Nie rozumienie znajomści miłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie rozumienie znajomści miłości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Nie rozumienie znajomści miłości

Witajcie mam mały problem z  moim byłym chłopakiem , który jest bardzo  nie określający np w jakiś sytuacjach.
Czy jest to możliwe że można  być koleżanką tylko nie taką jak każda  tylko taką która nie jest dla niego zwykłą osobą. Pokłóciliśmy sie ostatnio i się rozstaliśmy zapytałam  go co teraz z  nami najpierw  pow że  nie nie a  po 2 tyg  pow że  na razie bd  znajomymi a  czas  pokaże  co dalej oczywiście  spytałam go to jak bd normalnie się widywać i pisać a  on że  tak. Więc nie wiem  czy można  kolegować  sie z  byłym chłopakiem który mówi że  nie jestem dla niego zwykłą  osobą. Pomóżcie Proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie rozumienie znajomści miłości

Trudna sprawa  do opanowania prawda czy ktoś mi może pomóc.

3

Myślę ,że chodzi mu o to ,że Ty będziesz dla niego tak "w razie czego" żeby nie był sam.
A jeżeli trafi się jakaś według niego lepsza to skończy z Tobą.
A tak w ogóle to dlaczego jesteś przy nim ,skoro zerwaliście,będziesz go prosic o miłośc,a on będzie się Tobą bawił?

4

Ja nie przy  nim tylko tak jakoś piszemy czasem z  sobą i tyle czasem też  się widujemy ale nie zawsze  bo oboje nie raz nie możemy się powstrzymać żeby się nie kochać więc  unikamy spotkań:( z  sobą bo on mówi że nie chce żebym potem mu mówiła że  spotykamy się tylko żeby się kochać np i nie wiem  co mam już o tym myśleć a  tym bardziej co robić próbuję o Nim zapomnieć ale nie mogę.

5 Ostatnio edytowany przez strzała (2011-11-28 23:31:01)

Wydaje mi się ,że on kontynuuje znajomośc tylko ze względu na to ,że wcześniej coś Was łączyło i byc może nie ma odwagi powiedziec Ci wprost ,że to już koniec.
Łączy Was coś więcej niż seks?

6

Wiesz sama nie wiem  ale  jak by chciał zakończyć znajomość to powiedział by normalnie  bo on nie jest ukrytym człowiekiem i jak coś go wkurza  albo coś to mi mówi wprost więc nie sądzę żeby utrzymywał ze  względu na to że  byliśmy razem choć też moge  się mylić ale  zawsze  jest tak że  jak się pokłócimy albo chcemy zakończyć naszą znajomość  to wyjaśnimy sobie wszystko i znowu jesteśmy np znajomymi lub  sie godzimy. I sądzę że  on jednak do mnei coś czuje  bo jak się pogodziliśmy i przytuliliśmy to tak mu serce biło że  szok, ale sama już nie wiem co robić.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie rozumienie znajomści miłości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024