Hej,
Czy wiecie kiedy Wasza druga połówka kłamie?
Kiedyś miałam chłopaka,któremu często zdarzało się "mijać z prawdą"...i może przez to,że robił to często,nauczyłam się rozpoznawać kiedy mówi prawdę a kiedy kłamie...
Moja Love raczej nie kłamie. Ale czasami stara się nie mówić całej prawdy i wystarczy że spojrzę mu się w oczy w momencie kiedy przeczuwam, że coś mi tu nie pasuje i od razu jakoś mu się powiększają, dziwny uśmiech i od razu musi mówić jak było na prawdę ![]()
Ja również rozpoznaję - przynajmniej tak mam wrażenie ![]()
Mój chłopak często mija się z prawda
Pare razy już go przyłapalam na kłamstwie, czasami plącze się w tym co mówi więc wiem że coś jest nie tak. Raz mówi co innego, a później okazuje się coś zupełnie odwrotnego. Nie wiem czy mogę mu ufać ![]()
Mój obecny chłopak raczej nie kłamie,a przynajmniej tak mi sie wydaję.
Tylko raz była sytuacja,że o coś Go zapytałam,a po kilku mies.znów zapytałam o to samo i odpowiedz troszkę się róniła od poprzedniej.Ale nic wielkiego.
Gorzej jak ktos kłamie jak najeęty,i mimo iż znamy prawdę to osoba za nic nie chce się przyznać.
Facet, który nie kłamie? Nie wiem, czy istnieją. Ja intuicyjnie czuję i zawsze się sprawdza. ![]()
Mój facet nawet nie potrafi klamac. Jest takim typem człowieka, po ktorym od razu widac, kiedy mowi prawde, a kiedy nie. To mu się jezyk placze, to nie patrzy sie w oczy, kreci cos i od razu widac o co chodzi, bo w rzeczywistosci taki nie jest. No ale moj nie ma nawet w czym klamac. Z kolei ja potrafie klamac i nie widac tego po mnie, ale staram sie tego nie robic no chyba, ze musze, ale sprawy są błahostkowe. Nie mam wiekszych tajemnic do ukrycia.
Jesli chodzi o moich bylych partnerów, to jeden z nich klamal, ale tez od razu bylo to widac., Ogolnie jestem osoba, ktora zauwaza coś niepokojacego i "smierdzacego" wiec kitu mi sie nie wcisnie ![]()
Ją poznaje,kiedy mój chłopak kłamie,nie kiedy są to drobne kłamstwa,ale złości mnie to,ze gdy się o tym dowiem,on się tłumaczy,ze nie mam racji,ze sobie wymyślam to.
Hejka ![]()
Ja uwazalam ze potrafie rozpoznawac klamstwa u swojego faceta, a jednak sie mylilam..!
Na facetow trzeba uwazac.. Czasem robia dobra mine do zlej gry !!:)
Swój swojego pozna:P
Jak ktoś umie dobrze kłamać i zna taktyki to i może łatwo rozszyfrować kiedy druga osoba kłamie:)