Jak Bóg Kubie tak KUBA BOGU ????? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak Bóg Kubie tak KUBA BOGU ?????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1 Ostatnio edytowany przez jestemkimjestem (2011-11-21 21:01:50)

Temat: Jak Bóg Kubie tak KUBA BOGU ?????

Mój facet ZAWSZE obiecuje i nie dotrzymuje słowa ..
dziś obiecał o godzinie 15 że napisze do mnie o 18 NIE NAPISAŁ.. i telefon był ciągle wyłączony
odezwał się 15 minut temu że zadzwoni jak dojedzie do domu...
A gdybym to ja teraz wyłączyła telefon lub nie odbierała telefonu ???
sama niewiem sad czasem myślę że daje się robić w tzw. "ciula" i  że gdzieś tam na boku ma inną...
lepszą ?????

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak Bóg Kubie tak KUBA BOGU ?????

doradźcie dziewczynki bo nic tylko włosy z głowy rwać przez tych facetów sad(

3

Jesteś zbyt dostępna. On może robić co chce a Ty i tak jesteś. obiecał ,że zadzwoni o 15 nie zadzwonił ... a po kilku godzinach kiedy go "natchnęło" odezwał się a Ty co ... odebrałaś od razu...

olej go . zrob tak jak i on. bo tłumaczac sie proszac nic nie zdziałasz. moze zapamieta 2 słowa z całego Twojego monologu. przejdz w czyny. i zachowuj sie jak on . obiecuj - nie dotrzymuj słowa. a jak zapyta co jest ? powiedz zajeta jestem zapomniałam. gwarantuje ,że zacznie mu zalezec

4 Ostatnio edytowany przez Bella919 (2011-11-21 21:33:42)

może nie mógł napisać? Nie wiem co bym zrobiła, ale szczerze bardzo czesto tak robie ze jak mój chłopak nie odpisuje od razu to ja tez nie, albo jak ma tel wyłaczony też wyłaczam, ale zaraz bardzo szybko go włączam tongue

tEŻ BARDZO DUŻO zależy od tego czy mu ufasz, Ale dziewczyna wyzej ma racje, zrób tak jak mówi, jezeli robi tak cały czas, to zcaznij robić tak jak On.

5 Ostatnio edytowany przez jestemkimjestem (2011-11-21 21:38:52)

nie odbieram .. aż mnie skręca .
A łzy z bezradności to same do oczu podchodzą .. źle jest kochać i być olewanym ..
dzwonił już 11 razy . Ja na jego miejscu pewnie juz dawno bylabym u siebie ...
ale to tylko ja ..

i tak ufam mu .. kocham nad życie.. ale oszukiwać i pomiatać sobą , nie mówiąc o zaniedbywaniu to sie nie dam..

6

jesli sama nie bedziesz sie szanować i swojego czasu to nie wymagaj by inni Cię szanowali. taka kolej rzeczy...
zawalcz o siebie . bo nigdy nie będziesz szczesliwa

7

Tylko uważaj na to, bo on w sobie winy nie widzi pewnie, prawdopodobnie to ty bedziesz zła bo nie odbierałas a on dzwonil. Wtedy nie próbuj go przepraszac. Tylko postaw sprawe jasno jak jest. On będzie uważal ze to twoja wina, bo przecież mówił że zadzwoni a ty nie odbierasz, teraz pewnie sie wkurza. Ale tak może będzie lepiej.

wiecie co zrobił ?!?!?!?!?
dzwonil , za 30 razem odebrałam a on "oo moje maleństwo wreszcie jak się martwiłem"
i gadka jakby nigdy nic , nagle mówi "kumpel do mnie przyszedł i zadzwonie jak pojdzie"
ja mu mowie masz pol godziny czasu na niego pozniej go pozegnaj i zadzwon do mnie.
A on ze zadzwoni ale z kumplem sie nie pozegna bo nie chce stracić jego "sympatii"

aa ja się obawiam że straci mnie ..
czy ja tak wiele chcę ? uwaga i troche czułości ? zainteresowanie.. ??
siedze i becze . jak małe dziecko .
czemu on potrafi mieć mnie po prostu daleko w nosie ???

9

ile macie lat?? Może on nie dorósł do związku? Faceci jak są młodzi to kumple są naprawdę dla nich bardzo ważni. Kobiety ponoć kochają, ale kolega przyszedł. Bardziej sie boi że straci kolege zamiast ciebie?

10 Ostatnio edytowany przez jestemkimjestem (2011-11-21 22:31:52)

On ma już 22 lata... eh .. nie jest najmłodszym szczawikiem który nie dojrzał do związku..
A w życiu zwykle tak jest że "kumple odchodzą" , taka kolej rzeczy ....

11

a ja jestem taka zła że mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok

12

Ja to wiem, ty to wiesz, On tego Nie wie. Znam wiele takich przypadków gdzie facet ma 22 lata i kumple są dla niego ważniejsi. Widocznie jeszcze nie dorósł do związku, a ty spotykasz sie z nim i jego kumplami?? Nie złość sie, powiedz mu o tym że boli cie to że on nie dotrzymuje słowa, i że masz wrażenie jakby jego koledzy byli na pierwszym miejscu a ty gdzieś daleko za nimi, i jezeli będzie mówił ze to nie prawda, to po prostu niech ci to udowodni. Niech sie stara. . .

13

CO ZA DRAMAT. Dziewczyny, czy wyście powariowały? Facet nie napisał SMSa- no to lecimy- histeria, płacz, nieodbieranie telefonu (30 RAZY), traktowanie jak małego chłopca i jakieś warunki z dupy typu "masz 30 minut i weź go wyproś". I to ON ma dorosnąć? To chyba jakiś żart, doprawdy.

