JAK UWIEŚĆ MĘŻA NA NOWO????? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JAK UWIEŚĆ MĘŻA NA NOWO?????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: JAK UWIEŚĆ MĘŻA NA NOWO?????

Witam kochane kobiety!!! nikt tak dobrze nie zrozumie kobiety jak druga kobieta. Otóż już przechodze do rzeczy;
Jestem po ślubie 5 lat, czyli nie tak mało i nie tak wcale dużo. Ale wiadomo jak to przed slubem było pięknie! wyznania typu kocham cie, jestes sexy, super itp, to bylo na porządku dziennym! a teraz niby wszystko jest ok ale mam wrażenie jakby w moim małżeństwie czegoś brakowało! nie chodzi tu o łóżko, bo seks z moim mężem jest taki sam jak przed ślubem, może nawet teraz jest bardziej spontaniczny! ogółem w seksie wszystko w najlepszym porządku. Chodzi raczej o życie poza łóżkowe, o takie codzienne sprawy. Chciałabym zeby mąż patrzył "na codzień" na mnie jak na swoją kobiete, żonę a nie tylko podczas seksu. Jestem atrakcyjną kobietą, po porodzie też doszłam do dawnej formy. Pragne poprostu uwieść mojego męża na nowo, oczarować go tak jak to zrobiłam przed ślubem! może wy macie jakieś rady, sugestie itp??? piszcie, chetnie wysłucham waszych rad. Co najlepiej działa na faceta?? oprócz seksu oczywiscie bo to akurat każdy facet uwielbia hehe....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: JAK UWIEŚĆ MĘŻA NA NOWO?????

Bardzo proszę! Mówisz masz big_smile

1. Wychodź z domu sama - na zakupy, spotkania z przyjaciółkami. Nie spowiadaj się mężowi.
2. Staraj się na co dzień wyglądać dobrze.
3. Nie usługuj mu.
4. Zaproponuj żeby poszedł z kolegami na piwo.
5. Dysponując czasem może pójdziecie na kurs tańca?

Więcej do głowy mi nie przychodzi smile Ogólnie prosta zasada - im bardziej jesteś niedostępna tym bardziej jesteś atrakcyjna. Oczywiście w małżeństwie ciężko o taką "kawalerską" niedostępność, ale da rade zrobić smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JAK UWIEŚĆ MĘŻA NA NOWO?????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024