czy mozna nosic je np z kurtkami jeansowymi a na to np:jakis zwiewny szaliczek? do tego kozaczki? chodzi mi o takie sukienki(nie moge wkleic linka o jakie mi chodzi bo nie mam za duzo postow napisanych:()jak dobrac te "cieplejsze dodatki" aby to wszystko wygladalo modnie i dobrze?i zeby czowiek nie zmarzl kiedy temp jest 10 C?
1 2011-10-24 16:44:17 Ostatnio edytowany przez aneczka33 (2011-10-24 16:44:55)
2 2011-10-25 11:20:02 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2011-10-25 19:37:02)
Wszystko zależy od kroju sukienki. A tego możemy się tylko domyślać
. Nie mniej jednak, myślę, że jeśli dobierzesz do niej odpowiednie buty, szalik i kurtkę, to będzie ok
.
Przykładowo:

I grube rajstopy do tego lub legginsy, np. czarne ![]()
tez tak robie!
Ubieram dlugie kozaki do tego i jeansy rurki. Pod spod np . takiej czarnej Tuniki zakladam obcisle koszulki, biala ,bezowa, do tego na szyje zwiewny szal, trzy razy omotac.Torebka zawsze w kolorze szala.
Mam dwie popielate i tez sie nadaja na teraz , do czarnych spodni , Boots i popielaty szal.
Mozesz , jezeli Ci to pasuje, kombinowac to wszystko z malym czarnym plaszczykiem z paskiem , ja tak robie.
Zakladam je tez do bialych ( "biznesowych ") bluzek , jako cos w rodzaju bezrekawnika. To sie tutaj nazywa Pullunder, bardzo fajnie wyglada.
Uwazam , ze w taki sposob mozna je nosic caly rok.
Czesto szyk lezy w detalach.Wlasnie szaliki, chusty, torebki, moze jakies paski .Uwielbiam tak sie bawic.
buty to tylko kozaki mi się wydaję
kupiłam sobie lkegginsy jakby bo na kancik jak myślicie fajne, bez zdjęcia są czarne