Byłam na imprezie z moim chłopakiem, były tam rownież moje przyjaciółki. Po paru głębszych mój chłopak powiedzial do jednej z nich: Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę. Co mam o tym sądzić?
Nie, to jeszcze nie zdrada. Ale niewątpliwy i trudny do przeoczenia sygnał, że Twój chłopak słabo się kontroluje po alkoholu.
To nie zdrada - ale czysta chamówa. Woda ognista nie jest dla Twojego chłopaka odpowiednim dodatkiem do rozrywek.
no zdrada to nie jest ,, ale powinnaś być czujna gdy chłopak bedzie pijany bo może sie nie pochamować i przelecieć inna gdy nie bedziesz z nim ,,Porozmawiaj z nim jak wytrzeżwiał i czy wogóle pamieta ,czemu tak pow ,ze było ci przykro może tak aby dla żartów powiedział no nie wiem nie było mnie tam:) ale możesz być pewna to nie zdrada:)
To jest taki trochę smarkacz, nie dorósł do związku, bo jest na etapie płynięcia na fali i potrzeby zachwytu jego osobą.
Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę.
no popatrz..ma jakies hamulce:) Niechybnie reklama lini lotniczych.
Ja osobiście sądzę, że masz faceta idiotę, ale w sumie nie znam człowieka...
Byłam na imprezie z moim chłopakiem, były tam rownież moje przyjaciółki. Po paru głębszych mój chłopak powiedzial do jednej z nich: Jesteś zajebista i przeleciałbym Cię, ale mam dziewczynę. Co mam o tym sądzić?
Gdyby to był mój chłopak, to druga część zdania - ta po przecinku - byłaby chwilę po wymówieniu już nieaktualna.
Bo ja to dopiero jestem zajebista i nie potrzebuję tracić czasu na dupka, dla którego jestem TYLKO przeszkodą do przelecenia jakiejś laski.
Sayonara faceciku!!!!
A może facet po prostu nie zna innych sposobów by zabłysnąć w towarzystwie
? Czyżby najbardziej prostacka z możliwych forma lansu?. Niektóre laski na to lecą ?. Niestety. Chciał spróbować biedaczek a Ty od razu czy to zdrada ![]()
Moją uwagę przykuło inne zdanie, nie to - cytujące wypowiedź "uroczego chłopaka", tylko autorki wątku:
(...)Co mam o tym sądzić?
I skomentuję to bardzo starym przysłowiem:
"Wart Pac pałaca i pałac Paca".
rzuc teg idote.....tak czy siak pozniej Cie zrani....tak jakby oczekiwal na "ale mi dziewcyzna nie przeszkadza chodzmy" .... debil dziecko nie wiem?prostak....
Upokorzył Cię - to na pewno. Czy Ty z kolei jesteś pewna, że chcesz na to pozwalać?
Tekst był z kategorii tych, które są poza granicą lojalności, a nawet zwykłego szacunku dla drugiej osoby.
I zgadzam się z Wielokropkiem, Ty nas pytasz co masz o tym sądzić? Wsłuchaj się w siebie i zastanów jakie emocje w Tobie wywołało to wyznanie?
To nie zdrada, ale masz faceta kretyna i prostaka, wybacz. Zastanów się, czy chcesz na takiego pajaca tracić czas. No a swoją drogą to takie jego zachowanie niczego dobrego nie wróży na przyszłość. Skąd się takie typy biorą??? I skąd się biorą kobiety, które się z takimi wiążą?
14 2011-11-16 22:30:24 Ostatnio edytowany przez amarek (2011-11-16 22:32:04)
Jestem przekonany, że tworzycie "idealną parę"!
Albo brak stabilności po alkoholu, albo głupi żart - również pod wpływem alkoholu.
Jeśli żart, to ma słabe poczucie umoru...
Ludzie różne rzeczy mówią pod wpływem alkoholu ale to szczyt chamstwa ech .
A co na to powiedziała Twoja przyjaciółka? Byłaś świadkiem tych słów?
To nie zdrada, ale masz faceta kretyna i prostaka, wybacz. Zastanów się, czy chcesz na takiego pajaca tracić czas. No a swoją drogą to takie jego zachowanie niczego dobrego nie wróży na przyszłość. Skąd się takie typy biorą??? I skąd się biorą kobiety, które się z takimi wiążą?
Doskonałe pytanie...
Dziewczyno, usuń to "coś" ze swojego życia. Pamiętaj, że alkohol wyzwala w człowieku to, co jest skrywane, tłumione...
Jak dla mnie ten chłopak to porażka. Na Twoim miejscu nie chciałabym mieć z nim więcej nic do czynienia. Trzeba było mu powiedzieć po takim tekście, że już nie ma dziewczyny i droga wolna...
Ciekawe jakby się zachował.