Podoba mi się chłopak i co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się chłopak i co dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Podoba mi się chłopak i co dalej?

Poznałam ostatnio bardzo sympatycznego chłopaka, brata mojej współlokatorki. Gdy widziałam go pierwszy raz trochę z nim porozmawiałam, bardzo dobrze nam się rozmawiało, mieliśmy podobne poglądy na niektóre sprawy i było miło. Wczoraj widziałam się z nim drugi raz, przyjechał do siostry i akurat ja byłam w mieszkaniu i niestety jak zwykle gdy ktoś mi się podoba włączyła mi się jakaś blokada, nawet nie potrafiłam zagadać. Siedziałam i tylko odpowiadałam na pytania, coś tam przytakiwałam. Bałam się cokolwiek powiedzieć, żeby się nie wygłupić, w ogóle nie byłam sobą. Zawsze tak mam gdy jakiś chłopak zaczyna mi się podobać, nie wiem czy to strach przed tym, żeby się nie domyślał że mi się podoba czy nieśmiałość. Nie ukrywam, że chciałabym go bliżej poznać a pewnie będę miała jeszcze nie jedną okazje skoro mieszkam z jego siostrą ale nie wiem w jaki sposób skoro boję się nawet odezwać, brakuje mi pewności siebie przy nowo poznanych osobach, zupełnie inaczej zachowuję się gdy jestem w gronie swoich znajomych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podoba mi się chłopak i co dalej?

Powiem Ci, że doskonale rozumiem Twoją sytuacje, gdy ktoś Ci się zaczyna podobać nie ma szans, żebys się jakoś przed nim otworzyła, ale zobacz, napisałas ze to brat Twojej współlokatorki, więc będziecie się widywać często, zachowuja raczej staraj sie zachowywac naturalnie stopniowo przed nim otwierać, próbowac rozmawiać na coraz poważniejsze tematy, żyjemy w dobie internetu może w jakiś sposób postaraj się z nim skontaktowac postaraj się o jego nr gg, może kiedyś będziesz potrzebować pomocy, choćby w sprawach studiów, po protu do niego napisz na pewno Ci pomoże, może z czasem przeistoczy się to w coś większego. A tak wgl to według mnie najlepszym rozwiązaniem, będzie zrobić jakąs parapetówke na która go zaprosić i może wtedy coś ruszy do przodu bo wiadomo jak na imprezie atmosfera lużniejsza. A , nie wiem jakie msz kontakty ze swoją wspóllokatorką ale chyba lepiej będzie jak jej o tym nie poinformujesz;p Życzę powodzenia:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się chłopak i co dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024