Czy to już zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Czy to już zdrada?

Byłam na imprezie z moim chłopakiem, były tam rownież moje przyjaciółki. Po paru głębszych mój chłopak powiedzial do jednej z nich: Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę. Co mam o tym sądzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to już zdrada?

Nie, to jeszcze nie zdrada. Ale niewątpliwy i trudny do przeoczenia sygnał, że Twój chłopak słabo się kontroluje po alkoholu.

3

To nie zdrada - ale czysta chamówa. Woda ognista nie jest dla Twojego chłopaka odpowiednim dodatkiem do rozrywek.

4

no zdrada to nie jest ,, ale powinnaś być czujna gdy chłopak bedzie pijany bo może sie nie pochamować i przelecieć inna gdy nie bedziesz z nim ,,Porozmawiaj z nim jak wytrzeżwiał i czy wogóle pamieta ,czemu tak pow ,ze było ci przykro może tak aby dla żartów powiedział no nie wiem nie było mnie tam:) ale możesz być pewna to nie zdrada:)

5

To jest taki trochę smarkacz, nie dorósł do związku, bo jest na etapie płynięcia na fali i potrzeby zachwytu jego osobą.

6

Blacksheep89 napisał/a:

Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę.

no popatrz..ma jakies hamulce:) Niechybnie reklama lini lotniczych.

7

Ja osobiście sądzę, że masz faceta idiotę, ale w sumie nie znam człowieka...

8

Blacksheep89 napisał/a:

Byłam na imprezie z moim chłopakiem, były tam rownież moje przyjaciółki. Po paru głębszych mój chłopak powiedzial do jednej z nich: Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę. Co mam o tym sądzić?

Gdyby to był mój chłopak, to druga część zdania - ta po przecinku - byłaby chwilę po wymówieniu już nieaktualna.
Bo ja to dopiero jestem zajebista i nie potrzebuję tracić czasu na dupka, dla którego jestem TYLKO przeszkodą do przelecenia jakiejś laski.
Sayonara faceciku!!!!

9

A może facet po prostu nie zna innych sposobów by zabłysnąć w towarzystwie smile ?  Czyżby najbardziej prostacka z możliwych forma lansu?. Niektóre laski na to lecą ?. Niestety. Chciał spróbować biedaczek a Ty od razu czy to zdrada smile

10

Moją uwagę przykuło inne zdanie, nie to - cytujące wypowiedź "uroczego chłopaka", tylko autorki wątku:

Blacksheep89 napisał/a:

(...)Co mam o tym sądzić?

I skomentuję to bardzo starym przysłowiem:
"Wart Pac pałaca i pałac Paca".

11

rzuc teg idote.....tak czy siak pozniej Cie zrani....tak jakby oczekiwal na "ale  mi dziewcyzna nie przeszkadza chodzmy" .... debil dziecko nie wiem?prostak....

12

Upokorzył Cię - to na pewno. Czy Ty z kolei jesteś pewna, że chcesz na to pozwalać?
Tekst był z kategorii tych, które są poza granicą lojalności, a nawet zwykłego szacunku dla drugiej osoby.

I zgadzam się z Wielokropkiem, Ty nas pytasz co masz o tym sądzić? Wsłuchaj się w siebie i zastanów jakie emocje w Tobie wywołało to wyznanie?

To nie zdrada, ale masz faceta kretyna i prostaka, wybacz.  Zastanów się, czy chcesz na takiego pajaca tracić czas. No a swoją drogą to takie jego zachowanie niczego dobrego nie wróży na przyszłość. Skąd się takie typy biorą??? I skąd się biorą kobiety, które się z takimi wiążą?

14 Ostatnio edytowany przez amarek (2011-11-16 22:32:04)

Blacksheep89 napisał/a:

Jestem przekonany, że tworzycie "idealną parę"!

15

Blacksheep89 napisał/a:

Albo brak stabilności po alkoholu, albo głupi żart - również pod wpływem alkoholu.

16

Jeśli żart, to ma słabe poczucie umoru...

17

Ludzie różne rzeczy mówią pod wpływem alkoholu ale to szczyt chamstwa ech .

18

Blacksheep89 napisał/a:

A co na to powiedziała Twoja przyjaciółka? Byłaś świadkiem tych słów?

19

regina.di.quadri napisał/a:

To nie zdrada, ale masz faceta kretyna i prostaka, wybacz.  Zastanów się, czy chcesz na takiego pajaca tracić czas. No a swoją drogą to takie jego zachowanie niczego dobrego nie wróży na przyszłość. Skąd się takie typy biorą??? I skąd się biorą kobiety, które się z takimi wiążą?

Doskonałe pytanie...
Dziewczyno, usuń to "coś" ze swojego życia. Pamiętaj, że alkohol wyzwala w człowieku to, co jest skrywane, tłumione...

20

Jak dla mnie ten chłopak to porażka. Na Twoim miejscu nie chciałabym mieć z nim więcej nic do czynienia. Trzeba było mu powiedzieć po takim tekście, że już nie ma dziewczyny i droga wolna...
Ciekawe jakby się zachował.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to już zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024