Czy poznajecie po swoim partnerze/rce, kiedy kłamie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy poznajecie po swoim partnerze/rce, kiedy kłamie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy poznajecie po swoim partnerze/rce, kiedy kłamie?

Hej,
Czy wiecie kiedy Wasza druga połówka kłamie?
Kiedyś miałam chłopaka,któremu często zdarzało się "mijać z prawdą"...i może przez to,że robił to często,nauczyłam się rozpoznawać kiedy mówi prawdę a kiedy kłamie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy poznajecie po swoim partnerze/rce, kiedy kłamie?

Moja Love raczej nie kłamie. Ale czasami stara się nie mówić całej prawdy i wystarczy że spojrzę mu się w oczy w momencie kiedy przeczuwam, że coś mi tu nie pasuje i od razu jakoś mu się powiększają, dziwny uśmiech i od razu musi mówić jak było na prawdę smile

3

Ja również rozpoznaję - przynajmniej tak mam wrażenie smile

4

Mój chłopak często mija się z prawda sad Pare razy już go przyłapalam na kłamstwie, czasami plącze się w tym co mówi więc wiem że coś jest nie tak. Raz mówi co innego, a później okazuje się coś zupełnie odwrotnego. Nie wiem czy mogę mu ufać sad

5

Mój obecny chłopak raczej nie kłamie,a przynajmniej tak mi sie wydaję.
Tylko raz była sytuacja,że o coś Go zapytałam,a po kilku mies.znów zapytałam o to samo i odpowiedz troszkę się róniła od poprzedniej.Ale nic wielkiego.
Gorzej jak ktos kłamie jak najeęty,i mimo iż znamy prawdę to osoba za nic nie chce się przyznać.

6

Facet, który nie kłamie? Nie wiem, czy istnieją. Ja intuicyjnie czuję i zawsze się sprawdza. smile

7

Mój facet nawet nie potrafi klamac. Jest takim typem człowieka, po ktorym od razu widac, kiedy mowi prawde, a kiedy nie. To mu się jezyk placze, to nie patrzy sie w oczy, kreci cos i od razu widac o co chodzi, bo w rzeczywistosci taki nie jest. No ale moj nie ma nawet w czym klamac. Z kolei ja potrafie klamac i nie widac tego po mnie, ale staram sie tego nie robic no chyba, ze musze, ale sprawy są błahostkowe. Nie mam wiekszych tajemnic do ukrycia.
Jesli chodzi o moich bylych partnerów, to jeden z nich klamal, ale tez od razu bylo to widac., Ogolnie jestem osoba, ktora zauwaza coś niepokojacego i "smierdzacego" wiec kitu mi sie nie wcisnie tongue

8

Ją poznaje,kiedy mój chłopak kłamie,nie kiedy są to drobne kłamstwa,ale złości mnie to,ze gdy się o tym dowiem,on się tłumaczy,ze nie mam racji,ze sobie wymyślam to.

9

Hejka smile
Ja uwazalam ze potrafie rozpoznawac klamstwa u swojego faceta, a jednak sie mylilam..!
Na facetow trzeba uwazac.. Czasem robia dobra mine do zlej gry !!:)

10

Swój swojego pozna:P
Jak ktoś umie dobrze kłamać i zna taktyki to i może łatwo rozszyfrować kiedy druga osoba kłamie:)

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy poznajecie po swoim partnerze/rce, kiedy kłamie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024