zostawił mnie jak sobie poradzić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie jak sobie poradzić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: zostawił mnie jak sobie poradzić

Poznaliśmy się na wakacjach i tak to się stało że zakochaliśmy się w sobie. On mieszkał 50 km od mojej miejscowości więc widzieliśmy się w weekendy. Po 10 miesiącach stwierdził że tak bardzo mnie kocha że chce mieć mnie przy sobie prze cały czas więc kupił mieszkanie w mojej miejscowości. Zacął tutaj prace, zmienił szkołe podporządkował całe życie mnie ( nie miał tutaj nawet znajomych). Zamieszkaliśmy razem, ja byłam bardo zakochana on wydawało mi się do końca że również. Po 16 miesiącach z dnia na dzień stwierdził że wydaje mu się że przestaje mnie kochać... zostawił mnie. Wydawało mi się to niemożliwe. Nie dawał żadnych sygnałów że coś jest nie tak (z resztą dzień przed zerwaniem chciał mi kupić psa). Jak okazało się miesiąc po rozstaniu, spotyka się z dziewczyną z pracy... Tydzień temu ku mojemu zaskoczeniu zadzwonił do mnie. Tak poprostu z pytaniem co tam u mnie?? Powiedział że nie wie co się dzieje ale jakoś ostatnio bardzo za mną tęskni i myśli o mnie. Stwierdził że nie ma dziewczyny i nie miał  a na moje pytanie czy nie spotyka się laską z pracy powiedział " że coś tam się spotyka ale to nie tak". Przez telefon był wyjątkowo miły i ciepły powiedział mi że jest przekonany że nie znajdzie już tak dobrej i troskliwej dziewczyny jak ja, że mnie uwielbia i że jestem taka słodka... Co mam o tym wszystkim myśleć??? Kocham go bardzo i wiem że nie powinnam nawet dopuszczać myśli że będziemy razem ale tak naprawde czekam tylko na telefon z jego strony że chce wrócić. Minął ponad miesiąc a mi go coraz bardziej brakuje i jeszcze te sny...wciąż o nim... Staram się zachowywać racjonalnie nie dzwonie do niego, nie pisze ale ile tak wytrzymam. Proszę poradzcie co robić??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie jak sobie poradzić

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować.
Więc pod zadnym pozorem nie dzwon i sie nie pros o kontakt. Jest Ci ciężko wiem, najchetniej zadzwoniłabyś do niego i powiedziała wróc...ale niestety..to na niego nie zadziała. Faceci to takie skomplikowane istoty, ze na nich bardziej działa milczenie niż słowa...poczekaj jeszcze troszke, zajmij się sobą, postaw sobie jakis cel, np schudne 5 kg, badz zmienie fryzure, zapisze sie na silownie, zrob cos zeby poczuc sie piekniejsza, jesli on kolejny miesiac bedzie milczał, daj sobie spokoj wink widocznie gdzies tam pisany Ci jest inny lepszy mezczyzna smile

3

cciszaa napisał/a:

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować.

AMEN !

stety albo niestety ale taka prawda;)

4

Czy wysłanie życzeń na święta też sobie darować?? Byliśmy ze sobą tyle casu więc wydaje mi się takie naturalne złożenie życzeń świątecznych hmm

5

agis2 napisał/a:

Czy wysłanie życzeń na święta też sobie darować?? Byliśmy ze sobą tyle casu więc wydaje mi się takie naturalne złożenie życzeń świątecznych hmm

Nie szukaj pretekstu tongue wink
On też mógłby pomysleć o tym, żeby Tobie życzenia wysłać smile
Zasada jest wciąż niezmienna - Ty się nie odzywaj do niego smile

6 Ostatnio edytowany przez Tendre77 (2011-12-22 14:50:29)

To zupelnie normalne, że tęsknisz, myślisz, przecież byliście ze sobą długi czas...
Ale nie pisz, nie szukaj kontaktu... przecież to On z dnia na dzień zrezygnował z waszego związku, spotyka się z inną...
Czy chcesz żyć z takim człowiekiem w niepewności przez kolejne lata? Jeżeli coś niedobrego dzieje się w związku to należy rozmawiać, a nie odchodzić i szukać rozwiązania w ramionach koleżanki.
Nie ufałabym mu... obserwuj... ale nie rób sobie nadziei.