Weź dziewczyno znajdź sobie jakieś hobby, czy koleżanki, bo na razie jesteś jak nabuzowana hormonami, rozemocjonowana 15-latka!

czytałam kolejne wpisy i się załamywałam. Wreszcie pojawiła się jakaś mądra odpowiedź. Zgadzam się z powyższym. Jeśli takie sytuacje z jego strony sa częste, to może warto usiąść i powiedzieć "słuchaj - bardzo zalezy mi na tym, abyś dotrzymywał słowa. Np. w sytuacji gdy obiecujesz, że zadzwonisz. Wtedy wiem, że zawsze można na Tobie polegać. Jest to dla mnie ważne."Tyle. A nie jakieś chore warunki z dupy wzięte. ja specjalnie na złość bym zrobiła, to to, że mam żegnać kolegę, bo dziewczyna mi dała jakiś limit czasu jest po prostu śmieszne.

15

busiu napisał/a:

CO ZA DRAMAT. Dziewczyny, czy wyście powariowały? Facet nie napisał SMSa- no to lecimy- histeria, płacz, nieodbieranie telefonu (30 RAZY), traktowanie jak małego chłopca i jakieś warunki z dupy typu "masz 30 minut i weź go wyproś". I to ON ma dorosnąć? To chyba jakiś żart, doprawdy.

Weź dziewczyno znajdź sobie jakieś hobby, czy koleżanki, bo na razie jesteś jak nabuzowana hormonami, rozemocjonowana 15-latka!

albo hobby albo siasc do ksiazek i pouczyc sie troche. Glupim dziewczynom glupoty do glow przychodza i glupich dziewczyn nikt nie ceni. Zdziwie sie jesli ten chlopak na oczy nie przejrzy i nie zrobi w tyl zwrot juz niedlugo.

A swoja droga to powiedzenie brzmi: jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

Mussuka napisał/a:
busiu napisał/a:

albo hobby albo siasc do ksiazek i pouczyc sie troche. Glupim dziewczynom glupoty do glow przychodza i glupich dziewczyn nikt nie ceni. Zdziwie sie jesli ten chlopak na oczy nie przejrzy i nie zrobi w tyl zwrot juz niedlugo.

A swoja droga to powiedzenie brzmi: jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

Może specjalnie przestawila kolejność, bo jej mężczyzna jest dla niej jak BÓG? "Jak Bóg Kubie" - jak mój mężczyzna dla mnie, "tak Kuba Bogu" - tak ja zrobię Jemu. tongue Z powyższym postem również się zgadzam. Ale ja może jestem jakaś dziwna, nie wymagam milionów telefonów dziennie, zwłaszcza, gdy ktoś jest zajęty.

17

Miedzy_niebem_a_ziemia napisał/a:

nie wymagam milionów telefonów dziennie, zwłaszcza, gdy ktoś jest zajęty.

albo gdy ja jestem zajeta czyms ciekawszym niz czekanie przy telefonie ze stoperem.

18

jestemkimjestem napisał/a:

Mój facet ZAWSZE obiecuje i nie dotrzymuje słowa ..
dziś obiecał o godzinie 15 że napisze do mnie o 18 NIE NAPISAŁ.. i telefon był ciągle wyłączony
odezwał się 15 minut temu że zadzwoni jak dojedzie do domu...
A gdybym to ja teraz wyłączyła telefon lub nie odbierała telefonu ???
sama niewiem sad czasem myślę że daje się robić w tzw. "ciula" i  że gdzieś tam na boku ma inną...
lepszą ?????

Po prostu Cię zdominował i tyle. A może najzwyczajniej nie wyrabia się z czasem i zapomina co o której godzinie Ci obiecał. Jeśli Cię okłamuje, to i tak wszystko wyjdzie wcześniej czy później. Jeśli nie złapałaś go za rękę, to odpuść.

19

zawsze mozna pogadać i powiedzieć co na watrobie leży,
i jesli zrozumie to fajnie-sprawa załatwiona
a jeśli to nie pomoze to robic tak jak on(zaobserwować reakcje)
a jak to nie pomoze to przyjac to jako jego cześć osobowości, charakteru która nie ulegnie zmianie i sie nie łudzić ze bedzie lepiej tylko przyjać jak swoje,
nie jest to jeszcze jakaś śmierdząca sprawa ale pewnie kwestia jego bezmyślności i tyle...

20

Swietna rada,jestem tego samego zdania.

21

Mój facet kiedyś mi powiedział żebym też zaczeła życ swoim życiem a nie wyczekiwaniem na jego smy i mial racje od tamtego czasu wychodze z koleżankami na kawe, czytam ksiązki i nie zamartwiam sie czy mnie mój facet kocha czy nie kocha. Im więcej o tym myślisz tym częściej różne głupoty do głowy Ci przychodzą, ja też miałam faze w związku kiedy każde wyjście z kolegimi kończyło sie fochem z mojej strony, faceci nie mają takiej potrzeby gadania godzinami przez tel. Jak nie dzwoni to znaczy że jest zajęty, nie ma sensu sie tak zadręczać, szkoda Twoich łez...

22

pomysl jak byś żyła gdybys  nie miała telefonu????
uważam ze histeryzujesz niepotrzebnie

23

telefon to nie wszystko:) a pytałaś go czemu nie zadzwonił zgodnie z umową?

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak Bóg Kubie tak KUBA BOGU ?????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024