Chcę założyć w swoim mieście agencję opiekunek, czy macie pomysł na chwytliwą nazwę dla takiej agencji? Mam już kilka wymyślonych nazw, zbieram także pomysł od znajomych... Może Wam coś przychodzi do głowy?
Może "Jak u mamy"? Jak koleżanka szukała nazwy na butik swój, to przyznam się, że w panoramie firm szukałyśmy natchnienia
bo tam się wyświetlają ogłoszenia z branży z nazwami i można przy przeglądaniu wpaść na coś fajnego
trzymam kciuki, bo bardzo fajny pomysł ![]()
Witam,
jeżeli nadal jest Pani zainteresowana tym projektem, mogę odpowiedzieć na kilka pytań. Od kilku lat prowadzę agencję opiekunek w woj. mazowieckim;-))
Pozdrawiam
Witam,MyTeżMamyDzieci.Możesz napisać coś więcej o tej pracy? Pozdrawiam
Muszę zadać to pytanie: czy firma ma się opiekować dziećmi, czy ludźmi starszymi? W tym drugim przypadku jakoś nie pasuje "Jak u mamy" :-)
Dziewczyny napiszcie coś więcej o agencji opiekunek dla dzieci. Szukam pomysłu na życie,chce coś zmienić w nim.Odpiszcie,prosze.
Dziewczyny napiszcie coś więcej o agencji opiekunek dla dzieci. Szukam pomysłu na życie,chce coś zmienić w nim.Odpiszcie,prosze.
Pamiętaj, że jak zatrudnisz opiekunki to za to co one zrobią ponosisz odpowiedzialność prawną. Głupio byłoby zatrudnić kogoś, kto dopuściłby się uchybienia, przez które ucierpiało dziecko. I nawet nie chodzi o konsekwencje prawne, ja bym nie chciała żyć ze świadomością że zatrudniłam kogoś, przez kogoś np. doszło do wypadku. Podczas opieki nad małymi dziećmi trzeba być nonstop czujnym i mieć oczy dookoła głowy. Wiecie jak to jest.