7

Dziewczyny totalne zaskoczenie ponieważ wysłał mi życzenia... Ja również korzystając z okazji życzę Wam wszystkim aby ten niezwykły czas przyniósł ukojenie i nowe powody do wielkiej radości. Wesołych Świąt.

8

Jestem totalnie rozbita... odezwał się znowu do mnie pomimo tego że ja nie pisałam, nie dzwoniłam (tak jak radziłyście). Milczał tyle czasu myślałam że to definytywny koniec jednak on zadzwonił. Wiem że jest z tą dziewczyną jednak pytał co tam u mnie czy spotykam się kimś i zwracał się do mnie tak słodko jak wtedy kiedy byliśmy razem. Nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć. Czemu on się mną tak bawi sad

9

Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć ' słuchaj masz dziewczyne to się nią zajmij '
i tyle. Sama sobie pozwalasz na to cierpienie odbierająć te telefony.

10

milly napisał/a:

Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć ' słuchaj masz dziewczyne to się nią zajmij '
i tyle. Sama sobie pozwalasz na to cierpienie odbierająć te telefony.

Tak, racja. Pozwalasz na to by sie bawil.. Twoje cierpienie w tym momencie to jest inny temat. W obecnej sytuacji liczy sie jednoznaczne dzialanie/zakonczenie sprawy. Chyba ze chcesz byc zabawka. Szanujmy sie i miejmy swoją godność.

11

Znowu dzisiaj do mnie zadzwonił... ja wiem że nie powinnam odbierać, że powinnam mieć swoją godność... staram się zachowywać racjonalnie, nie działać pod wpływem emocji jednak nie do końca mi to wychodzi. Ciężko mi odciąć się zupełnie od osoby którą kochałam całym sercem. Tak naprawde sprawia mi przyjemnośc to że wyczuwam w jego głosie zainteresowanie. Wiem że nie mogłabym już z nim być z resztą po tym wszystkim nawet nie chciała, jednak w głębi serca tak naprawde chciałabym usłyszeć od niego że chce do mnie wrócić abym wtedy ja mogła powiedzieć że to już koniec...

12

ahh wiem co czujesz...jednak gdy on zostawił Cie dla innej to odetnij sie od takiego faceta,może on chcę mieć z Tobą jedynie taki przyjacielski kontakt,może się dobrze dogadywaliście i brakuje jemu po prostu rozmów z Tobą ,interesuję jego co u Ciebie ale nie rób sobie nadziei ,najlepiej dla Ciebie będzie jak powiesz jemu ,"słuchaj ,nie jesteśmy razem,masz inną ,daj mi spokój i nie szukaj we mnie koleżanki do pogadania " stanowczy komunikat ,musisz o nim zapomnieć,wiem jakie to trudne i miłość jest silna i taka bolesna..ale z czasem będzie lepiej,musisz przejść przez te najgorsze ,nic na to nie poradzimy,to tak zwana żałoba ,są to takie same odczucia ,wiemy jak trudne .mam nadzieję że sobie poradzisz,jak coś pisz ,postaramy się pomóc

13

agis2 napisał/a:

jednak w głębi serca tak naprawde chciałabym usłyszeć od niego że chce do mnie wrócić abym wtedy ja mogła powiedzieć że to już koniec...

zraniona duma kobieca... wiem ja też często płakałam ze złości na swoja bezsilność i urażoną dume, ale uwierz przyjdzie twój czas

a On ... no cóż to On zerwał, więc wie, że Ty cierpisz i masz nadzieję, a On jak pan na włościach ma dwie, swoją laseczkę i Ciebie - biedulkę do której dzwoni z litości, bo Ty taka jesteś teraz porzucona, samotna, rozbita ... i świetnie się bawi grając na twoich uczuciach i podpuszczając... efekt osiągnięty... myslisz o nim

zastanów się co On ci dawał i czy faktycznie byłaś szczęśliwa, bo może teraz chcesz GO według zasady... na złość mamie odmrożę sobie uszy

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie jak sobie poradzić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024