Co zrobic,aby Nasze czterolatki sluchaly... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Co zrobic,aby Nasze czterolatki sluchaly...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co zrobic,aby Nasze czterolatki sluchaly...

Witam serdecznie;)Jestem dzis tutaj poraz pierwszy na forum i mam maly problem,jezeli chodzi o mojego czterolatka.A mianowicie:nie wiem juz jak mam postepowac,aby to, co do niego mowie,dotarlo do jego malej glowy i juz w niej zostalo.Gdy proboje tlumaczyc mojemu synowi niektore przyklady,on wprost smieje mi sie w twarz.Gdy siadamy i piszemy literki-to nie wiem czy faktycznie nie potrafi ich powtorzyc czy tylko sie ze mna zgrywa.Zauwazylam,ze od ok.dwoch tygodni stal sie strasznie niegrzeczny,nieusluchany.Naprawde nie wiem jak mam poradzic sobie z jego postepowaniem!!!Prosze,moze ktos z Was  mi cos doradzi:=)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobic,aby Nasze czterolatki sluchaly...

Z innych Twoich postów wynika, że nieposłuszny syn jest jednym z dwóch bliźniaków. Czy jego brat zachowuje się tak samo?

3

A wiec nieee.Jego siostra jest calkiem inna,bardziej bystra i chetna do wielu rzeczy.Jest rowniez bardziej spokojniejsza.

4

jeśli masz takie trudności z porozumieniem się z dzieckiem, może mogłabym przesłać Ci pewien fajny tekst jak rozmawiać z dziećmi? Jeśli masz taką ochotę to proszę napisz mi na meila.

5

Po co chcesz nauczyć czterolatka pisać i matematyki?Bedzie czas na nauke teraz jest czas na zabawe i jego zachowanie wcale nie jest dziwne.Na siłę nie nauczysz go niczego

6

zgadzam sie. siostra może juz chciec pisać a on niekoniecznie. pomimo że są blizniętami nie są identycznymi OSOBOWOŚCIAMI. a twoje wymuszanie na nim tego i nie daj Boże porównywanie do siostry bedzie powodowało zdecydowany opór z jego strony. i niestety niechęć do siostry.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Co zrobic,aby Nasze czterolatki sluchaly...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024