiek kontakty nie związane z pracą są nie na miejscu. Uważaj i przy następnym nocnym smsie napisz do niej, żeby nie pisała bo WAS budzi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona go podrywa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024